Pop wijsheden don’t eat the yellow snow

Ik liep tijdens de FeelGood market de Daily Poetry in de Urban Shopper binnen. Het is een super leuke home en lifestyle winkel waar ze teveel leuke dingen verkopen. Ik moet mijzelf altijd inhouden om steeds weer wat te kopen. Tip: ze hebben ook leuke kaarten bij de toonbank liggen met mooie teksten die je gratis mee mag nemen. Ik kocht daar het boek Don’t eat the yellow snow van Marcus Kraft met pop muziek wijsheden die ik jullie vandaag wil laten zien.

Daily Poetry toonbank kaart

Inhoud don’t eat the yellow snow

Je kent misschien wel het boek met alle antwoorden. Je stelt een gesloten vraag en slaat het boek open en krijgt een antwoord op je vraag. Of de standaard wijsheden citaten boekjes over een onderwerp naar keuze. Don’t eat the yellow snow bevat 250 quotes uit popsongs van de laatste 50 jaar. Je vindt er quotes uit nummers van Michael Jackson, Madonna, David Bowie en Simple Minds. Maar ook van bijvoorbeeld Aerosmith, U2, Moloko, MC Hammer en the Verve. Zowel punk, rock, folk, hip hop en popsongs staan erin. Rechts staat één zin in het groot afgebeeld en links onderin vindt je het stuk waar de zin uitkomt en wie de artiest is van het nummer.

Dont eat the yellow snow Marcus Kraft

Wat is er zo leuk aan don’t eat the yellow snow

Voor een muziekliefhebber, zoals ikzelf, is dit een mooi verzamelboekje. Je ontdekt hierdoor nieuwe nummers of herontdekt oude nummers die je misschien vergeten was. Muziek helpt je door moeilijke periodes heen en laat je bewegen als er een heerlijke beat onder het nummer zit. De nummers in don’t eat the yellow snow laten je wegdromen of kunnen je coachen bij een vraag waar je op dat moment mee worstelt. Je kunt er gewoon doorheen bladeren en geraakt worden door de teksten of zoekt het nummer op en luistert erna. Ik heb het boek altijd op het dressoir liggen zodat ik er regelmatig in kan kijken en het staat ook nog eens mooi.

Pop music wisdom Salt-n-Peppa Pop music wisdom bob dylan Pop music wisdom Michael Jackson Pop music wisdom manowar
Van links naar rechts Salt’n’Peppa, Bob Dylan, Michael Jackson & Manowar

Is don’t eat the yellow snow iets voor jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.