Mijn 2014 in een notendop + blog statistieken

Vandaag is dan de laatste dag van het jaar aangebroken. Een jaar met ups en downs waar ik nog even bij stil wil staan voordat het nieuwe jaar ingeluid wordt. Vier jaar geleden begon ik met het terugblikken op mijn jaar. Ik heb toen tot en met mijn geboorte teruggezocht naar de dingen die ik heb gedaan, wat ik meegemaakt heb en hoe ik mij daarbij voelde. Dat heb ik per jaar op een rijtje gezet en er een terugblik boek van gemaakt wat ik elk jaar aanvul. Vandaag blik ik dus met jullie terug naar de hoogte- en dieptepunten van 2014.

Hoogtepunten van het jaar

♥ Ik melde mij begin dit jaar eindelijk weer eens aan bij de sportschool en deed wekelijks mee met de Pilates les. Zo zwaar, maar het voelde elke keer weer ontzettend goed als ik geweest was. ♥ Gewerkt met het dromen durven doen boek en de gedragsmeting lijst om weer bovenop mijn burn-out te komen. Ik deed hierdoor wel een stap terug op het werk, wat een hele moeilijke beslissing was, maar ik ben er tot op heden nog zo blij mee dat ik deze keuze heb gemaakt om eruit te komen. ♥ Natuurlijk de vakantie naar Griekenland. ♥ Gefeest op Lakedance.

Lesbos Griekenland Molivos zonsondergang

♥ Het starten met mindjoy in augustus. ♥ Voor het eerst benaderd worden door een bedrijf voor een samenwerking en een jaarkalender opgestuurd krijgen. ♥ Weekend naar Wuppertal en Drenthe. ♥ Dat de zoektocht naar een schilderij eindelijk ten einde kwam. ♥ Het bezoeken van de voorstelling Glass van Isabelle Beernaert.

Schilderij op maat gemaakt voor ons

 

Dieptepunten van het jaar

♦ Het jaar beginnen met een voedselvergiftiging, samen met R nog nooit zo ziek geweest. ♦ Eind januari stond ik zonder benzine langs de kant van de weg om 7u ’s ochtends toen ik naar het werk reed. ‘Hoe kan dat zal je misschien wel denken?’. Nou mijn dagteller doet het nooit zo goed en ook heb ik blijkbaar geen waarschuwingslampje. Maar verder ben ik ontzettend blij met mijn oude Volvo. Oh ja in maart kreeg ik ook nog eens een klapband op de snelweg. ♦ In augustus op mijn duim geslagen worden door een cliënt op het werk. Hier ondervind ik nu nog de problemen van en zit ik wederom bij de fysiotherapeut. Vorige week nog een ct scan gehad om te achterhalen wat er met mijn duim aan de hand is.

Duim geslagen werken in de zorg

Mijn gevoel over 2014

Ik startte en eindigde het jaar met het niet volledig kunnen werken door mijn burn-out en de duimblessure. Hierdoor ging ik bewuster met mindfulness aan de slag en zag wat voor effect dat op mij had. Omdat ik dit wilde delen en eindelijk eens iets wilde gaan produceren in plaats van alleen maar te consumeren op het internet begon ik mijn blog. Nu vijf maanden later ben ik zo ontzettend blij en trots met wat ik al heb bereikt en hoe goed ik mij daarbij voel. Bewuster bezig zijn en meer mindful leven heeft een ommekeer teweeg gebracht. Ik zorg nu eens daadwerkelijk goed voor mijzelf en val niet steeds weer terug in oude patronen. Geweest is geweest en laat 2015 maar komen.

Blog statistieken

Voor de geïnteresseerden en nieuwsgierigen nog even mijn blog statistieken op een rijtje. Ik gebruik hiervoor natuurlijk Google Analytics omdat ik al sinds de start van mindjoy een eigen domein heb op wordpress. Momenteel komen 1.500 bezoekers per maand een kijkje nemen op mijn blog. Ze blijven gemiddeld 2½ minuut en bekijken 2 pagina’s per bezoek. Er staan 135 artikelen online waarop al 867 reacties zijn achtergelaten. Meer feitjes en weetjes volgen binnenkort in de blog top drie tag, ik werd namelijk door Nesrin getaged om deze in te vullen.

Ik wil iedereen een hele fijne jaarwisseling wensen!

Hoe was 2014 voor jou?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

31 thoughts on “Mijn 2014 in een notendop + blog statistieken

 1. Op naar 2015! Fijne jaarwisseling en een mooie start gewenst! Hopelijk mag je duim snel genezen!

  Mijn 2014 was top! Ik kan gewoon niet anders zeggen! Ik duim voor nog zo’n jaar!

