Liebster award

Toen ik nog maar anderhalve maand aan het bloggen was ontving ik al de Sunshine blogger award en vorige week werd er mij wederom een award uitgereikt, namelijk de Liebster door Els. Zo dankbaar daarvoor, bedankt Els! Ik kwam erachter dat de Liebster award oorspronkelijk uit Duitsland komt en in het leven is geroepen om beginnende bloggers in het zonnetje te zetten. Daarnaast zijn de vragen iedere keer anders, wat het elke keer weer leuk maakt om te lezen. Je bedenkt namelijk bij het nomineren zelf weer andere vragen die de genomineerden mogen gaan beantwoorden.

Liebster award logo mindjoy

Bron

De regels

 • Beantwoord de 11 vragen van degene die jou heeft genomineerd;
 • Zet 11 feiten over jezelf op een rijtje;
 • Nomineer 11 andere beginnende bloggers met minder dan 200 volgers;
 • Bedenk 11 vragen die je aan de genomineerden wil stellen;
 • Plaats de badge van de Award bij je artikel. Vinkje afvinken lijst

 

Wat deed je vroeger in de tijd die je nu gebruikt om je blog bij te houden?

Heel vroeger is het natuurlijk niet, maar voordat ik vorig jaar besloot te gaan bloggen zat ik ook al veel online. Ik keek YouTube filmpjes, volgde een aantal grote bloggers en vond het leuk om met social media bezig te zijn. Daarnaast las ik boeken en genoot van Flowmagazine, maar ik was ook creatief bezig en deed leuke dingen met R en vriendinnen. Dit alles doe ik nu natuurlijk nog steeds want het bloggen is er gewoon bijgekomen.

Waarom ben je je blog begonnen?

In 2013 ben ik in een burn-out terecht gekomen. Hierdoor moest ik aan mijzelf werken en mijn kijk op de dingen om mij heen veranderen. Ik ben toen intensief aan de slag gegaan met zelfhulpboeken en mindfulness. En vooral met het laatste ben ik momenteel nog druk bezig. Ook wilde ik graag gaan produceren in plaats van alleen maar te consumeren op het internet om zo anderen deelgenoot te maken van mijn leven en ze hopelijk te kunnen inspireren.

Wat is je hoogtepunt van je blog tot nu toe?

Ik ben het meeste trots op mijn hoe mindful is rubriek en hoe deze ontvangen is. Een aantal bloggers hebben zich ook al aangemeld dus de komende tijd blijft de rubriek goed gevuld, zo gaaf! Het getaged worden en natuurlijk het krijgen van een award is daarnaast ook altijd ontzettend leuk. Anderen waarderen je en willen graag jouw antwoorden lezen.

Wat is je grootste wens met betrekking tot je blog?

Dat is anderen kan blijven inspireren.

Welke bloggers heb je al een keertje in het echt ontmoet?

Natuurlijk Nicole van Meisje-eigenwijsje, maar binnenkort ontmoet ik Petra van Happy Lioness en hopelijk ook Marion van Mijn kladblog. En wie weet wie er nog gaan volgen.

Als je heel veel geld wint, wat is het eerste wat je wil doen?

Heel cliché, maar dan ga ik een gedeelte van de hypotheek op het huis afbetalen.

Als je een wens mag doen en alles mag wensen, wat zou je wensen?

Dat is een goede vraag. Ik ben momenteel gelukkig en als ik iets materialistisch wil dan koop ik het of spaar ervoor. Maar als ik verder kijk dan zou ik dus wel een reis naar NYC willen maken, zoals ik ook al vertelde in the questions of life tag. En daarnaast wens ik dat R en ik samen oud mogen worden.

Wat maakt jou bijzonder?

Wat een leuke vraag, maar ook best een moeilijke. Wat maakt mij nu bijzonder? Altijd moeilijk om dat over jezelf te zeggen. Ik vind het wel bijzonder dat ik zoveel kan onthouden. Ik weet bijvoorbeeld nog wat iemand toen en toen heeft gezegd of waar ik dat ene mailtje heb gelaten wat ik een jaar geleden heb gekregen. Iedereen vraagt dan ook altijd alles aan mij.

