Joy in my mind #4

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Begin van de maand was ik jarig, R nam mij mee naar Thorn en ontdekte hier de super grote woonwinkel atelier Landleven. ♥ GLOW was deze maand weer in Eindhoven en ik nam hier natuurlijk een kijkje. ♥ Veel gelezen voor nieuwe artikelen, zo las ik het Blogboek en Mindfood. En zo leuk dat Kelly, schrijfster van het blogboek, mijn foto op Instagram op haar tijdlijn plaatste.

Glow Eindhoven 2014 collage

♥ Met R geluncht bij onze favo lunchtent Koffie & Co, vorige maand helemaal niet geweest dus het was weer extra lekker ♥ Kleurde mijn haren met een kleurspoeling en dat is voor mij best speciaal. Ik houd van mijn natuurlijke haarkleur maar wilde wel eens iets anders. Kleuren gaat voor mij (nog) te ver dus ik schrok toen bleek dat ik ineens wel permanente kleuring in huis had gehaald. Dat werd een sprintje naar de drogist voor een spoeling, haha! En mensen in mijn omgeving vonden het mij goed staan dus voor herhaling vatbaar. ♥ Blogdagje met Nicole gehouden. Ontzettend fijn en dat moeten we echt vaker gaan doen! ♥ Ook de kerstmarkt in Aken bezochten R en ik dit jaar weer op tijd omdat het in december altijd ontzettend druk is. ♥ Mijn BFF is hoogzwanger en ging afgelopen week met verlof dus we gingen samen lunchen.

Koffie en co 12uurtje vis Kerstmarkt Aachen ingang markt Kerstmarkt Aachener printen Lunchen BFF

Gezien

♥ Bij de Action vond ik ontzettend leuke letters en cijfers van hout. ♥ Deze maand keek ik eindelijk weer wat meer TV series. ♥ Zo blij met de nieuwe Flowmagazine Book for paper lovers. Dit is de tweede special wat helemaal bestaat uit papieren goodies en het is zelfs nog dikker dan de vorige keer. Me like! ♥ Het zelfgemaakte vogeltje wat ik van buurvrouw Gertie kreeg. ♥ Nieuwe sloffen die ik gekocht had.

Action houten letters cijfers Flowmagazine book for paper lovers Home made lovebird creatieve Gertie Sloffen van haren

♥ Er was weer een nieuwe Starbucks special, white chocolate mocha, verkrijgbaar in de supermarkt en natuurlijk de kerst bekers en specials bij de Starbucks zelf. De speculaas latte is te heerlijk! ♥ Mooie plek waar ik langs rijd op weg naar het werk.

Starbucks white chocolate mocha Starbucks speculaas latte kerstbeker


Mooie plek op weg naar werk

Gedacht & gevoeld

♥ Ik had mijn eerste blog mijlpaal en plaatste mijn 100ste blogartikel. Zo speciaal omdat ik vroeger altijd ontzettend verlegen was en moeite had met het verwoorden van mijn mening. Om dan iets uit te dragen door middel van een blog had ik echt nooit durven denken. ♥ Het was deze maand ook wel eens tijd om mijn over mij pagina aan te passen. ♥ Doordat ik weer veel filmpjes en TV series keek zag ik weer leuke screenshots voorbij komen. R zegt altijd dat ik een expert ben in het net op het juiste moment pauzeren van video’s. ♥ Het voelde goed dat ik deze maand ook ontzettende fijne en ophelderende gesprekken had met R, een collega en vriendinnen waardoor ik besloot om niet elke dag meer een artikel te plaatsen. Ik schreef hier een blogpost over ‘voor jezelf zorgen‘ en zag dat anderen het een mooie en inspirerende blogpost vonden. Met dit artikel werd ik zelfs op het Facebook bloggerscafé in het zonnetje gezet. Ontzettend gaaf! ♥ En om deze maand nog beter te laten eindigen, had ik ineens 50 Bloglovin volgers. Super bedankt allemaal!

Joy in my mind social media mindjoy november

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

15 thoughts on “Joy in my mind #4

 1. Een heel mooi lijstje meid. Gefeliciteerd met je blog mijlpaal. Bloggen is leuk hè. Ik kom graag bij je. De letterbox van de Action heb ik deze week ook gekocht, wel de zwarte variant. Hij is leuk.

  • Anita

   Thnx! Ja ik heb ook nog de witte gekocht naderhand, haha!

 2. mooi overzicht 🙂 Ziet er leuk en gezellig uit! Gefeliciteerd met je bloglovin volgers, ik volg je inmiddels ook 🙂

  • Anita

   Ik zag het idd! Erg leuk, thnx!

 3. Oh wat een heerlijke foto die met dat steigertje aan het water! Genieten zeg. Ik zou daar zo een paar uur kunnen zitten!

 4. Heerlijke post! Zet mij ook aan denken, positief denken. Leuke foto’s Flow ziet er altijd vrolijk uit.

 5. Fijn zo’n positief stuk! Heerlijk liedje is dat ook, ik word er vrolijk van!

 6. Ik vind dit zo’n fijn artikel! Wordt er altijd vrolijk van om te lezen.. Mooie terugblik zo ook op je maand!
  Ik heb trouwens dat Flow boek voor paper lovers ook gekocht..!!! YEAH!!!

  • Anita

   Leuk, leuk Nicole! Heb je weer een hoop te leuke papieren goodies in huis 🙂

 7. Ik vind Teske’s nummer en videoclip ook erg leuk geworden 😀

 8. Gertie

  Hier word ík nou weer blij van!!
  Heb vanmiddag ook die Flow Special gekocht. Had er dagen omheen gedraaid omdat ik hem eigenlijk te duur vond.
  Maar uiteindelijk toch overstag gegaan. En géén spijt!

  • Anita

   Goedkoop is hij idd niet, maar als abonnee krijg ik altijd korting op de specials 😉

 9. hey,
  eindelijk even tijd om ook op jouw blog te snuffelen…
  dit past bij mij, wat een leuke post heb je….
  Ik vind rewritten een apart nummer, heerlijk om te horen…
  Gefeliciteerd met je 100 berichten..
  En heel veel plezier met het paper boek van flow, ik vind hem zo leuk (wéér)

  • Anita

   Wat leuk dat je de tijd hebt gevonden om te reageren Jackie!

 10. Wat een leuke artikel om te lezen. Ik betrap me er ook vaak op dat ik negatieve dingen beter onthoudt dan positieve dingen. Zit in mijn aard denk ik! Maar zeker iets om op te letten :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.