Joy in my mind #3

Elke week kijk ik graag positief met jullie terug op mijn week. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de week:

Happy list van deze week

Gedaan

♥ Voorbereidingen getroffen voor mijn verjaardag, dit weekend vierde ik het namelijk voor vriendinnen en familie. Arretjescake en andere lekkernijen gemaakt. ♥ Na lange tijd weer tijd genomen om te kleuren. In Orvelte kocht ik een nieuw kleurboek. ♥ Met Nicole naar boekenfestijn geweest. Al jaren wil ik erheen, maar doordat het steeds rond mijn verjaardag valt lukte het nooit om er heen te gaan. ♥ Happen en drankje doen met vriendinnen. Heerlijk sushi gegeten, was weer te lang geleden!

Joy in my mind arretjescake Joy in my mind kleurboek Joy in my mind kleuren Joy in my mind buit boekenfestijn
Joy in my mind sushi

Gezien

♥ Steeds meer gezichten in objecten, want nadat ik het artikel online had gezet zag ik ze overal. ♥ Het schilderij wat wij op maat hebben laten maken. Dinsdag kwam de kunstenaar hem brengen omdat het schilderij, toen we het op gingen halen, helaas nét niet in de auto paste. En sinds donderdag is dan eindelijk, na een zoektocht van een jaar, de kale lege wand gevuld in de woonkamer. Meer dan blij mee. ♥ Het blog boek wat ik kreeg voor mijn verjaardag, ontzettend benieuwd naar.

Joy in my mind gezichten zienJoy in my mind blog boek

Gedacht & gevoeld

♥ Blij worden dat tjolk weer terug is, ken jij het nog van vroeger? ♥ Het heerlijk vinden als de vogels op het dak van de serre lopen te tippelen. ♥ Ontzettend leuk om te zien dat er op Bloglovin en Facebook evenveel volgers zijn, 35 om precies te zijn. ♥ Gisteren gewoon nog de hele middag buiten kunnen zitten en dat in november.

Joy in my mind tjolk

Wat maakte jou blij deze week?

Joy in my mind gaat vanaf nu alleen op de eerste zondag van de maand verschijnen om zo terug te kijken op de maand. Wekelijks vind ik momenteel toch teveel.

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

One thought on “Joy in my mind #3

  1. Wat een leuk idee, zo’n wekelijkse joy in my mind! Leuk om te lezen, moet je zeker blijven doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.