Plog 18 februari 2015: werkdag

Mijn allereerste plog ging over wat ik op mijn verjaardag had gedaan. Maar het leek mij wel eens leuk om gewoon een normale doordeweekse dag aan jullie te laten zien. Daarom vandaag een photo blog van wat hoe mijn dag er afgelopen woensdag uit zag. Enjoy!

Plog nieuwe spalk duimblessure Plog checken artikel blog

Nacht 2 waarin in mijn nieuwe spalk aan heb gehad. Het is gelukt om hem de hele nacht in te houden, de nacht ervoor gooide ik hem namelijk om 5:00 uur uit omdat ik het niet meer vol hield. Echt goed geslapen heb ik niet, het is nog ontzettend wennen maar dat gaat hopelijk steeds beter. Daarna in bed nog even checken of mijn artikel goed online is gekomen en een kijkje nemen op social media (reageren en liken).

Plog gordijnen openen  Plog mistig vandaag Plog datum op dag zetten  Plog ontbijt havermout thee

Na een tijdje is het tijd om naar beneden te gaan, de gordijnen te openen en zien dat het enorm mistig is. Hmm zo te zien heb ik al een tijdje de dag niet meer aangepast. Handig, zo hoef ik alleen maar de maand aan te passen. Ontbijtje maken, deze keer werd het havermoutpap. Helaas waren de appels op dus ik deed het zonder fruit, maar dat vond ik toch minder lekker eigenlijk.

Plog social media youtube checken Plog leuke printables Franje design Plog ANBOS bon schoonheidsspecialiste

Op naar de zolderkamer waar mijn laptop staat om mijn blog en YouTube rondje te houden. Louis laat mij in zijn vlogs de gehele wereld zien en momenteel zit hij in Cuba. Echt een aanrader om te volgen. Tussendoor ging ik aan de slag met deze leuke printabels en maakte ik een afspraak bij een schoonheidssalon om deze bon, die ik voor mijn verjaardag kreeg van mijn ouders, in te kunnen leveren. Ik kan vrijdag al langskomen dus dat is helemaal geweldig. Ik ben benieuwd!

Plog douchen Plog sieraden van de dag Plog make-up van de dag Plog ready to go

Douchen, ja dat moest ook nog. Heerlijk deze rituals. Sieraden, make-up en outfit van de dag. Eindelijk kan ik mijn trouwring weer aan, want door de duimblessure was mijn hand opgezwollen en zat hij niet lekker. Alleen durf ik nog steeds geen horloge aan en rechts zit dat toch niet zo lekker moet ik zeggen.

Plog oefeningen duimblessure

Oefeningen die ik moet doen voor mijn duimblessure. Ik mag eindelijk weer iets meer krachtoefeningen gaan doen. Het zwarte ding heb ik de gehele dag om mijn duim zitten om hem weer rechter te krijgen. Daarna heb ik nog even achter de laptop gezeten en was in gesprek over beurs die eraan zit te komen.

Plog lunch avocado ranja Plog avondeten klaarmaken Plog linzensoep indikken Plog diner klaar om mee te nemen

Nog snel even lunchen en eten klaarmaken voor vanavond. Ik had mij echter verkeken op de tijd die nodig was om de linzensoep klaar te maken. Dus ik sneed samen met R de groenten, at tussendoor mijn crackers met avocado op (heel slecht ik weet het) en zette het vuur iets hoger om de soep goed in te laten dikken en de linzen gaar te koken.

Plog from where i stand Plog tas van de dag

From where I stand en de tas van vandaag. Het is een Friis & Company tas, die ik een aantal jaar geleden kocht in Duitsland.

Plog bijna op het werk Plog omgeving werk

Bijna op het werk aangekomen en daar zijn we dan. Het is altijd fijn om van de stad naar het terrein waar ik werk te rijden. Heerlijk rustig altijd daar. Alleen zijn ze nu tegenover ons gebouw ook nieuwe tijdelijke gebouwen aan het plaatsen wat het wel wat drukker maakt met bouw- en werkverkeer.

Plog collega helpen electronisch dossier

Normaal werk ik onregelmatig en in de ochtend, avond en/of weekenden. Ik werk echter de laatste tijd door mijn duimblessure vier dagen per week van 16 – 20 uur, maar ik zou vandaag een collega van de buren helpen met het elektronisch dossier dus was al twee uur eerder gestart.

Plog waar ik werk Plog gang werk

Om vier uur dan naar mijn eigen groep. De cliënten wonen nu al een tijdje in een tijdelijke huisvesting. Echt huiselijk is het helaas niet, maar gelukkig hebben we het op kunnen leuken met schilderijen gemaakt door andere cliënten die op het terrein wonen.

