Project positief tag

Ik zei vorige week nog dat je niet teveel tags in moet vullen, maar voor project positief van Dagmar maak ik graag een uitzondering. Ik zie de TAG overal opduiken en iedereen raakt besmet door haar positiviteit. De quote waarmee ze haar project begint is: ‘Geluk vermenigvuldigt zich als je het deelt‘ en dat doet het nu zeker.

Project positief TAG natuurfoto

♥ Wat is je favoriete quote en waarom?

Dat zijn er eigenlijk twee: ‘Niks moet, niksen mag‘ en ‘Life does not have to be perfect to be wonderful‘. Ik moest vaak veel van mijzelf door mijn perfectionisme, maar het afgelopen jaar is dat gelukkig al minder geworden. Deze quotes herinneren mij er dan ook aan dat niksen mag en het leven ook goed kan zijn zonder dat alles perfect is.

♥ Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!

Vorig jaar zijn er al een hoop dromen uitgekomen want ik heb namelijk samen met R een huis gekocht en we zijn ook nog eens getrouwd. Vooral het wonen in een eigen huis was een grote droom van mij. We woonden al te lang samen in een studio en het was al tijden te klein voor ons samen. Een huis koop je alleen niet zomaar en een vaste baan is daarbij ook wel ontzettend handig. Een droom die ik nu nog zou willen realiseren is af te reizen naar Amerika, New York om precies te zijn.

Wat betekent geluk voor jou?

Geluk zit voor mij in de kleinste dingen. Samen zijn met anderen, tijd voor mijzelf kunnen nemen, genieten van ons huis, erop uit gaan, een boek lezen, inspiratie krijgen voor mijn blog, als een nieuwe aflevering van een serie die ik volg is uitgezonden en ga zo maar door. Ik ben zeker gelukkig als ik op dit plekje in huis kan gaan zitten.

Geluk is hier zitten

♥ Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

R is degene die mij uit mijn dip weet te krijgen door weer iets geks te doen of te zeggen. Zelf ben ik net zo, dus wat dat betreft passen we perfect bij elkaar. Ook mijn lieve vriendinnen kunnen mij altijd opvrolijken. En zelf de cliënten op het werk weten soms iets te zeggen of te doen waardoor er een lach op mijn gezicht verschijnt.

♥ Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?

Sushi ♥♥

♥ Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?

Tijdens het kijken van De Dino show. Jandino Asporaat is echt hilarisch en ik kan zijn TV show nooit zonder een lach doorkomen. Ken je hem nog niet dan raad ik je echt aan om het een keer te kijken. Ik kijk al sinds de eerste aflevering en elk seizoen wordt het alleen maar beter. Vooral zijn typetje Judeska in FC kip is ontzettend goed neergezet en dit is één van de leukste afleveringen van FC Kip.

♥ Op welke prestatie ben je ontzettend trots?

Op het halen van mijn bul. Ik had nooit durven dromen dat het mij zou lukken om een universitaire opleiding te behalen. En zeer zeker niet toen ik met mijn eerste opleiding stopte omdat het te moeilijk was. Achteraf weet ik dat ik er toen nog niet klaar voor was en eerst meer levenservaring op moest doen. Door de vele stages en mensen die ik tijdens deze reis heb ontmoet ben ik geworden wie ik nu ben. Ik ben een laatbloeier en daar ben ik ontzettend trots op.

♥ Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?

Welke stap heb jij vandaag bereikt? Soms ben je niet ver verwijderd van je doel en moet je het gewoon doen. Teveel nadenken helpt je namelijk ook niet altijd verder.

 Mindfulness quote which step have you reached today

Bedankt voor het verspreiden van je positiviteit Dagmar en I will try to make my own luck.

Voel je verder vrij om deze tag over te nemen!

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

5 thoughts on “Project positief tag

  1. Wauw wat ongelooflijk bijzonder om te lezen en wat mag je super supertrots zijn op jezelf! Onwijs lief dat je deze tag hebt ingevuld en je antwoorden heb je heel mooi geschreven, prachtig om te lezen. Dankjewel, echt een eer dat je de tag hebt overgenomen <3 Enjoy today!

    • Anita

      Wat lief dat je ook even reageert! Je heb een mooi project gecreëerd waar jij trots op mag zijn!

  2. Heerlijke tag, hij staat ook nog op mijn lijstje om in te vullen!

  3. Heerlijk vrolijke Tag om te lezen:) Mij kun je ook wakker maken voor sushi!

  4. Leuk dat je hem ook hebt ingevuld. Mooie quotes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.