Libelle bookazine: Verloren – Harlan Coben

Een compleet boek voor slechts €2,99, wie wil dat nu niet? Want laten we wel zeggen een boek kan best duur zijn. Naast dat ik regelmatig bij boekenkraam boeken bestel, ben ik al een tijd fan van de Libelle bookazine die elke vier weken in de boekhandel ligt. Ik schaf ze natuurlijk niet allemaal aan maar soms komt er een boek voorbij die mij aanspreekt en dan neem ik hem mee. De bookazine is in tijdschriftformaat waardoor het licht is en gemakkelijk vast te houden. Ideaal voor in je tas of als je op reis gaat. Ja, ik weet dat een e-reader nog makkelijk is maar ik blijf het nog het fijnst vinden om gewoon een boek of tijdschrift in mijn handen te hebben. En Libelle heeft dat goed begrepen.

Libelle bookazine verloren Harlan Coben

Inhoud Verloren

Myron krijgt een telefoontje van Terese, de vrouw waar hij vroeger een affaire mee heeft gehad, waarin zij hem smeekt om naar Parijs te komen. Terese kreeg op haar beurt weer een telefoontje van ex-man Rick waardoor ze de dringende hulp van Myron nodig had. Hij is namelijk een speurder en komt er altijd achter wie, wat en waarom er iets gebeurd is. Myron komt er in Parijs achter dat Terese verdacht wordt van de moord op Rick. Echter wanneer Myron samen met zijn vriend Win op onderzoek uitgaat komen er een aantal verborgen familiegeheimen naar boven. Maar ook stuit hij op duistere praktijken die het daglicht niet kunnen verdragen. Dit met schokkende gevolgen voor hem en Terese en een twist richting het einde van het boek die je niet verwacht.

Boekreview

Ik lees niet erg vaak trillers maar voor de afwisseling vind ik dat wel eens leuk. Ik kwam bij verloren eerst maar moeilijk op gang maar toen het ene na het andere verassende element in het verhaal naar voren kwam werd ik er helemaal in meegezogen. Coben gaat maatschappelijke vraagstukken niet uit de weg en dit boek had een beetje weg van een detective. Doordat ze steeds weer een nieuwe spannende ontdekking doen wil je weten wat dat met het andere te maken heeft. Vooral van de twist kreeg ik de kriebels over mijn lijf. Zijn liefde voor films komt ook steeds terug in het verhaal doordat hij een ervaring van Myron linkt aan een film waar dat ook in voor komt. En daarnaast heeft Coben een hele reeks gemaakt rondom Myron Bolitar wat een erg groot succes is geworden. Verloren is het één na laatste deel.

Heb jij een boek van Harlan Coben gelezen? En ken je de Libelle bookazine al?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

11 thoughts on “Libelle bookazine: Verloren – Harlan Coben

 1. Ik heb nog een boek van hem hier in de kast staan, alleen nog niet gelezen haha.
  Ik hou van thrillers alleen kan mijn gedachten er nu niet naar zetten 😉

 2. Anja

  Nog niet, maar ga het zeker een keer doen

 3. Het libelle bookazine ken ik niet. Wel heb ik verschillende boeken van Harlan Coben gelezen. Goede schrijver! Veel leesplezier.x

 4. Dit lijkt mij een spannend boek, altijd leuk dat het einde niet is zoals je verwacht! Libelle bookazine ken ik trouwens niet.

 5. Aaah Harlen Coben staat ook op mijn lijstje om gelezen te worden 🙂
  Zelf lees ik graag met een reader of op mijn Ipad. Maar de afgelopen vakantie had ik ook “ouderwets” een magazine in handen aan het strand.

 6. Ik vind trillers wel leuk maar Harlan Coben kende ik alleen van de kaft. Ik lees graag Karin Slaughter, maar moet echt weer tijd gaan vinden om te lezen.

 7. ik vind dit een leuk alternatief voor een duur boek…
  Ik koop ze ook wel eens als het verhaal mij boeit..

  Dit verhaal klinkt goed..

 8. Ik had nog nooit van het Libelle bookazine gehoord maar wel heel handig om voor zo’n laag prijsje een boek te kopen! Al denk ik dat ik mijn smaak qua boeken niet zo snel tegen zal komen hiermee haha.

  • Anita

   Wie weet, ze brengen nieuwe maar ook wat oudere boeken uit.

 9. Ik wist niet dat dit bestond joh! Leuk om te horen. Zelf lees ik geen thrillers want dan doe ik geen oog meer dicht. Leef me nét iets teveel in 😉

 10. Hm, voor dat geld wil ik dit boek wel eens aanschaffen! Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.