Leukste zoektermen via Google

Het is altijd leuk om in een webstatistieken programma zoals Google analytics te kijken met welke zoektermen ze op mijn blog terechtkomen. Soms zijn het geheel voor de hand liggende zoektermen omdat ik over dat onderwerp of product een artikel geschreven heb. Maar soms zijn het ook aparte of ontzettend leuke zoektermen. Vandaag deel ik een paar zoektermen die mij opgevallen zijn in het half jaar dat mijn blog bestaat. Weer een leuke mijlpaal die ik vandaag heb bereikt.

Plaatjes van broodmaaltijden

Een logische zoekterm. Ik schreef namelijk een artikel over de leukste instagram accounts om te volgen. Mooie kunstwerkjes die gemaakt worden van broodmaaltijden, ik word hier altijd blij van.

Wim Smits overleden kunstenaar

De lieve buurman die bij R in de flat woonde. Wij kregen voordat hij overleed een schilderij van hem en deze heeft nu een mooie plek in ons huis gekregen. Kunst in je huis is toch ook veel leuker dan een Ikea schilderij. Of degene die op mijn blog kwam de goede Wim vond weet ik niet, want er was namelijk nog een andere schilder met dezelfde naam.

Don’t eat the yellow snow uitleg

Gele sneeuw moet je zeker niet eten, maar een uitleg kan je op mijn blog niet vinden. Don’t eat the yellow snow is een nummer van Frank Zappa, maar ook de titel van het boek vol met pop wijsheden. Het is een mooi verzamelboek wat ik op ons dressoir ligt. Muziek is heerlijk en je kan er veel uithalen. Voor degene die het zocht, misschien biedt onderstaand plaatje uitkomst.

Don't eat the yellow snow
Bron

Hoe prik je mooie gaatjes in karton?

Of de gaatjes mooi zijn weet ik niet, maar ik plaatste een DIY voor een oorbel display. Ik zocht een leuke manier om mijn oorknopjes uit te stallen zodat ik ze in één oogopslag kon zien. Ik ging aan de slag met een fotolijstje, washi tape en karton en ben nog steeds blij met het resultaat.

Drankje the green mile

Eén van de heerlijke drankjes van 100% natural juice die ik met grote regelmaat in huis haal. Mijn eigen favoriet is niet the green mile maar la vida loca. Er zijn nog vijf andere smaken met ieder een eigen originele naam. Bij de action kan je de nieuwste vier smaken kopen.

Weggeefhoek Someren

Via deze zoekterm zijn mensen meerdere malen op mijn blog terecht gekomen. Ik woon echter niet in Someren maar Nicole wel en laat zij nu net een reactie achtergelaten hebben op mijn meubels opknappen tips en tricks artikel. Tijdens het klussen hier in huis heb ik namelijk een grote kast opgeknapt en deze staat nu mooi te pronken in de woonkamer. De opknappers die ik in het artikel noemde staan helaas nog steeds op mij te wachten. Binnenkort toch maar eens een keer aan beginnen.

Iemand niemand iedereen

Iedereen iemand niemand

Kaak oprekken

Het zal je misschien de rillingen over je lijf geven maar dit was vorig jaar bij mij aan de orde. Ik liep bij de kaakfysiotherapeut en schreef een artikel over mijn ervaringen. Door de burn-out en de stresstoestand waar mijn lijf een tijd lang in heeft gestaan kreeg ik ontzettend last van mijn schouders, nek en kaken. Kaakfysiotherapie bood uitkomst.

Waar in Duitsland boodschappen doen

Een aantal keer per jaar ga ik samen met R naar Duitsland en er zijn dan een paar winkels waar ik altijd even binnen loop. Natuurlijk de DM, maar ook de supermarkt. Een zoekterm die ik dus makkelijk kon herleiden naar het artikel wat ik schreef over de winkels waar je naartoe moet als je in Duitsland bent.