 2. Zo stond ik dus eens een keer met mijn auto in the middle of nowhere, hoogzwanger langs de kant van de weg. Vlotter werkte niet… 😉

  Heel veel goeds voor 2015 gewenst.

  Liefs Laura.

  • Anita

   Oh kijk, ik ben gelukkig niet de enige ;), maar wow hoogzwanger dat lijkt mij stukken erger!

 3. wat een mooi overzicht…..
  klinkt zo’n boek, ik heb echt geen idee wat ik dit jaar nu voor zinnigs gedaan of bereikt heb, baal ik best een beetje van…

  Een heel erg mooi gelukkig 2015 voor jouw

  • Anita

   Ik houd ook nog altijd een papieren agenda bij en dan kan ik goed terugkijken op het jaar. Dit jaar heb ik zelfs het eerste half jaar elke week in het kort beschreven. Dat kwam door de gedragsmeting lijst. Snap dat je ervoor baalt, nieuwe start in 2015 meis!

 4. Langs de kant van de weg, zo niet leuk!
  Gelukkig waren je hoogte punten meer dan je dieptepunten! Alleen maar goed toch!
  Hoe mijn 2014 was? Morgen komt een overzicht online 🙂

  Een heel fijn, gelukkig en gezond 2015 gewenst!

  • Anita

   Dat klopt idd, hoogtepunten waren er meer :). Ik kom morgen zeker een bezoekje brengen dan!

 5. Goed om op het einde van het jaar eens terug te blikken. Dat vergeten we nog weleens. Las vandaag toevallig ergens iets over ‘terugnemens’ i.p.v. ‘voornemens’. Zet ook eens op een rijtje wat je allemaal bereikt hebt, luidde de boodschap.
  Beste wensen, Anita & nog veel blogplezier!

  • Anita

   Oh dat klinkt ook wel heel erg mooi Sunny!

 6. Mooi overzicht. Dat met het vuurwerk van vannacht alle vervelende dingen achter blijven in 2014!
  Op naar een mooi 2015 🙂

  • Anita

   Thnx meis, daar gaan we voor!

 7. In de zwaarste jaren we vaak het meest. Wat fijn dat je ontdekt hebt dat mindfullnes voor jou werkt. Fijne jaarwisseling en een top 2015!

  • Anita

   Ja je moet niet voor niets eerst door diepe dalen gaan voordat je geluk kan ervaren!

 8. Ik wens je een fijne jaarwisseling en dat de dikke duim maar snel weer omhoog mag!

  Gelukkig waren er meer hoogtepunten dan dieptepunten. Ik ben benieuwd naar je tag.

  • Anita

   Thnx meis! Ja ik duim ervoor 😉

 9. Mooi verhaal. Klinkt als een heftig jaar, inderdaad! Ik denk dat het een goede keuze geweest is om een stapje terug te nemen op je werk, zeker nu je zoveel bezig bent met mindfulness. Hopelijk brengt 2015 alleen maar positieve dingen! Fijne jaarwisseling! 🙂

  • Anita

   Ik ben idd nog altijd ontzettend blij met mijn beslissing, geeft veel meer ruimte! Thnx meis!

 10. Mooi overzicht. Fijne jaarwisseling!

 11. Geweest is geweest. Zo is het. Ik wens jou dan ook een heel mooi 2015 toe. Fijne jaarwisseling vannacht!

  • Anita

   Wat lief dat ik bij de 46 jaaroverzichten zit die je wel bekeken hebt 😉

 12. Leuk om te lezen!

 13. Wat een fijn overzicht van jouw 2014! Heel mooi om te lezen dat mindful leven jou zoveel heeft gebracht. Ik hoop dat ze kunnen ontdekken wat er precies met je duim aan de hand is. Fijne jaarwisseling gewenst en een heel mooi, gelukkig en mindful 2015!

  • Anita

   Thnx meis! Ja ik hoop ook echt dat deze scan eindelijk iets gaat brengen!

 14. Een wisselend jaar maar wat je ook veel heeft gebracht. Ik ben in ieder geval blij dat je bent gaan bloggen. Fijn uiteinde en een heel mooi 2015 Anita! We zien elkaar snel 🙂

  • Anita

   Wat lief, thnx Petra. En ja dat meeten komt helemaal goed hoor 😉

 15. Leuk artikel! Een fijn en gezond 2015 voor jou en je familie 🙂

 16. Wat een fijn notendop artikeltje. Ik lees hier altijd met plezier.
  Ik wens je een heel mooi 2015 toe!

 17. Wat een prachtig schilderij (even het eerste waar mijn oog op viel). Ik heb voor mijn veertigste verjaardag ook een speciaal voor mij gemaakt schilderij gekregen. Nog steeds zó blij mee. Mooi geschreven. En positief!

 18. Een heel mooi 2015 gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.