New in: Lucardi sieraden

Sieraden, ik heb er veel in huis maar draag ze veelal te weinig. Ik ga de deur niet uit zonder oorbellen maar verder vergeet ik het vaak om te doen. Mijn oorbellen heb ik in een mooie zelfgemaakte display staan zodat ik goed zie welke ik allemaal heb maar de rest ligt een beetje verstopt in de kast. Maar daar is verandering in gekomen want ik ontving nieuwe sieraden van Lucardi en ben er mega blij mee.

Super stylish ketting infinity lucardi kerstboom

Lucardi juwelier

De grootste juwelier met een breed assortiment volgens de allerlaatste trends dat is Lucardi. Zilver, goud en diamanten je vind het allemaal in de winkels en webshop. Ook verkopen ze goldplated en silverplated items en kan je er terecht voor kindersieraden en horloges. En wat dacht je van trouwringen die je net als de andere sieraden kan laten graveren. Lucardi biedt sieraden aan van verschillende prijsklassen en verkoopt een aantal bekende merken zoals Guess, Esprit, Casio en Donna Mae. Gratis bezorging is al vanaf €29,99 en bestel je voor 21 uur op een werkdag dan heb je de items de volgende dag in huis. In de Lucardi winkels was ik natuurlijk al wel eens binnengelopen maar ik had nog nooit geshopt in de webshop. Op beeld is het natuurlijk moeilijk te zien hoe je de kwaliteit vind en de items vallen. Gelukkig staan de maten vermeld bij de artikelen en hebben ze een maattabel voor ringen op de site staan. Al met al een goed vervulde shop voor ieder wat wils waar je echt wel gebruik moet maken van de vele filters die ze aanbieden om niet uren bezig te zijn.

Lucardi set roseplated mindjoy

Ontvangen items

Ik heb voornamelijk zilveren sieraden of kleurrijke items in huis. Nu was ik op zoek naar subtiele sieraden en had mijn zinnen gezet op rose(plated). Het leek mij leuk om een complete set samen te stellen in een beetje dezelfde stijl zodat deze mijn jurk met kerst mooi opfleuren. Ik kwam uit bij de rosékleurige ketting met de infinity tekens van Super Stylish. Een hooggesloten ketting van fijn materiaal. Het enige nadeel aan deze ketting is dat de twee hangers om elkaar heen draaien en je ze regelmatig uit elkaar moet halen. Hier vond ik de stalen slavenarmband welke afgewerkt is met roseplating erg goed bij passen. En hij past ook nog eens perfect om mijn pols. Maar om de set compleet te maken ging ik voor de zilveren oorbellen met parels. Een mooi setje welke ik met veel plezier zal dragen. Om de bestelling compleet te maken viel mijn oog op de stalen armband met kristal van Everlasting Moments. De band is licht roze en van leer. De armband sluit gemakkelijk met een magneetje en door de draaiende sluitbeweging zal deze niet zomaar van je pols vallen. Je kan kiezen welke maat het beste bij je past en hij wordt geleverd in een leuk bijpassend zakje.

roze armband Everlasting moments lucardi

Deze review bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Welk item vind jij het mooist?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

7 thoughts on “New in: Lucardi sieraden

 1. Ik draag eigenlijk nooit sieraden. Ik vergeet het vaak, maar ik vind het ook niet zo fijn. Mooie minimalistische items heb je ontvangen!

  • Anita

   Ik vergeet het ook vaak hoor maar nu liggen ze weer in het zicht dus dan trek ik ze ook sneller aan 🙂

 2. Ik vind de ketting prachtig. Ik probeer altijd af te wisselen maar grijp toch weer naar mijn basic sieraden. Mooi hoor Anita, veel plezier ermee.

  Ik wens je alvast mooie, gezellige en warme feestdagen toe!

 3. Gaaf! Alles is mooi, maar de armband Everlasting Moments is mijn favoriet!

 4. Erg mooie armband!

 5. Leuke dingen heb je uitgekozen! Ik draag alleen zilver dus mijn voorkeur gaat naar de armband.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.