Meet my boyfriend tag

Vandaag zijn R en ik alweer twee jaar getrouwd. Deze leuke mijlpaal leek mij het ideale moment om de meet my boyfriend tag in te vullen. Ik werd namelijk pas geleden getagd door Nina maar deze tag is bedacht door Lesley van Mylittlehappiness. Dus wil je weten hoe we elkaar ontmoet hebben, wat onze eerste date was en of we erg van elkaar verschillen lees dan vooral verder.

From where we stand Hurtigruten Alesund Geiranger

Waar hebben jullie elkaar ontmoet

We zijn door de site Paiq aan elkaar gematcht op basis van onze interesses. Ja we hebben elkaar dus via het internet leren kennen en dat is alweer 8½ jaar geleden. In die tijd was het nog niet zo normaal om via internet te daten. We hebben bijna een maand dagelijks gechat voordat we het aandurfden om af te spreken. Je merkt dat je door het chatten elkaar eigenlijk al redelijk goed leert kennen.

Wat was jullie eerste date?

Omdat we elkaar nog nooit persoonlijk hadden ontmoet ontstond het idee om eerst in een drukke omgeving af te spreken. Je weet namelijk maar nooit of de persoon zich anders voordoet op het internet. We gingen beide stappen en spraken bij een kroeg af om elkaar te zien. Mocht het tegenvallen dan konden we gewoon met onze eigen vrienden verder gaan. Maar het beviel en een tweede ‘echte’ date werd al snel gepland, een middagje Maastricht. Echter was het pas na een paar dates echt ‘aan’.

Wanneer hebben jullie elkaars familie ontmoet

R. was in het jaar dat we wat kregen bijna klaar met zijn studie dus tijdens zijn uitreiking ontmoette ik zijn ouders voor het eerst. Mijn ouders ontmoette hij toen mijn zusje jarig was. Dit was ook rond dezelfde periode. Je moet echt afspreken om langs te gaan als je beide niet meer thuis woont maar gelukkig waren daar momenten die we ervoor konden gebruiken om het niet zo ongemakkelijk te laten voelen.

Wat vind je het leukst aan je vriend

Voornamelijk zijn humor en het feit dat hij altijd voor mij klaarstaat. Tijdens goede en slechte momenten en dat is geheel wederzijds.

Wat was jullie eerste vakantie samen

We gingen eigenlijk al best snel een keer samen een weekendje weg in augustus. Ik gaf hem deze namelijk cadeau op zijn verjaardag in juni en we kregen wat begin mei. Een echte lange vakantie was toen we een roadtrip maakten in Zweden. Toen hadden we drie jaar verkering, het jaar eerder waren we daar ook maar dan voor een lang weekend. Tja, financiën hé! Samenwonen deden we trouwens ook al na iets meer dan een jaar, ik trok toen bij hem in.

Anita sneeuw Zweden eerste vakantie

Kleffie en beffie, of doe maar gewoon normaal

We zijn wel van handen vasthouden en af en toe een kus in het openbaar maar eigenlijk zijn we een doe maar gewoon normaal stel.

Wat is jullie gezamenlijke hobby?

Series kijken en we vinden het ook erg leuk om samen ergens te gaan lunchen. Vaak is dat dan bij onze favoriete luchtent Koffie & Co. Maar of je dat echt een hobby kan noemen?

In welke dingen verschillen jullie heel erg

Soms als iets lang blijft liggen en ik het beu ben dat het nog steeds niet gedaan is dan vind ik ook dat het op dat moment gedaan moet worden. R zegt dat vaak ‘ja dat komt wel’ maar negen van de tien keer is het dan een week later nog niet gedaan. Misschien man eigen, maar best vervelend af en toe.

Is jullie karakter gelijk of verschillen jullie juist heel erg van elkaar?

We lijken qua karakter best wel op elkaar moet ik zeggen en denken over veel dingen ook hetzelfde. We denken goed na over hetgeen wat we doen, zijn niet impulsief en het hoeft allemaal niet groots. Kijk maar naar onze trouwdag.

1 jaar getrouwd

Waar is hij goed in?

Het oplossen van computerproblemen, inschatten van mensen en alles goed uitzoeken voordat hij iets aangaat/koopt. Hierdoor worden er weinig miskopen gedaan hier.

Hoe vaak zien jullie elkaar?

Dagelijks, maar ja dat krijg je als je samenwoont. Gelukkig hebben we geen druk leven en werken we niet langs elkaar heen ook al werk ik onregelmatig. Handig als je man een eigen bedrijf heeft.

