Mijn 2016 in een notendop

Al 2 jaar blik ik op mijn blog terug op het afgelopen jaar en ook dit jaar wil ik nog even met jullie terugkijken. Zowel de hoogte- als dieptepunten laat ik de revue passeren om zo de balans van afgelopen jaar op te maken. Ik keek ook al terug naar het eindresultaat van mijn wensen en doelen die ik had opgesteld voor 2016. Maar dit was 2016 voor mij.

Zwangerschapskaart mindjoy door Gertie

Hoogtepunten van het jaar

Gezichtsanalyse heb gewonnen ♥ Het opruimen van kleding- en boekenkast, de zolder en schuur. Voelt toch wel erg fijn als je overbodige zooi uit je huis en tuin haalt. ♥ Steam mop kopen zodat het huishouden nog leuker wordt en dat is heel wat voor iemand die er echt totaal niet van houd. ♥ Puppyknuffelen ♥ Lekker veel series gekeken ♥ Dat er eindelijk zowel aan de appel- als perenboom vruchten groeiden ♥ Samen met R. en Louie genieten van een weekendje weg in een super mooie B&B ♥ De vele ritjes naar Duitsland om boodschappen te doen en de DM leeg te kopen. En het dagje Mönchengladbach met Nicole en IJlien. ♥ Zwanger worden en dat ook mogen blijven, drie maal was gelukkig scheepsrecht ♥ Het kunnen aanschaffen en aankleden van de babykamer. ♥ Veranda in de achtertuin plaatsen. ♥ Onverwachts een babyshower krijgen.

Bed breakfast dalerheugte genieten

♥ Ontmoeten van medebloggers Els, Eline en Amy ♥ Weer aan de bloggerstafel van het Feel good & shop event mogen zitten ♥ Mooie mijlpalen bereiken op social media: 200 volgers op Bloglovin, 400 op Instagram en 500 op Twitter ♥ Lieve kaartjes krijgen van andere bloggers. ♥ Dat de 5.000e reactie op Mindjoy geplaatst werd en ik degene verraste met een leuk pakket. ♥ Leuke gastartikelen voor andere bloggers heb geschreven, check hiervoor mijn in de media pagina ♥ Vaak uitgelicht worden tijdens het bloggersfeestje wat Nicole, Janske, Fleur en Esmerala wekelijks hebben gehouden het afgelopen jaar.

Dieptepunten van het jaar

♦ Kreeg ik wederom een miskraam en twee miskramen kort na elkaar krijgen dat was onwijs pittig kan ik je vertellen. ♦ Alleen maar negatieve ervaringen had met swaps. Kreeg ik een bij elkaar geraapt pakket wat niet eens ingepakt was maar als klapper kreeg ik gewoonweg helemaal niets opgestuurd. En dat terwijl ik altijd moeite doe om er voor de ander wat moois van te maken. Nee even gaan swaps met onbekenden meer voor mij aankomend jaar. ♦ Er een vriendschap was die na meer dan 15 jaar door de ander abrupt stopgezet werd. En de manier waarop was ook nog eens alles behalve netjes! ♦ Hoop gedoe had op mijn werk maar eindelijk wel een coachingstraject kon gaan starten en weer naar de toekomst kan gaan kijken.

Friendship matters quote

2016, de start was moeilijk maar het eindigde mooi. Komende tijd gaan we ons richten op de kleine meid en komt er een grote droom uit!

Hoe was 2016 voor jou?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

6 thoughts on “Mijn 2016 in een notendop

  1. Ik ben ontzettend blij voor je dat 2016 uiteindelijk toch ten goede is gekeerd! Wat een jaar van donker en licht was het voor jou. En dat 2017 nu maar mag knallen!

  2. Ik kijk ook met heel veel plezier terug op ons dagje! Zo blij voor je dat je grootste droom is uitgekomen, op naar een geweldig 2017 <3

  3. Ondanks de moeilijke start is het uiteindelijk gelukkig een mooi jaar geworden. 🙂

  4. Kijk dat zijn nog eens veel hoogtepunten (en soms wat minder) maar gelukkig komt er in 2017 sowieso al een mooi hoogtepunt aan :-).

  5. Pijnlijk dat een vriendschap beëindigd is en al helemaal als het niet zo fijn is afgesloten. Ik heb er ervaring mee helaas.
    Ik hoop dat dit jaar veel moois en goeds zal brengen. Ik ben (ik blijf het zeggen) heel blij dat je zwanger bent!

  6. Ai, je hebt moeilijke en mooie momenten mogen meemaken. Hopelijk wordt 2017 jouw jaar! 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.