Nieuwe hoesjes van telefoonhoesjestore

Ik heb graag een hoesje om mijn telefoon ter bescherming. Maar omdat ik niet net zoals half Nederland een IPhone heb zijn de hoesjes voor mijn Nokia Lumia 1020 ontzettend moeilijk te vinden. Gelukkig had ik al een doorzichtig siliconen hoesje ergens gevonden maar deze zag er door het gebruik niet meer zo mooi uit. En omdat deze Nokia geen afneembaar hoesje heeft was ik dus dringend op zoek naar passende telefoonhoesjes die ik bij telefoonhoesjestore.nl heb gevonden. Vandaag mijn ervaring met deze webshop en ik laat jullie natuurlijk de ontvangen telefoonhoesjes zien.

logo telefoonhoesjesstore

Assortiment telefoonhoesjestore en mijn ervaring

De webshop heet dan wel telefoonhoesjestore maar ze verkopen ook tablethoezen en accessoires voor bijna alle smartphones. Lederen, siliconen & TPU, hardcase en portemonnee hoesjes zitten in het assortiment waarbij het natuurlijk per merk en type telefoon anders kan zijn. En ze zijn één van de meest voordelige telefoonaccessoires aanbieders in Nederland en België met een eigen assortiment. Bestel je op een werkdag voor 16.00 uur dan heb je de hoesjes de volgende dag al in huis en dat alles geheel zonder verzendkosten. De hoesjes kwamen netjes op de afgesproken dag binnen, zaten in een bubbeltjesenveloppe en waren allemaal afzonderlijk ingepakt. Prima service dus.

Bestelling telefoonhoesjesstore nokia lumia

 Ontvangen telefoonhoesjes

Zelf ben ik dus gaan zoeken tussen de Nokia Lumia 1020 hoesjes en R keek voor zijn smartphone bij de Nokia Lumia 930 hoesjes. Voor de 930 was er helaas maar weinig keus voor mannen maar hij ging voor de booktype hoes met de Britse vlag. Zijn telefoon paste er goed in maar de knoppen zijn nu wel wat moeilijker te bedienen omdat deze dieper liggen. Afwerking is redelijk omdat de zwarte hoes links bovenin niet vast zat en het gedeelte waar je de pasjes in kan doen is van erg dun materiaal gemaakt.

Booktype cover nokia lumia 930

En dan de hoesjes die ik voor mijn smartphone besteld heb. Ik was al tijden op zoek naar een TPU hoesje die ook mijn camera bedekt want die steekt er bij de Lumia 1020 namelijk uit. De zwarte was helaas niet op voorraad dus ging ik voor de mat blauwe. Hij bedekt de telefoon goed en zelfs de plekken waar je de koptelefoon en oplader in moet stoppen zijn afgedekt. Echter is het spul heel fragiel en buig je het zo door. En daarnaast is mijn telefoon geel dus in combinatie met het blauwe, wat doorschijnend is, wordt het natuurlijk groen en dat is iets minder geslaagd. Ook bestelde ik het roze TPU hoesje en daar ben ik helemaal weg van. Het hoesje is van stevig materiaal, bedekt de telefoon goed en zo ook de knoppen aan de zijkant.

Siliconen TPU hoesje nokia lumia 1020

En als laatste zat er bij de bestelling een bruine Ardium portemonnee hoes met een zacht suède rozen binnen voering. Mijn Nokia Lumia 1020 past er met TPU hoes omheen prima in de portemonnee. Daarnaast heb je 4 vakjes waar je pasjes in kan doen en kan je daaronder nog briefgeld kwijt. Het hoesje kan met mijn smartphone dan nog net dicht. Ook handig is het koord wat eraan hangt, zo kan je de portemonnee als een clutch vasthouden zonder het gevaar deze te verliezen. Een fijne portemonnee die ik erbij ga pakken als ik even zonder tas weg zal gaan.

Portemonnee hoes universeel

Alle foto’s zijn trouwens ook met mijn smartphone gemaakt want deze heeft namelijk een 41 megapixel camera.

Heb jij al eens iets bij telefoonhoesjestore besteld?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

6 thoughts on “Nieuwe hoesjes van telefoonhoesjestore

  1. Dat Ardium hoesje vind ik het mooiste <3 Mooi ook dat hengsel eraan. Ik kende deze webshop nog niet 🙂

  2. Wat een leuke hoesjes!

  3. Wat een leukerds zeg vooral dat tasje. Ik bestel eigenlijk nooit hoesjes online.

    • Anita

      Ik moet wel online bestellen, voor onze telefoons kan je ze namelijk bijna nergens vinden!

  4. Wat een leuke hoesjes :-). Vooral die bruine hoes lijkt me erg handig!

  5. Leuke hoesjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.