Joy in my mind #18

Elke maand kijk ik graag positief met jullie terug. Negativiteit brengt je niet verder maar negatieve gebeurtenissen en gedachten blijven bij mij wel altijd langer hangen. Het positieve vervaagt hierdoor meestal sneller naar de achtergrond en daar wil ik graag met deze rubriek verandering in brengen. Song van de maand:

Happy list van deze maand

Gedaan

♥ Afgesproken met Els en sushi gegeten. Was erg gezellig ♥ Loopbaan traject afgesloten met een lekkere lunch ♥ Nog een keer uit eten maar dan met ouders en zusje in verband met het 35 jarig huwelijk van mijn ouders ♥  Alweer vier boeken gelezen dus dat zit wel goed met de reading challenge. Eén daarvan was de nieuwe van Jonas Jonassen. ♥ Basis kookschrift afgemaakt en andere recepten uitgezocht. Ook de home made challenge weer opgezet dus je kan weer een hoop recepten verwachten komende maand ♥ Vision board gemaakt om zo mijn doelen visueel te maken. ♥ Blij dat ik eindelijk eens een keer de waarheid heb gezegd, luchtte op!

Sushi eten Els nobodyelsenl Lekker lunchen Etten Leur Hoge hoet Vision board mindjoy 2016

Gezien

♥ Mooie voorstelling ‘Under my skin’ van Isabelle Beernaert. Ik ben naar al haar dansvoorstellingen geweest en ze stelt nooit teleur. Het was weer prachtig. ♥ Seizoen 1 van Lost gekeken. Hoorde er namelijk erg goede verhalen over en had deze serie nog nooit gekeken. Heel erg benieuwd naar de rest. ♥ Oude mind magazines gevonden, wie opruimt vindt nog eens wat ♥ Hoofdlocatie van de heerlijke chocolaterie Albèrt bezocht ♥ Dat mijn Bloggers interview online stond ♥ Dansprogramma ‘Battle on the dance floor’ op TV is. Love dans en ben blij dat er weer een nieuw programma is gemaakt. So you think you can dance komt namelijk helaas nooit meer terug. ♥ Ik bereikte de 200 volgers op Bloglovin, zo leuk dat er steeds meer mensen de weg naar mijn blog weten te vinden.

Voorstelling Isabelle Beernaert under my skin Lost tv serie binch watchen Mind magazine gevonden zolder Mindjoy 200 bloglovin volgers

Gedacht & gevoeld

♥ Zo blij dat Debby de zelfrespect tag bedacht. Het is namelijk een onwijs mooie tag die je dwingt om positief naar jezelf te kijken. Heb je hem nog niet ingevuld? Zeker doen! ♥ Het fijn was dat ik weer ouderwetse mindfulness maandag artikelen wist te maken. Zo had ik het over zelfsabotage en hoe te leven met onzekerheden. ♥ En ik vond het prettig om mijn 2015 samen te vatten om zo te zien wat er allemaal gebeurd was en hoeveel hoogtepunten er waren.

Zelfrespect tag mindjoy

Wat maakte jou blij deze maand?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

19 thoughts on “Joy in my mind #18

 1. Het blijft echt een fijne rubriek om zo achteraf te kijken naar alle mooie dingen. Ook omdat ik weet dat er ook genoeg nare dingen waren is het zo goed om positief af te sluiten!

  • Anita

   Ik merk echt dat het mij enorm helpt om deze rubriek te blijven maken en daarnaast elke dag af te sluiten met een dankbaarheidslijstje! Zo gaat hopelijk de positiviteit de overhand nemen 🙂

 2. Wat goed dat je een keer goed de waarheid hebt gezegd! Achteraf is dat dan toch fijn hè. Ik ga mijn vision board ook maar eindelijk eens een keer afmaken. Ik ben blij dat ik zo goed bezig ben met detoxen.

  • Anita

   Ik ben iemand die beide kanten van een verhaal snapt maar soms gaat dat ten koste van mezelf! Het was heel fijn om nu eens voor mijn kant en geluk te kiezen! Heerlijk dat het zo goed gaat meis!

 3. Jeej 200 Bloglovin volgers, gefelciteerd 🙂 En de zelfrespect tag is idd heel mooi, ik ben ‘m nu ook aan het invullen. 35 jaar getrouwd is echt een hele tijd! Mijn ouders zijn dit jaar 40 jaar getrouwd, zo lang! Mij maakte blij dat ik steeds lekkerder in mijn vel ga zitten, dingen uit het verleden een plekje geef en werk aan mijn toekomst. Fijne zondag Anita.

  • Anita

   Thnx 🙂 Heel benieuwd naar je invulling Nina! Dat is een hele mooie ontwikkeling! Hopelijk heb je ook genoten van je zondag?

 4. Ik word altijd blij van jou maandelijkse overzicht! Mooie foto van jou zeg! Ik werd heel blij van de leuke winactie die ik mag hosten en dingen voor het nieuwe huis regelen. Over een maand krijgen we de sleutels!

  • Anita

   Dan komt het wel erg dichtbij zo, leuk! Thnx, het is al een oudere foto maar daardoor niet minder leuk 😉

 5. Ik vond het ook erg gezellig! Het lijkt alweer zolang geleden ;-). Mooi Visionboard heb je gemaakt! Ik wilde dat ook nog gaan doen, maar totaal bij ingeschoten. Nog gefeliciteerd met je ouders!

  • Anita

   Dan wordt het weer tijd voor een nieuwe date dan 😉

 6. Ik heb een aantal afleveringen van Lost gezien, moet het zeker nog eens gaan kijken. Super leuk overzicht! 🙂

 7. Lost! Ik was die hele serie alweer vergeten. Heb ‘m nooit afgekeken. Zonde eigenlijk. Leuk dat je met Els op stap bent geweest. Dat moet een lieverd zijn volgens mij! X

  • Anita

   Ik zou zeggen pak op waar je gebleven bent 🙂 Ja was echt super gezellig met Els!

 8. Oh Lost is echt de beste serie die ooit heb gezien. Ik vind jouw maandoverzichten altijd leuk om te lezen. Gezellig dat je een date had met Els.

 9. ik hou van jouw overzichten..
  word er blij va, zo mooi en positief…

 10. Heel mooi lijstje 🙂 Waar ik blij van werd? Goeie vraag zoveel. Ik heb ’t bijgehouden in een boekje. Van alle momenten waarvan ik een smile van kreeg op mijn gezicht 🙂 Dat waren er toch best wat 😉

 11. Wat een prachtig lijstje Anita! De zelfrespect tag ga ik binnenkort ook maar eens invullen, ik vind het een hele sterke en positieve tag.. leuk!

 12. ‘Battle on te dancefloor’ kan ik dus nooit zien. Was ook helemaal vergeten dat het begonnen is, dus dank je wel voor de reminder. Eens zien of ik het terug kan kijken!

 13. Wat een fijn lijstje weer!
  Het is altijd fijn om naar de positieve momenten te kunnen kijken. 🙂

  Nog gefeliciteerd met je ouders.
  Zo leuk dat jij Els hebt ontmoet. Gezellige klets is het 😉
  En heb de zelfrespect tag gemist, dus ik ga snel even kijken.

  Fijne nieuwe maand gewenst :-*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.