Joy in my mind #7

Elke laatste zondag van de maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Weer de tijd genomen om een boek uit te lezen, namelijk de nieuwe shopaholic ♥ Volbracht de home made challenge ♥ Op bezoek bij mijn BFF waar haar lieve dochtertje in slaap gevallen was op mijn schouder tijdens het wiegen *smelt* ♥ Zelf visitekaartjes gemaakt met dank aan Glow of Beauty voor de tip ♥ Zo ontzettend gaaf dat mijn pitch bij Bloggers Network uitgekozen werd en ik naar de gezondheidsbeurs mocht gaan. Daar woonde ik een erg interessante lezing van Thermae 2000 bij ♥ Weer heerlijk creatief bezig geweest met washi tape ♥ Nieuw logo, met dank aan manlief ♥ Samen met R een bezoek aan Outlet Roermond gebracht en gezellig samen geluncht. Hier kocht ik eindelijk eens een koffer (had ik namelijk nog niet) en een heerlijke comfortabele trui.

 Visitekaartjes mindjoy DIY washi tape kaarsenhouder Smoothie rarbarber Aankopen outlet Roermond mindjoy

Gezien

♥  De leuke wallpapers die Dinastie plaatste, ik heb degene met de bollen nu als achtergrond op mijn laptop ♥ Twee duiven die samen geregeld heerlijk in de top van een boom zaten als ik de gordijnen op de zolderkamer opende ♥ Afleveringen van Grey’s Anatomy, ga nu beginnen aan seizoen 3 ♥ Dat ik alweer een half jaar aan het bloggen ben en ik zette de leukste zoektermen bij elkaar ♥ Het leuke Instagram project wat By Dagmar Valerie georganiseerd had, project positief 2.0, waar ik met veel plezier aan mee heb gedaan. ♥ De leuke sneak peaks, kaarten en blogartikelen van de deelnemers aan het secret Valentijn project ♥ En het allerleukste was dat er een nestje met Bassets Artésien Normand (Franse Basset) geboren is en wij daar een pup van in huis gaan halen. En zo leuk dat we het nest gewoon op Facebook kunnen gaan volgen.

Project positief rise and shine mindjoy Project positief follow your heart mindjoy Project positief be happy and smile Secret Valentijn washi tape kaart

Gedacht & gevoeld

♥ Zo lief dat Xaviera mijn blog inspirerend vindt en ik een plek kreeg in haar eerste Soulful Sunday. Thnx meis! ♥ We hebben de knoop dus doorgehakt om een hond aan te schaffen en kunnen niet wachten totdat het zover is. Nog bedankt voor de tips bij de what’s on my mind die ik een tijd geleden plaatste. We zijn nu bezig met het treffen van voorbereidingen door ons in te lezen wat we allemaal moeten gaan regelen ♥ Ik zag het pluk het geluk project van Saskia overal opduiken en wilde deze ook invullen maar gaf er wel een eigen draai aan. Ik heb tijdens het invullen weer een aantal dingen op een rijtje kunnen zetten, zo fijn! ♥ Tijd genomen voor een masker en het lakken van mijn nagels ♥ Ook kreeg ik een plekje in de geluk collages die Nicole plaatste ♥ Winnen van de actie op postfabriek ♥ En ik heb eindelijk eens een artikel gemaakt over het werkveld waar ik in werk want ik deelde documentaires die je gezien moet hebben. Als je nog meer informatie en/of tips wil dan hoor ik het graag, dan kan ik hier nog eens een artikel over maken.

Bassets Artésien Normand huguette pup
Bron

Wat maakte jou blij deze maand?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

25 thoughts on “Joy in my mind #7

 1. Wat weer heerlijk om te lezen. Ik vind dit zo’n leuke artikelen :-). Echt leuk dat jullie een hondje nemen, mijn vriend en ik willen dat ooit ook.