Waar zou je het liefst willen wonen?

R en ik wonen nu heerlijk in ons huis, maar als het kan zouden we later graag in Oirschot willen gaan wonen. Tijdens onze zoektocht vorig jaar hebben we daar ook gekeken en een bod gedaan maar helaas kwamen we toen niet over de prijs overeen. Wonen in Zweden trekt ons ook, maar emigreren is een wel een erg grote stap.

Wat durf je niet, maar zou je wel willen doen?

Ik ben niet ontzettend angstig aangelegd, maar een durfal kan je mij ook weer niet noemen. En daarnaast denk ik soms teveel na voordat ik ergens actie in ga ondernemen. Maar terug naar wat ik zou willen doen. Ik zou misschien wel een eigen bedrijf willen gaan starten ‘zegt ze heel voorzichtig‘.

11 feiten over mijzelf

 • Ik ben in dezelfde stad als waar ik al woonde op kamers gegaan;
 • Ik ben blij met de haargroei op mij benen. Ik hoef ze maanden niet te scheren omdat de haren toch niet opvallen en je voelt ze daarnaast ook niet eens;
 • Songteksten, ik kan ze allemaal meezingen. Als ik met vriendinnen naar de stad ga voor een feestje (meestal we all love 80’s en 90’s) dan kan ik haast alles mee playbacken. Nee ik zing niet uit volle borst mee, daar krijg je namelijk een schorre stem van!;
 • Ik heb een zusje, zij is anderhalf jaar jonger en we lijken totaal niet op elkaar;
 • Ik ben ontzettend georganiseerd;
 • Tijdens de vakantie (1999) met mijn ouders en zusje ben ik bijna een ravijn in gevallen. Ik gleed uit over een paar steentjes, maakte een koprol en kwam net voor de afgrond op mijn billen terecht. Sindsdien heb ik wat meer moeite met hoogtes;
 • Ik was vroeger fan van de Backstreet Boys;
 • Ik strijk niets, alleen een blouse maar die draag ik tegenwoordig eigenlijk nooit meer;
 • Ik heb jarenlang een tongpiercing gehad;
 • Mij zal je niet zo snel op een camping met een wc rol onder mijn arm rond zien lopen;
 • Ik heb een zwak voor mooie quotes en wijsheden maar dat was volgens mij al wel duidelijk, toch?

Backstreet boys mindjoy

Genomineerden

Nesrin » Daily cup of bla bla bla. Nesrin heeft een heerlijke schrijfstijl, ze is direct, zit vol met humor en is prettig gestoord. Ondanks dat ze een druk leven leidt, komt er elke dag een artikel online. Deze duizendpoot verdiend het daarom gewoon om deze award te krijgen.

Laura » Laura Collin. Laura’s blog leerde ik kennen door de adventschallenge vorig jaar. Ze is gestart met schrijven omdat haar zoon een aantal neurologische aandoeningen heeft. Maar haar blog is nu uitgegroeid tot een plek om te schrijven wat haar nog meer bezig houdt. En de 101 volgers, die je als doel hebt gesteld in je day zero project, komen er zeker wel!

Anna » Ook Anna doet dingen. Anna trok mijn aandacht door het post it project wat ze opgezet heeft. Sindsdien volg ik haar met veel plezier. Studente, schrijver, fotograaf en bovenal een bezige bij die vanaf februari een half jaar gaat studeren in Melbourne. Ik ben benieuwd naar je verhalen en je antwoorden op onderstaande vragen.

Omdat de Liebster award al lang rondgaat in de bloggerswereld wil ik het dus bij drie genomineerden laten.

Mijn vragen aan jullie

 1. Als je maar aan één project zou mogen werken voor het komende jaar, wat voor project zou dat zijn?
 2. Waar verbaas jij je wel eens over?
 3. Als je een half uur vrije tijd hebt, hoe besteed je die vrije tijd dan?
 4. Wat is de laatste ervaring waardoor je een sterker persoon bent geworden?
 5. Waardoor raak je geïnspireerd?
 6. Wat is de grootste blunder die jij ooit maakte?
 7. Welke muziek luister je de laatste tijd veel?
 8. Wat is je favoriete tijdschrift?
 9. Als je weet dat je gelijk hebt, zou je dat dan doorzetten of laat je het erbij?
 10. Wat was het eerste dat je kocht van je eigen geld?
 11. Welke kleur reflecteert jouw persoonlijkheid en waarom?