Waar ben je hem het meest dankbaar voor?

Dat hij mij heeft geholpen om meer mijzelf te leren zijn. Toen ik R leerde kennen zat ik met een hoop vragen en liep ik meer met mensen mee dan dat ik voor mijzelf op kwam. Dat is nu wel anders en daar heeft hij een erg grote bijdrage aan geleverd. Nogmaals super bedankt schat!

Hoe ziet jullie toekomst eruit?

We zijn twee jaar geleden getrouwd, hebben toen ook een huis gekocht en begin dit jaar kwam daar een pup bij. Ik hoop dat ons zeer binnenkort een kindje gegund is en we gewoon samen erg oud mogen worden.

Ik tag Debby van de H van Happiness en Els van NobodyELSe. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhaal.

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen.

Verschillen jij en je vriend/man heel erg in karakter?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

20 thoughts on “Meet my boyfriend tag

 1. Oh, super leuk dit. Hier word ik vrolijk van op de vroege ochtend. Gefeliciteerd, twee jaar alweer! Ik ken mijn vriend ook via online, grappig! Wel bijzonder dat je er zo vroeg bij was met internetdaten. Wat een goed idee om ‘af te spreken’ tijdens het stappen voor de eerste keer, dat is wel lekker veilig :).

 2. Leuke tag! Ik vind het ook altijd fijn als het bij het ontmoeten van de familie niet om hem draait, maar er toch al iets was gepland. Dan is hij er toevallig ook en staat er minder druk op.

 3. Ah wat een leuke tag! Ik vind dit soort verhalen altijd zo leuk om te lezen.

 4. Franca van den Meijdenberg

  Van harte gefeliciteerd en een hele fijne dag vandaag en nog vele gelukkige jaren erbij!!

 5. WD

  Ik mis nog een foto met zijn hoofd 🙂

  • Anita

   Helaas wil hij niet met naam en hoofd op het internet. Dus dat respecteer ik dan ook WD 😉

 6. Gefeliciteerd allebei!!
  Ik vind jullie samen zo leuk 🙂
  En ook ik hoop dat jullie binnenkort een kindje gegund wordt!

  • Anita

   Wat ben je toch een lieverd!

 7. Dank je voor het Taggen, ik ga hem binnenkort zeker overnemen. Het blijft echt een mooie tag en ik vind het altijd zo mooi om die antwoorden te lezen. Vooral jouw antwoord dat je geeft waarvoor je hem het meest dankbaar bent.

 8. Super leuk om dit te lezen! Wauw, jullie hebben een kinderwens, dat vind ik altijd zo mooi om te lezen. Ik hoop ook heel erg voor jullie dat het jullie binnenkort gegund is en dat jullie straks een gezinnetje kunnen vormen! <3

  • Anita

   Ja helaas gaat het niet vanzelf en heb ik er hulp bij door middel van het slikken van hormoontabletten. Maar ik hoop dat het sneller gaat dan gedacht!

 9. Ik vind dit een super leuke tag en mooi ingevuld. Ik hoop dat jullie wens snel uitkomt en Louie snel een grote broer mag worden.

 10. Ah schattig zeg, zo lief om te lezen! En gefeliciteerd natuurlijk! 🙂

 11. Oooo vind ik leuk om te lezen!!!

 12. Wat een leuke tag en wat een leuke antwoorden om te lezen! Van harte gefeliciteerd, 2 jaar :-). Mijn vriend en ik kennen elkaar volgende week 3 jaar :-). Bedankt voor het taggen. Ik ga hem zeker invullen, durf alleen niet te zeggen of de TAG snel online komt. Maar hij komt :-).

 13. Oh ja, mijn vriend heb ik ook leren kennen via een datingsite :-).

 14. Wat leuk om te lezen. Grappig dat jullie aan elkaar gemachd zijn. Ik hoop met je mee op gezinsuitbreiding. X voor jou

  • Anita

   Vind ik ook wel een leuk detail en veel leuker dan zo’n standaard datingsite waar je een oproep plaatst. Heb toch altijd het idee dat daar meer rare mensen op afkomen. Ook een X voor jou!!

 15. Wat leuk om te lezen 🙂

 16. Flaviena

  Aww wat een mooie en lieve tag! Mijn lief en ik verschillen best wel van karakter maar vullen elkaar goed aan. Die balans is goed, iemand die ook wel eens tegen je in durft te gaan en niet alleen ja en amen zegt. Mooi ook dat je man je heeft geholpen om meer jezelf te zijn.

  Groetjes!
  Flav

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.