Mijn secret Valentijn

Eind vorige maand plaatste Nicole en ik het secret Valentijn project op onze blogs. Hier werd enthousiast op gereageerd en uiteindelijk hebben zestien mensen zich aangemeld. Zo ontzettend tof om te zien! Het verdelen van de lootjes kon beginnen. Nicole schreef de namen op een briefje en ik had ze onder elkaar gezet. Online gaf ze mij de getrokken namen door, iedereen werd aan elkaar gekoppeld zodat ik de mailtjes met de secret Valentijn kon gaan versturen. Via Twitter en Instagram kon je via #secretvalentijn het project volgen en dat werd veelvuldig gedaan. Ontzettend leuk om te zien.

Secret valentijn project

Mijn secret Valentijn

Ik ging natuurlijk aan de slag met washi tape en op Instagram plaatste ik al een sneak peak voor mijn secret Valentijn. Ik vulde de kaart met een wens, twee mooie toepasselijke quotes en op de achterkant plakte ik het kaartje van 14 februari uit de 365 dagen kalender van Flowmagazine. Ik vergat alleen iets op de enveloppe te zetten, maar ik hoop dat de rode kleur wel de hint gaf.

Secret Valentijn mindjoy

Mijn secret Valentijn kwam afgelopen donderdag binnen dus ik moest nog even geduld hebben. Er werd gedacht aan de postbode, want die kreeg ook een Valentijns wens. En ik ontving een mooie kaart die in Milaan gekocht was, zo ontzettend speciaal. Ook zaten er nog een hoop leuke papieren goodies bij die altijd van pas komen. Super bedankt Cecilia!

Mijn secret Valentijn mindjoy

Wie had wie

En nu ben je natuurlijk nieuwsgierig naar wie mee heeft gedaan en wat ze gemaakt en gekregen hebben. Ik heb de blogs en social media accounts allemaal voor je op een rijtje gezet, veel kijkplezier!

 Jenniek » Marij
Cecilia » Anita
Elles » Malu
Samantha » Tamara
Tamara » Nicole
Malu » Nina
Nina » Samantha
Marieke » Eline
Wendy » Marieke
Whitney » Jenniek
Els » Wendy
Anita » Cecilia
Jacqueline » Whitney
Marij » Jacqueline
Eline » Laura
Laura » Els
Nele » Elles
Nicole » Nele

Zou jij meedoen als we nogmaals zoiets gaan organiseren?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

24 thoughts on “Mijn secret Valentijn

 1. Gaaf dat er zoveel mensen aan hebben mee gedaan. Eigenlijk is dit niks voor mij maar misschien moet ik het gewoon een keer proberen.

  • Anita

   Proberen is goed, wie weet vind je het wel ontzettend leuk 😉

 2. Wat leuk dat er zoveel respons op gekomen is!!
  Leuke actie!!

 3. Ik vond het erg leuk om mee te doen.

  En wat een toeval dat wij elkaar hadden. Ik doe graag nog een keer mee. Dat kan makkelijk tussen mijn #twitevents door.

  • Anita

   Leuk, ja was echt toevallig idd!

 4. Wat super leuk dat zoveel mensen hebben meegedaan! Erg leuke actie<3

 5. Het was echt super leuk! Ik ga zeker nog een keertje mee doen. Kaartjes sturen en ontvangen is hartstikke leuk! Nogmaals bedankt voor het organiseren :-).

  Jouw gemaakte kaartje is echt leuk. Ook je kaartje wat je ontvangen heb is mooi!

 6. Wat ontzettend gaaf dat het gelukt is, vind het zo’n leuk initiatief!

 7. Hoi Anita!!

  Wat super leuk vond ik de #Secretvalentijn zeg!
  Ik zou zo de volgende x weer mee doen! Misschien een ander leuk onderwerpje Pasen of het voorjaar.

  Lieve groetjes Samantha

  • Anita

   Bedankt voor de tip! We gaan even kijken wat een leuk onderwerp is

 8. Dank jullie wel voor het organiseren. Leuke resultaten! Volgende keer doe ik zeker weer mee!

 9. bedankt voor het organiseren,
  was weer eens een goede reden om creatief bezig te zijn…

 10. Wat een groot succes he! Heb nu al zin om weer eentje te plannen 😉

 11. Zeker vaker organiseren!!! Ik vond het hele proces erg leuk! Het brainstormen, kaartje maken en kunnen volgen hoe het bij de anderen ging en dan zelf post open kunnen maken …Spannend…:-).

 12. Ik zou zeker meedoen! Nu hoorde ik pas van de actie op Valentijn zelf… Hopelijk volgend jaar of bij een andere secret-actie 🙂

  • Anita

   Wat jammer idd! Een volgende keer komt zeker dus houd het in de gaten.

 13. Leuk gedaan die hartjes met washi tape! Fijn dat er zoveel mensen hebben meegedaan, een hele geslaagde actie! 😀

 14. Bedankt voor het organiseren! Vond het erg leuk om te doen, yay 🙂 Ben ook heel blij met mijn kaartje

 15. Ik zou zeker weer meedoen!

 16. Zo leuk! Echt jammer dat ik het niet eerder had gezien, anders had ik graag meegedaan. Wie weet een volgende keer 🙂

 17. Ik vond het erg leuk Om mee te doen – en doe dat graaf volgend jaar terug. Wel jammer dat mijn Valentijn zelf geen blog heeft zodat ze mijn creatie kon laten zien – en er kon dus ook niet naar elkaar worden gelinkt. Er is van haar kant niet echt een reactie gekomen, ook niet op de mooie vermelding van haar webshop op mijn blog. Ze is me wel beginnen volgen op Twitter en op Instagram – dus toch een beetje ‘vooruitgeholpen’ .

  Nogmaals proficiat voor de organisatie en misschien tot volgend jaar?

  • Anita

   Het ging om het gebaar en dat is wel bereikt! Het hebben van een blog was geen vereiste, maar snap dat je het jammer vond dat je er maar weinig van hebt gezien.

 18. Helaas nog steeds geen kaartje ontvangen hier. 🙁 Maar ik vond het wel leuk om mee te doen en als ik er de tijd voor heb doe ik een volgende keer zeker weer mee!

  • Anita

   Wat baal ik hiervan! Post is dus echt niet meer zo goed te vertrouwen zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.