Q & A | de antwoorden #2

Ter ere van mijn 200ste blogartikel liet ik jullie aan het woord. Je kon vragen stellen omdat ik mij afvroeg wat je nog echt van mij wilde weten. Zelf kies ik natuurlijk altijd de onderwerpen die ik online plaats en hoeveel ik deel. Maar misschien was je wel nieuwsgierig geworden naar iets wat ik nog niet verteld had? Of had je een andere brandende vraag die je mij wilde stellen? Het kon allemaal en een aantal lieve mensen stelde mij mooie vragen waarvoor dank. Er stonden vragen over het bloggen tussen maar ook een aantal persoonlijke vragen. Ik heb deze opgesplitst en vandaag beantwoord ik de persoonlijke vragen die aan mij gesteld zijn.

Q & A Persoonlijk

Nesrin: Welk land buiten Europa zou je graag willen zien?

Ik ben niet zo’n reislustig type en hoef niet perse ieder jaar op vakantie naar één of ander ver en exotisch land. Vorig jaar ben ik zelfs voor het eerst sinds 8 jaar weer eens echt op vakantie gegaan naar het Griekse eiland Lesbos. Een droom van mij, die ik al wel vaker heb uitgesproken op mijn blog, is New York eens te zien en ontdekken. Maar andere staten in de Verenigde Staten of Canada lijken mij ook wel wat.

Saar: Wat zou je graag nog bereiken in het komende jaar (letterlijk een jaar, niet tegen eind 2015)?

Ik zou graag willen dat ik weer lekker in mijn vel zit, sporten een routine wordt en ik goede voeding verkies boven de snelle makkelijke maaltijd. Door mijn duimblessure en de eventuele blijvende schade is sporten weer anders geworden waarbij ik moet kijken wat haalbaar gaat zijn. Ik ben blij met de komst van Louie want daardoor wandel ik ook al veel meer en binnenkort wil ik weer verder gaan met mindfood. Daarnaast dat ik een baan vind waar ik mijn kwaliteiten meer in kan zetten. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik een vaste baan heb maar er zitten ook risico’s aan dit vak. Waar wil ik naartoe, wat drijft mij en hoe kan ik mijn talenten het beste tot uiting brengen. Ik ben blij dat ik ben gaan bloggen en wie weet vind ik hierdoor gaandeweg wel wat mijn plek is. Ook zou ik willen dat het plezier in het bloggen blijft en er over een jaar 450 artikelen online staan. En als laatste dat mediteren een onderdeel wordt van mijn routine (als het aan mij besteed is) om meer rust te kunnen gaan ervaren.

doelen verheerlijkt weg er naartoe quote
Bron

Nicole: Wat voor een type was je op de middelbare school?

Ontzettend verlegen, teruggetrokken en onzeker. Ik was 11 bij de start van de middelbare school en 16 toen ik voor de HAVO slaagde. Ik was dus een vroege leerling en sociaal emotioneel liep ik voor mijn gevoel altijd achter. Hierdoor heb ik op mijn tenen gelopen, niet omdat ik het intellectueel niet aan kon maar omdat ik voor sommige dingen gewoonweg nog niet klaar was. Ik had wel een aantal lieve vriendinnen dus ik vond aansluiting maar ik voelde mij altijd een jonkie. Ik deed daarnaast altijd netjes mijn huiswerk, spijbelde nooit en probeerde dus goed mijn best te doen waarbij hoge cijfers krijgen niet het streven was.

Hoe zie je jezelf over 10 jaar?

Samen met R, Louie en eventuele kinderen nog wonend in dit huis of een dorp verderop. Over 10 jaar ben ik 41, wow dat klinkt ineens oud, en dan hoop ik gewoon dat ik mijn leven goed op orde heb. Een leuk baan waar ik gelukkig van wordt en mijn kwaliteiten goed kan inzetten waarbij ik altijd voldoende tijd voor mijn gezin kan hebben. Dat ik nog altijd dezelfde vriendinnen om mij heen heb waar ik mee kan praten en op kan steunen en ik ben benieuwd of bloggen dan nog steeds onderdeel van mijn leven zal zijn.

Xaviera: Ik ben wel benieuwd of je nog een hele grote droom hebt (of dromen) over iets wat je wilt bereiken in je leven?

Ik heb geen hele grote droom of wens waar ik al jaren naar uitkijk of naartoe aan het werken ben. Wat ik belangrijk vind is dat ik gezond en gelukkig kan leven met de lieve mensen om mij heen. Een droom is misschien wel dat ik rust kan ervaren zonder steeds te willen presteren van mijzelf. Doen waar ik zin in heb, mij niet druk maken wat een ander ervan vindt om zo het leven te leiden wat ik voor ogen heb en niet te willen voldoen aan die van een ander of de maatstaaf.

not be normal be amazing quote
Bron

Petra: Wat had je vroeger graag willen worden?

