Mijn 2018 in een notendop

Al 4 jaar blik ik op mijn blog terug op het afgelopen jaar en ook nu wil ik even met jullie terugkijken naar mijn 2018. Zowel de hoogte- als dieptepunten laat ik de revue passeren om zo de balans van afgelopen jaar op te maken. Dit was 2018 voor mij.

Zomerfeest kinderdagverblijf mindjoy dochter

Hoogtepunten van het jaar
♥ Het vinden van een baan. Sinds februari ben ik weer aan het werk en het biedt mij zoveel mogelijkheden om een andere weg in te slaan. ♥ De belangrijkste kans die ik heb aangegrepen is het starten met de studie Opleidingskunde sinds oktober. ♥ Heerlijke gezichtsbehandeling ♥ Onze kleine dame ging lopen. ♥ Dansen op Lakedance ♥ Serieavonden ♥ Inspirerende Webinars, seminars en workshops. ♥ Met hulp van een diëtist inmiddels alweer 9 kilo kwijt ben. ♥ Naar het concert van Justin Timberlake gaan. ♥ Dreumesconcert ♥ Kookclub.

Kersthapje diner kinderdagverblijf

Dieptepunten van het jaar
♦  Ik moest heel hard denken, maar er zijn geen enorme dieptepunten geweest afgelopen jaar. Ja het feit dat ik mijn blog heb verwaarloosd en mijn tijd en energie heb gestoken in mijn gezin, werk en studie. Maar dat is een bewuste keuze geweest en ik ga kijken wat voor artikelen ik komend jaar ga schrijven. Het inspireren en je deelgenoot maken van mijn leven is nog steeds wat ik interessant vind aan het bloggen. Laat dit de start zijn van nieuwe content en een inkijk in wat het afgelopen jaar zich heeft afgespeeld.

2018, je was inspirerend en levens veranderend. Dat er in 2019 deuren open mogen gaan om de weg te bewandelen die ik graag wil.

Hoe was 2018 voor jou?
Volg mindjoy op Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Pinterest

4 thoughts on “Mijn 2018 in een notendop

 1. Fijn dat er eigenlijk geen dieptepunten zijn geweest en wel een aantal hele mooie hoogtepunten. Een nieuwe baan, jr pachtige gezinnetje, helemaal top. Heel veel geluk voor het nieuwe jaar!

  • Anita

   Jij ook heel veel geluk in 2019!

 2. Wauw, dat is lang geleden! Mooi overzicht. Ik had ook zo’n fijn jaar, zonder echte dieptepunten ♥

  • Anita

   Te lang geleden! Heerlijk hé zo’n jaar ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.