Kijk je ook wel eens naar de zoektermen waardoor ze op jouw blog binnenkomen?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

28 thoughts on “Leukste zoektermen via Google

 1. Wat leuk om dit eens uit te zoeken! Ik heb geen idee hoe mensen op alleenpuur komen haha.

 2. Altijd leuk een lijst met zoekwoorden. Wat leuk dat je een half jaar blogt, ik heb het idee dat het al veel langer is. Zelf heb ik niet gekeken met welke zoekwoorden mensen binnen komen. Hier ben ik benieuwd naar.

  • Anita

   Het voelt soms ook al langer!

 3. Dit is altijd leuk! Ik moet ook weer eens gaan kijken.

 4. Haha, leuke zoektermen. Ik kom ook vaak leuke zoektermen tegen :-).

 5. Het lijkt of bij mij bijna alles wordt gevonden door afgeschermde zoekresultaten. Jammer. Ben ook wel nieuwsgierig naar wat gekke zoekresultaten.

  • Anita

   Oh wat jammer zeg! Ja hier ook een heleboel afgeschermd hoor.

 6. Dat ga ik ook eens kijken, grappig

 7. Leuk altijd, zulke lijstjes! Jammer dat er zoveel afgeschermd wordt

 8. Grappig he om te zien om mensen op je blog komen. Alleen wordt er tegenwoordig zoveel afgeschermd dat het niet altijd even duidelijk is.
  Je tekst onderaan vind ik een heel mooie!!

 9. Veel zoekresultaten worden helaas afgeschermd. Maar soms zitten er hilarische tussen.

 10. ”iemand dik genoemt nu speit”
  ‘dikke eline blog”
  ”zuurkool is vies”
  ”ik lust geen paprika”

  Heerlijk zulke zoektermen!

 11. Gefeliciteerd met het half jaar! Wat is je blog gegroeid zeg in zo’n korte tijd, super goed! Heel leuk artikel dit, grappig om dit eens op te zoeken.

 12. Wat leuk om al die zoektermen te zien, ik moet regelmatig hardop lachen van de zoektermen waar mensen mee op mijn blog terecht komen. 😀 Mooie die tekst over iemand, niemand & iedereen. Leuke nieuwe foto trouwens in je sidebar!

  • Anita

   Dank je! Ja mooie tekst hé en zo waar 🙂

 13. Haha ja leuk he om ernaar te kijken 🙂

 14. Leuke termen haha.. En weggeefhoek someren en dan hier uitkomen hihi!

 15. IK vind ze ook altijd zo leuk om te bekijken..
  had je er geen hele rare tussen zitten ??

  • Anita

   Nee geen hele rare, anders had ik die er zeker tussen gezet!

 16. Ik vind dat zo grappig om deze artikelen te lezen haha. En geniaal dat iemand zoekt waarom je gele sneeuw niet moet eten en daarna ook nog op jouw site terecht komt. Misschien een idee om daar toch uitleg over te gaan geven 😉 X

 17. Ik ga van de week weer eens een blogje doen met zoektermen… Waar sommige mensen wel niet op zoeken haha

 18. Leuk om te lezen dit, haha!

 19. Grappig om dit te zien, heb het zelf nog niet opgezocht. Al vraag ik het me door het lezen van dit soort blogs wel altijd af.

 20. Grappig idee om hier een blogbericht over te schrijven! Ik kijk er nooit naar, maar nu ben ik wel nieuwsgierig geworden hoe mensen op mijn blog terecht komen. Ga die zoektermen ook eens bekijken.

 21. Ik zag het toevallig voor het eerst op mijn blog, een paar weken geleden: Hoe werkt mindfuck? Toen heb ik mezelf toch even achter de oren gekrabt…

  • Vergeef me die mega spelfout, ik ben net wakker… sinds anderhalf uur 🙂

 22. Ja, ik kijk ook regelmatig naar de zoektermen. Daar staan weinig spannende dingen bij. Mariah Carey zingt vals, dat is een van de hoofdtermen waar ik veel op gevonden wordt.

 23. Ik wist eigenlijk niet eens hoe dat moet, aanmelden zodat je gevonden kan worden bij google, of kijken naar de zoektermen.. Ben wel benieuwd, ik ga ’t eens opzoeken. 🙂 En grappig dat je die zoektermen dan terug kan vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.