Na de HAVO ging ik de PABO doen dus het was mijn intentie om schooljuf te worden. Eigenlijk was dat logopedie, maar ik kwam niet door de toelatingstest dus was dat mijn tweede keus. Zoals je eerder las was ik pas 16 en nog niet echt klaar om voor de klas te staan dus stopte ik na 8 maanden met de opleiding. Wat ik wilde worden toen ik nog een kind was kan ik mij helaas niet meer herinneren.

Wat is je guilty pleasure?

Mijn guilty pleasure wat betreft muziek heb je al kunnen lezen in de life is a song tag. TV series en programma zijn geordie shore en realityshows van BN’ers zoals bijvoorbeeld Barbie, Roy Donders en Bobby Eden. En wat betreft fashion zijn dat het dragen van treggings. Ik ben nog getaged voor de 10 food confessions tag dus daar komen binnenkort ook mijn guilty pleasures wat betreft eten naar voren. Maar genoeg opgebiecht nu hoor.

Waar zie jij jezelf over 10 jaar?

Bloglovin | Instagram | Twitter | FacebookPinterest

12 thoughts on “Q & A | de antwoorden #2

 1. Ben toch weer wat te weten gekomen over jou 🙂 Leuk! Geordie shore, heerlijk he. Absolutely buzzin’ haha. Ik kan daar ook van genieten, hoe fout het ook is. Top.

 2. Erg mooie deel 2! Wat een goede, persoonlijke en pittige vragen. Chapeau voor je invulling. Ik hoop dat je dromen uit mogen komen en vind de quote heel erg mooi en passend en leerzaam. Hoe ik mezelf zie over 10 jaar…Jeetje dat vind ik meestal moeilijk zo’n vraag…Hoop dat ik een liefdevol, gezond en gelukkig leven kan blijven leiden. Met of zonder baan, dat weet ik niet, kan ik ook niet voorspellen en daar hangt mijn geluk ook niet vanaf. Dan zou ik eerder werken om iets meer ruimte qua geld te hebben en iets meer leuke dingen te doen. En wie weet is er dan nog een kindje of meer.. We zullen zien.x

  • Anita

   Bedankt voor je lieve reactie weer meis! Ik hoop ook dat jouw dromen uit mogen komen!

 3. wat een super uitgebreide mooie antwoorden…
  Ik was ook een redelijk jonge leerling, en als ik terug denk aan die periode zie ik ook een stil meisje die mee ging in flow.. Maar soms vraag ik me ook niet af of dat ligt aan, zo was/ben ik gewoon of aan de tijd.. Vooral als ik naar puber kijk die ook jong is maar echt geniet van de school periode en het druk met alles heeft behalve huiswerk (daarom zakt hij ook een niveau terug 😉 )

 4. Leuke vragen en leuk om jouw antwoorden te lezen.

  Pfff waar ik over 10 jaar sta? Ik hoop dat mijn gezin en ik gezond en gelukkig zijn en natuurlijk ouder en wijzer. Meer van de wereld zien en gewoon heerlijk in het leven staan. Dit alles op een berg van 30 miljoen euro natuurlijk. Grapje. Heel fout grapje.

 5. Wauw, wat een mooie antwoorden heb je gegeven. Ik denk dat dit heel leuk voor je is om later weer terug te lezen. 🙂

 6. Ik heb genoten van je antwoorden! Mijn guilty pleasure zijn chocolade paashazen. Ik heb ze nog steeds, want ik heb flink ingeslagen bij de Pasen.

 7. Heel leuk om je zo weer beter te leren kennen, mooie uitgebreide antwoorden heb je gegeven! Ik hoop dat je inderdaad die rust zult ervaren zonder de prestatiedrang erbij. Fijn dat je binnenkort weer verder wilt gaan met mindfood! Over 10 jaar hoop ik een fijne relatie te hebben, nog meer 100% mijzelf te kunnen laten zien en ergens te wonen waar ik mij echt thuis voel.

  • Anita

   Ja mindfood heb ik laten versloffen maar kan mij nog wel heel veel brengen denk ik! Ik hoop ook dat jouw dromen uit morgen komen lieve Xaviera!

 8. Je hebt echt pracht doelen en ik hoop dan ook dat ze uit gaan komen. Meer rust is een hele goede, dat is ook een doel van mij.. En ik hoop dat ik over 10 jaar nog steeds je vriendin ben en we samen met onze gezinnen leuke dingen doen

  • Anita

   Oh daar ben ik wel van overtuigd meis, komt helemaal goed!

 9. Wat een leuke antwoorden op de vragen. Ik herken me wel in je antwoord waar je wilt staat over 10 jaar. Ik zou nu graag het houden zoals het nu is. Alleen zie ik in mijn werk nog wel groeimogelijkheden die ik graag wil doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.