Plog spalk overdag aan

Voor de tweede keer die dag mijn spalk weer voor een uurtje aan en ook de krachtoefeningen weer gedaan. We gaan vooruit moeten we maar denken.

Plog rustig op snelweg Plog op tijd thuis voor sytycd

En weer naar huis. Wat was het trouwens rustig op de snelweg, iedereen was nog aan het bijkomen van carnaval denk ik. Ik installeerde mijzelf thuis achter de TV want eindelijk begint er weer een nieuw seizoen van SYTYCD

Plog flowmagazine lezen Plog aflevering friends kijken

Daarna nog wat lezen in de Flowmagazine en twee afleveringen van Friends kijken met R. Nee ik heb ook nog geen kerstgevoel Chandler.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

19 thoughts on “Plog 18 februari 2015: werkdag

 1. Leuk zo wat spieken in jouw leven 🙂 Lijkt me niet prettig zo’n spalk! Wat is er gebeurd als ik vragen mag?

 2. Waarom is een cracker met avocado slecht?
  Die soep ziet er lekker uit trouwens..
  en wat een gedoe he met je duim.. hopelijk heeft het allemaal wel nut!

  • Anita

   Slecht omdat ik het staand tijdens het koken opgegeten heb en er niet even rustig voor ben gaan zitten 😉

 3. Friends blijft leuk, ik kan er nog steeds om lachen en heb echt elke aflevering minimaal 10 keer gezien.

  Fijn dat je de spalk een nacht erin hebt gehouden, wat lijkt mij dit een onprettige situatie zeg. Leuke plog!

  Off topic, ik ben bezig met het artikel voor de Liebster award 😉 en ik vroeg mij af of het dat vinkje is die ik erin moet plaatsen én de afbeelding?

  • Anita

   Ja fijn is idd anders, maar ja het is voor het goede doel 😉 Alleen een afbeelding, er zijn er een heleboel te vinden en dit vond ik de leukste.

 4. Leuke plog! Is het bij jou trouwens nog januari…;-) hihi. Heerlijk als het zo rustig is op de weg, he. Hoe lang moet je nog met de spalk? Fijn weekend alvast!x

  • Anita

   Thnx, jij ook een fijn weekend! Geen idee hoe lang ik nog met de spalk moet. Ik kijk van fysio naar fysio afspraak.

 5. wat leuk om zo eens bij jou mee te kijken…

 6. Wat een cool kommetje met je naar erop! Relaxt! Leuk dat je een plog gemaakt hebt. Vind ik altijd zo leuk om te lezen! De trui staat je goed!

  • Anita

   Thnx meis! Kom kon je vroeger ooit bestellen bij Honig

 7. Leuk om met je mee te kunnen kijken.

 8. Heel erg leuk om te zien, ik hou van plogs! Ik wilde ook al vragen waarom een cracker met avocado slecht is, maar ik las net je antwoord al bij Nicole. 😉 Fijn dat het al iets beter gaat met de spalk, het lijkt me echt heel rot om zoiets om te hebben en ermee te moeten slapen. Ik loop nog steeds heel erg achter met de vlogs van Louis, gauw weer kijken!

 9. Plogs vind ik erg leuk om te bekijken! Ik heb ook een spalk gehad, is erg wennen inderdaad!

 10. Wat een leuke plog heb je weer in elkaar gezet zeg, echt leuk om zo met je werkdag mee te spieken hihi 😉 Je soep zag er echt heerlijk uit zeg, kreeg gelijk er honger van ;-)Wens je wel ongelooflijk veel sterkte nog met je duim en hoop dat het allemaal voorspoedig gaat herstellen meis. X

 11. leuke week en een hele leuke blog heb je en succes met je hand.

 12. Leuk om te lezen en te zien. Mijn werkdag is een stuk saaier. Opstaan, eten, naar werk fietsen, werken, naar huis, eten, tv kijken en slapen, nou ja, zo’n beetje dan ;-).

  Succes met je spalk!

 13. <3 voor plogs!
  Leuk om eens een kijkje in jouw dagelijks leven te krijgen.
  En zo'n spalk lijt me inderdaad uiterst onprettig, maar zoals je al aangeeft, het is voor een goed doel 😉
  Succes ermee…

 14. Gertie de Groot

  Dit is dus een plog!?
  Nóóit geweten, maar ik vind dit kijkje in je dagelijkse leven erg leuk en gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.