  Leuk dat je naar roermond bent geweest. Ik kom er ook zo’n 3 keer per jaar. Ik vind dat altijd erg leuk. Ook de stad roermond vind ik een aanrader.

  • Anita

   Ja Roermond bezoeken wij met regelmaat en zeker de binnenstad niet vergeten idd 🙂

 2. Wat fijn dat je jullie hondje kunnen volgen op Instagram! Mag je er ook af en toe heen?
  En ja, jij hoort zeker thuis in mijn gelukscollages, je bent echt een waardevolle vriendin geworden!

  • Anita

   Je bent een schat! Ja begin maart mogen we er een kijkje gaan nemen

 3. Ooo, wat super leuk die pup 🙂
  Zo heerlijk lijkt me dat, en ook nog kunnen volgen op FB.
  Ik zou een en al ongeduld zijn, hahha

  Heel fijn overzicht met mooie momenten.

 4. Oh zo geweldig dat jullie een pup krijgen! Ben zo benieuwd 🙂 En wat fijn dat je zo’n heerlijke week had. Fijne zondag!

 5. Petra

  Wat leuk dat jullie een hondje krijgen. Je logo is mooi geworden. Matt heb ik op sportify al opgezocht. Fijne zondag.

 6. Oh wauw, wat een super mooi nummer! Ik ben ‘m nu aan het luisteren! Je logo is mooi zeg!

  • Anita

   Thnx meis! Ja ik vond deze pure opname ontzettend mooi

 7. Fijne blogpost! Bij negatieve gebeurtenissen heb ik ook wel de neiging om weer negatiever te gaan denken!
  Wat maakte mij blij deze maand: hoogtepunt was ontmoeting met mijn Duitse penvriendin! Heel fijn om elkaar te ontmoeten 🙂

  • Anita

   Wat leuk dat je elkaar eindelijk hebt kunnen ontmoeten, erg bijzonder moment is dat altijd!

 8. Weer heerlijk om te lezen en te zien al die positiviteit! Ik vind het zo leuk dat jullie een hond krijgen! 🙂 Graag gedaan, jouw blog staat vol inspiratie dus hoort zeker thuis bij mijn Soulful Sunday post! Wat een geweldig nummer trouwens, ik ga Matt Corby gauw opzoeken bij Spotify. Hier wil ik meer van horen! Er waren veel dingen die mij blij maakte deze maand, maar het lieve pakket wat ik van Marion kreeg staat echt op nummer één!

  • Anita

   Ja dat pakket was wel echt super tof!

 9. Wat een fijn overzicht en wat leuk dat je een hondje neemt! 🙂

 10. Goed zo, lekker de positieve punten benadrukken! Dat helpt echt. 🙂

  Leuk dat mijn blogje over de wallpapers er tussen staat, dankjewel!

  • Anita

   Graag gedaan, mooie prints & designs maken mij altijd blij!

 11. Heerlijk om al deze positieve dingen te lezen. Mooi overzicht! 🙂

 12. ooooh een hondje, wat leuk ♥
  ik kan me gewoon geen dag zonder hond voorstellen

 13. Wat een super leuk overzichtje heb je ervan gemaakt en lief dat mijn projectje ook erbij staat<3

 14. Gertie de Groot

  Oh wat ’n scháttige pup!
  Ben heel benieuwd hoe hij wordt als hij gaat groeien.
  Leuk hoor weer ’n hond in de buurt!

 15. Wat een positiviteit 🙂 Héél leuk dat je een hondje neemt!

 16. Wat een lekker vrolijke post 🙂 Oh en die foto op het laatst, zo cute! Is dat zomaar een plaatje of is dat het ras wat jullie willen 🙂

  • Anita

   Dat is zelfs een foto van het nest waaruit wij er eentje gaan nemen 🙂

 17. Mooi artikel. Wat leuk dat jullie een hond willen!!!! Lijkt mij ook zoiets gezelligs hebben…

 18. Ik word helemaal vrolijk van je lijstje! Mooi. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.