Mijn 2015 in een notendop

Vorig jaar ben ik gestart met het terugblikken op het afgelopen jaar via mijn blog. Echter schrijf ik al jaren in een boekje wat ik meegemaakt heb en hoe ik mij daarbij voelde. Afgelopen jaar was het echter voor een eerst een volledig blogjaar dus kon ik aan de hand van mijn joy in my mind rubriek terugkijken naar wat ik het afgelopen jaar heb gedaan. Ontzettend leuk om terug te lezen trouwens, dit was 2015 voor mij.

Collage Louie Franse basset

Hoogtepunten van het jaar

♥ In huis halen van Louie natuurlijk ♥ Bewuster bezig zijn geweest met een aantal zaken door het opzetten en meedoen aan challenges. Namelijk de home made challenge, meer energie challenge, meditatie 21 daagse, health challenge en reading challenge kunnen voltooien met dank aan boektober ♥ Zette mijzelf meer en meer voorop en besteedde voldoende aandacht aan mijn uiterlijk, onderging een familieopstelling en plande offline dagen in. En als klapper haalden we een infrarood sauna in huis. ♥ Startte met het bijhouden van een dankbaarheidslijst, wat afgelopen jaar aan het einde van de dag een routine is geworden. ♥ Gingen we naar Noorwegen en genoten daar van de prachtige natuur. ♥ Verbouwden de serre en kwam er een nieuw dak op ♥ En in december werd ik peettante van mijn nichtje

Noorwegen Skei mindjoy

♥ Door het bloggen heb ik een hoop leuke dingen mogen doen. Via Bloggers Network mocht ik naar de gezondheidsbeurs en zat aan de bloggerstafel tijdens het Feel Good en Shop event. Ook kon ik een in de media pagina toevoegen aan mijn blog doordat er een artikel over mij geschreven was op Veghel nieuws en stond ik in tijdschrift Margriet. ♥ Ontmoette medebloggers Marij en Nina ♥ Werd door een hoop andere bloggers in het zonnetje gezet op hun blogs, met als hoogtepunt dit jaar het prachtige zonnestralen artikel van Nicole ♥ De mooie hoe mindful is rubriek kon blijven maken met input van jullie ♥ Had meerdere blogmijlpalen en vierde het 1 jarige bestaan van mindjoy door post te sturen naar lieve medebloggers ♥ Deed mee aan instaswap, twitswaps en de ruilactie van Marij ♥ Kreeg pakketjes en leuke post van jullie ♥ En zag dat de samenwerkingen bleven binnenkomen in mijn mailbox.

Penvriendinnen voor het leven Margriet 2

Dieptepunten van het jaar

♦ Heb ik blijvende schade aan mijn duim overhouden door het bedrijfsongeval wat in 2014 heeft plaatsgevonden ♦ Kreeg ik in november een miskraam, nadat het was gelukt om via hormoonbehandelingen zwanger te worden. Ik deelde dit in een artikel en kreeg heel veel fijne reacties, zowel uit mijn directe omgeving als online, waarvoor ik erg dankbaar ben. Het is nog steeds niet gemakkelijk moet ik zeggen en heb het er met tijden nog best moeilijk mee. ♦ Vond ik het onwijs jammer dat het door bovenstaande zaken minder goed lukte om eind van het jaar te kunnen bloggen. Mijn energie was laag en kon mijn gedachten niet altijd goed ordenen voor het schrijven van artikelen. Ik hoop daar snel verandering in aan te brengen want mis het wel om inspirerende mindfulness maandag artikelen te maken voor jullie.

hart nooit kwijtraken quote

2015, je was zwaar en hebt mijn gevoelens en gedachten overuren laten draaien. Dit sluiten we nu af en gaan er in 2016 wat moois van maken.

Hoe was 2015 voor jou?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

17 thoughts on “Mijn 2015 in een notendop

 1. Ik hoop dat 2016 voor jou een prachtig jaar wordt waarin je een hoop narigheid achter je kunt laten. Een jaar waarin je vooral veel geluk mag ervaren. Kan me voorstellen trouwens dat Louie in huis halen je heel goed gedaan heeft, zo gezellig een hondje als huisdier!

 2. Wat een fijn overzicht met de nodige hoogtepunten. Louie is echt zo’n gaaf hondje om te zien… Nou ja, nu een echte hond :-). Helaas op dieptepunten :-(. Nogmaals een dikke knuffel… Ik wens je een heel mooi en gelukkig 2016! Liefs X

 3. Oh die Louie! Wat een droopy droppie is het toch! Ik geniet ook op instagram zo van alle foto’s die voorbij komen! Leuk om zo nog even de hoogtepunten te zien. Natuurlijk waren er ook de dieptepunten. Die moeten ook hun plek krijgen. Ik wens je een heel mooi en gelukkig jaar toe. X

 4. 2015 was ook geen gemakkelijk jaar voor jou inderdaad. Gelukkig wel met mooie dingen zoals Louie en gezellige dates met onder andere mij . Bewonder je doorzettingsvermogen en positieve houding enorm en weet zeker dat je enorm gegroeid bent en dat dit nieuwe jaar een top jaar voor jullie gaat worden! Dikke kus en tot snel.

  • Anita

   Wat super lief Marij! Dat 2016 voor jullie ook onwijs prachtig mag worden 🙂

 5. Mooi om zo terug te kunnen kijken. Ik wens je alle goeds voor 2016.

  ps, kom je uit Veghel? Daar kom ik nog wel eens 🙂

  • Anita

   Thnx Jenn, nee Eindhoven maar dat is dichtbij Veghel 😉 Wat leuk dat je hier in de buurt wel eens komt, laat maar weten als je er weer eens bent 🙂

 6. Mijn jaar was een beetje hetzelfde als bij jou. Je hebt hele mooie dingen mogen meemaken, prachtige herinneringen gekregen, maar het leven heeft je ook behoorlijk op de proef gesteld. Ik hoop dat je je inspiratie alvast weer snel mag terug vinden want ik mis je mindfulness maandag ook wel!

  • Anita

   Soms valt het inderdaad niet mee in het leven maar we gaan er weer met frisse moed tegenaan!

 7. Leuke herinneringen, jammer genoeg ook minder leuke. Ik hoop dat je deze in 2016 een plaatsje zal kunnen geven. 🙂

  • Anita

   Wat lief, dank je Maaike 🙂

 8. oooh ♥ louie
  hele mooie hoogtepunten..
  Ik had helemaal niets mee gekregen van je miskraam, toen zat ik nog in mijn offline cocoon, wat vreselijk moppie

  Op naar mooie herinneringen voor 2016
  xoxo

  • Anita

   Thnx lieverd, het was idd vreselijk! Hoop het oprecht nooit meer mee te hoven maken!

 9. Franca van den Meijdenberg

  Mooi om te lezen Anita!
  Hopelijk gaat in 2016 jullie grote wens in vervulling!!

 10. Ondanks de dieptepunten is het een leuk overzicht om te lezen. Ik hoop dat al je wensen uitkomen in 2016. Zeker die grootste!

 11. Mooi artikel met mooie hoogte en dieptepunten. Ik hoop dat je stap voor stap alles een plek kan geven. 🙂 Ik vind je hond geweldig! Ik wens je alle goed voor 2016 <3

 12. Een mooie lijst met hoogtepunten en helaas ook dieptepunten. Ik hoop dat je met die laatste steeds beter om kan gaan. Daarnaast hoop ik dat 2016 een prachtig jaar voor je zal worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.