Plog 5 november 2014: mijn verjaardag

Ik zie ze vaak voorbij komen, de plog ook wel foto blogs genoemd. Momenteel hebben Marion en Cynthia een plogweek en ik vind deze artikelen altijd heerlijk om naar te kijken. Je laat eigenlijk zien wat je de gehele dag hebt gedaan. Omdat ik vandaag jarig ben en het een verrassing was wat we gingen doen leek het mij leuk om de dag middels foto’s vast te leggen. Kijk je mee?

Plog cadeaus paperchase fotoboek Plog cadeaus kookboek doordeweeks

Als eerste kreeg ik van R cadeautjes. De mokken van Paperchase kreeg ik om 0.00 uur, het fotoboek van Henry Carrol vanmorgen toen we wakker werden. En toen ik aan het ontbijten was kreeg ik ineens nog met het boek van Hugh Fearnley-Whittingstall. Ik heb Veg al in huis en super leuk dat ik nu ook het nieuwe kookboek doordeweeks van hem heb gekregen. Thnx schat!

Plog ontbijt mugcake thee Plog sociale media checken

Mijn ontbijt bestond uit een mugcake en een kop thee. Ondertussen kwamen er berichtjes op Facebook binnen en keek ik een vlog van PointlessblogTV.

Plog schoenen marc Plog gouden regels perfectionisme flowmagazine

Ik maakte een foto van mijn schoenen en plaatste deze op instagram. Ik ben nog steeds helemaal verliefd op deze heerlijke schoenen, gekocht bij Marc op Designer outlet Roermond. En op de scheurkalender van Flowmagazine zag ik deze erg fijne gouden regels voor perfectionisme staan. Die moest natuurlijk op de foto. Ik kwam er ook achter dat er een Minions film gaat komen, zo ontzettend leuk!

Nu kon de roadtrip beginnen. Zoals je misschien in mijn verjaardagsartikel van vanmorgen hebt kunnen lezen verzorgen we altijd op de verjaardag van de ander een dagje weg. R is altijd erg goed in het geheim houden hiervan en ik raad meestal nooit waar we heen gaan. De reis ging naar Limburg en onderweg probeerde ik te raden wat we gingen doen, natuurlijk zonder het goed te raden.

Plog landleven winkel home spullen Plog landleven winkel van binnen Plog aankoop landleven kookboekstandaard

We reden het plaatsje Thorn binnen en onze eerste stop was Landleven. Een ontzettend grote en geweldige woonwinkel waar ik zoveel leuke dingen zag dat ik bijna alles mee naar huis wilde nemen. Gelukkig voor mijn portemonnee rekende ik alleen het kookboek standaard af, maar ik zag dat ze ook een webshop hebben dus daar ga ik zeker nog een kijkje nemen binnenkort.

Plog Thorn het witte stadje Plog Thorn straatbeeld Plog Thorn straatbeeld 3 Plog thorn natuur

We namen een kijkje in Thorn en wat een leuk dorp is dat zeg. Het heet ‘het witte stadje’ en de historisch kern is dat zeker. Alle gebouwen zijn wit en de gebouwen zijn ontzettend mooi. Het blijkt zelf ooit een miniatuurvorstendom te zijn geweest. Een plek om zeker vaker terug te komen.

Plog Thorn brasserie 't Thornse krulletje Plog Thorn lunch paddenstoelenragout
Plog heerlijk lunchen

We gingen lunchen in het erg gezellige en huiselijke brasserie ’t Thornse krulletje. Ik nam het pasteitje met paddenstoelen, R nam de Thornse hamburger en wat smaakte dat ontzettend goed. Alles was vers, vol van smaak en het vulde nog eens goed. Na de lunch maakte we nog even een wandeling door het dorp en namen een kijkje bij de andere winkels in Thorn.

Plog shoppen outlet Roermond Plog oude reclame outlet Roermond Plog gezichten zien in objecten Plog aankoop marc schoenen

Omdat we toch dichtbij waren, gingen we nog even shoppen bij Designer outlet Roermond. De outlet was ook al helemaal in de kerstsferen zoals je ziet. In een winkel zag ik het leuke reclamebord van Vespa en ook hier in de outlet zag ik ze hoor, de gezichten in objecten. Natuurlijk moest ik even schoenen kijken bij Marc en wederom kon ik hier slagen voor deze ontzettend leuke laarsjes. Ik was al een tijdje op zoek maar steeds waren ze net niet wat ik zocht. Wat toevallig dat ik vanmorgen nog een foto maakte van mijn andere Marc schoenen.

Plog avondeten frietjes

Bij thuiskomst haalden we frietjes want R moest weer op tijd gaan tennissen en ik maakte deze plog voor jullie. Ondertussen luisterde ik naar het nieuwe album van Damien Rice, nog bedankt hiervoor Paul.

Hoe was jou dag en zou je eventueel vaker een plog willen zien?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

10 thoughts on “Plog 5 november 2014: mijn verjaardag

 1. Simone

  Wat een leuke plog! Klinkt ook als een hele leuke verjaardag! Nog gefeliciteerd! 🙂

  • Anita

   Thnx, was ook ontzettend leuk!

 2. Wat een leuk verslag van je dag! Thorn lijkt me zo’n heerlijk gezellig kneuterig dorp.

  • Anita

   Kneuterig is het zeker 🙂

 3. Wauw, wat leuk! Ook een plog! Supertof om je verjaardag in plogvorm te zien. Je hebt genoten, heerlijk om te zien!

 4. Franca van den Meijdenberg

  Een leuke plog en zo te zien een geslaagd verjaardagsuitje!

 5. Oesja

  Superleuk al die foto’s!! En wat een GAAAAAVE schoenen meis!!!

  • Anita

   Ja Marc is blijkbaar de place to be voor mij 😉

 6. Leuk om te zien, en nog gefeliciteerd natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.