Els, nogmaals bedankt voor de nominatie!

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

18 thoughts on “Liebster award

 1. Leuk om te lezen! Met je blog inspireer je anderen zeker. Je rubriek Hoe mindfull is…, is een pareltje. En wij ontmoeten elkaar binnenkort zeker. Probeer even wat om te gooien :-).

 2. Wat enorm leuk ingevuld! Erg leuk om te lezen! Ik lees graag je artikelen op je blog (vandaar nominatie :-)). Ze inspireren mij!

  De vraag wat maakt je bijzonder zou ikzelf ook moeilijk vinden om te beantwoorden hoor :-). Leuk antwoord! Oirschot is ook echt mooi! Misschien komt dat ooit nog :-). En wie weet je eigen bedrijfje ook wel :-)!

  Bedankt voor het invullen! Ik heb weer veel van je geleerd. Liefs

 3. Je hebt dit leuk geschreven. Oh de Backstreet Boys haha, geweldig. Dank je wel ik ga dit zeker oppakken.

 4. Heej, mooie nieuwe foto! Ik lees je blog erg graag, zet me vaak aan het nadenken en dat vind ik prettig. Je komt op me over als een open, lieve meid. Had niet verwacht dat je een tongpiercing hebt gehad, niet bij je verwacht (och ja ik heb op mijn 18e een neuspiercing gehad haha) en dat van die benen scheren had ik dat maar 😉

  • Anita

   Ja iedereen heeft zo zijn periodes, bij mij ook toen ik 18 😉 wat fijn trouwens dat ik zo over kom, thnx!

 5. Ik was ook fan van de Backstreet Boys, vooral van Kevin haha. Leuk om jouw antwoorden te lezen! Je inspireert mensen zeker met je blog en Hoe Mindfull is… is een prachtige rubriek. Ik strijk ook bijna nooit iets, hoogstens een paar keer per jaar een net kledingstuk. Leuk dat je Petra en Marion gaat ontmoeten!

 6. Gefeliciteerd met je award! Altijd leuk zo’n teken van waardering.

  Ik strijk ook nooit iets. Ik hang alles aan een hanger en dat moet maar goed genoeg zijn.

 7. Bedankt voor de nominatie! Super lief :). Ik moet ook nog de Blog Top 3 Tag invullen, oh jee! Ik loop een beetje achter. Misschien kan ik ze wel combineren.

  Jij hebt deze award super leuk ingevuld. Grappige weetjes over jezelf ook! En haha wauw, die Backstreet Boys foto, geweldig!

  • Anita

   Ja ik wil je niet nog meer werk geven 😉 maar vond gewoon echt dat je deze award verdiend. Leuke kartonnen poppen waar je samen mee op de foto mocht 😉

 8. Geweldig die foto! Haha ik was ook mega fan van de Backstreet Boys 🙂 en ik wil nog wel eens in de zoveel tijd een nummer van hun als ringtone zetten. The good old days :’) Wat een leuke award en dubbel en dwars verdiend. Gefeliciteerd!

 9. Gertie

  Gefeliciteerd!
  En misschien is ’t vréselijk ouderwets, maar ik strijk graag!
  Heerlijk om dit heel mindfull te doen en lekker relaxend.

 10. Award dubbel en dwars verdiend. Leuke vragen en antwoorden.
  Zweden lijkt me ook erg gaaf. Scandinavische landen staan hoog op de wishlist 🙂

  • Anita

   We gaan van de zomer maar Noorwegen, ben benieuwd!

 11. Leuke tag, die echt maar blijft opduiken her en der!

 12. wat een super leuke vragen, en antwoorden….
  Vind het zo mooi hoe je je leven een draai hebt kunnen geven…
  ik kom er op het moment niet uit *mopper mopper*

 13. Wat leuk ik was ook super fan van de backstreet boys haha

 14. We zijn bijna een maand verder maar het is mij gelukt hoor ;-). Nogmaals bedankt! Hij komt zo online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.