Maakmagazine kerst editie

Ik zag de vooraankondiging van maakmagazine al een aantal keer voorbij komen en werd meteen enthousiast. Anke, Anne en Nikki maken samen dit doe-het-zelf magazine en het thema van deze editie is, hoe kan het ook anders, kerst. Want rond deze tijd van het jaar is het nog eens extra leuk om creatief bezig te zijn en daarom sprak deze editie mij dan ook ontzettend aan. Ik was er gelukkig snel bij want maakmagazine kerst is gewoon alweer uitverkocht.

Wat is maakmagazine

Maakmagazine is dus een doe-het-zelf magazine vol inspiratie, tutorials en interviews met de mensen achter een creatief product. Elk kwartaal komt er een magazine uit en gaat het over één thema. Voorgaande thema’s waren papier, vilt en kralen dus maakmagazine kerst is de vierde editie. Iedere editie heeft een oplage van 250 stuks en er zitten elke keer weer extra goodies bij, die door andere creatievelingen en webshops ter beschikking worden gesteld. Het kan voorkomen dat je weinig tot geen goodies hebt, maar dan zijn de eerste 100 magazines al verzonden. De makers van het maakmagazine zijn zelf ook ontzettend creatief en in elke editie geven ze zichzelf een uitdaging passend bij het thema.

Tip: edities papier en kralen zijn momenteel nog te verkrijgen in verschillende webshops.

Maakmagazine kerst goodies

Maakmagazine kerst

Allereerst, wat een hoop goodies zaten erbij. Dat had ik helemaal niet verwacht en was dan ook positief verrast. Bij een magazine denk ik vaak aan A4 formaat maar het maakmagazine is A5 dus een stuk kleiner. Eigenlijk wel veel gemakkelijker met opbergen en handzamer om het er even bij te pakken. De voorkant viel mij direct op, wat een ontzettend leuk design en idee van Franjedesign. En dan de uitdaging die Anke, Anne en Nikki deze keer aangingen, het zorgt ervoor dat ik ook een houten kistje wil gaan versieren binnenkort. Er zitten in deze kerst editie ook nog eens een paar extra’s zoals tags en leuke photobooth rekwisieten. Maakmagazine staat bomvol leuke ideeën en doe-het-zelf projecten die niet zo ontzettend moeilijk zijn. Dit maakt maakmagazine tot een ontzettend leuk blad. Ik ga denk ik nog de papieren editie aanschaffen want ik ben dol op papier en wat je ermee kan doen.

Maakmagazine kerst inhoud

Volgende maakmagazine gaat over stempels

Ken jij maakmagazine al?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

14 thoughts on “Maakmagazine kerst editie

 1. Ik zag het op je Instagram account voor het eerst voorbij komen! Wat een leuk magazine! Ik hou wel van creatieve dingen dus dat ziet er goed uit. Ik ben wel nieuwsgierig geworden!

 2. ik heb hem een aantal keer voorbij zien komen, en ben er echt heel heel nieuwsgierig na….
  maar, ik mag hem pas een keer kopen van mezelf als ik weer in mijn creative flow zit..

 3. Ik lees dit nu voor het eerst en ik word hier zo onwijs vrolijk van. Heerlijk al die DIY magazines!

 4. Ik ken het helemaal niet, maar het lijkt me ontzettend leuk!

 5. Hoe leuk is dit! Helaas zit het niet in mij…Ben gewoon niet creatief. Zelfs mijn dochter rolt met haar ogen als ik weer een poging waag om samen met haar te zitten knutselen.

  • Anita

   Oh dan moet het wel heel ernstig zijn, haha 😉

 6. Dat schattige kopje op de cover <3 !!!!

 7. Wat een leuk magazine voor mensen die graag DIY-projecten doen! Ik ben wel creatief, maar niet op deze manier haha.

 8. Ik kende het niet, ziet er erg leuk uit!

 9. O, maar dit is echt leuk!

 10. Ik kende dit magazine nog niet, maar wat een ontzettend leuk magazine is het!

 11. Wat is dit superleuk echt waar! Ik kende het nog niet maar het trekt me wel enorm aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.