Review Black & Decker 10 in 1 steam mop

Een review over een huishoudelijk product, wie had dat ooit gedacht. Maar ik ben zo blij met onze pas gekochte Black+ Decker steam mop dat ik er wel iets over moest schrijven. Zoals je misschien wel weet heb ik een duim die ik niet meer volledig functioneel kan gebruiken. Hierdoor is het ook genoodzaakt om het mezelf gemakkelijker te maken in het huishouden. Hard boenen is er niet meer bij en met een hond in huis is het wel belangrijk om alles goed schoon te houden. Hier bood de Black & Decker steam mop een uitkomst.

Review black decker steam mop

Specificaties Black & Decker steam mop

10 in 1 zegt het natuurlijk al. Door de extra opzetstukken en afneembare stoomreiniger kan je ieder schoonmaakklusje in huis met de steam mop aan. Het heeft namelijk een tapijtglijder, stoomwisser voor ramen en opzetborstel voor het schrobwerk. De flexibele slang zorgt ervoor dat je ook gemakkelijk bij alle hoeken en gaten kan komen met de stroomreiniger, zo ook door de 180º draaibare kop van de steam mop. Door alleen maar gebruik te maken van stoom week je het vuil los zoals vet, aangebrand voedsel en roet. De Black en Decker steam mop heeft een extra stoom-boost knop en je hebt de keuze uit drie vloertypes met bijbehorende temperatuur en stoomkracht. Handig voor als je verschillende vloeren in huis hebt. Ook zit er een automatische vergrendeling op de steam mop als je deze in de staande positie neerzet. Je hebt tevens een versie met citroen geurblokjes maar dat vonden wij niet nodig. Ze zeggen namelijk dat het 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen doodt zonder dat je gebruik maakt van chemische middelen. Deze middelen hebben vaak ook een intense geur en zijn niet zo goed voor je gezondheid.

Black decker steam mop

Onze ervaring met de Black+ Decker steam mop

Het was een flinke uitgave maar wij vinden het meer dan waard. Toen we de steam mop voor de eerste keer gebruikte zag je gewoon het vuil van de vloeren verdwijnen. Een normale dweil maakt het wel goed nat maar stoom zorgt er echt voor dat vuil losgeweekt wordt en dat zag je. Ook een voordeel is dat de vloer hierdoor snel droog is en je er zo weer overheen kan lopen. Doordat de steam mop een waterreservoir heeft hoef je niet steeds naar de kraan of je emmer om de dweil na te maken en ben je veel sneller klaar. Je hoeft ook maar 15 seconden te wachten totdat hij warm is en je glijd met de steam mop zo over je vloer. De afneembare stoomreiniger is ook onwijs handig en voor het hele huis te gebruiken. Verwacht niet dat hij al het oude hardnekkige vuil verwijderd maar het helpt wel met het sneller verwijderen van vlekken en aanslag. Het enige nadeel vind ik de korte snoer dus wij gebruiken altijd een verlengsnoer zodat ik de hele benedenverdieping in één keer kan dweilen. Ook schiet de tapijtglijder redelijk makkelijk van de steam mop af maar verder ben ik ontzettend tevreden met wat hij kan en het resultaat.

Black en Decker steam mop is o.a. te koop bij Bol.com.

Ben jij ook wel eens zo enthousiast over een huishoudelijk product?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

2 thoughts on “Review Black & Decker 10 in 1 steam mop

  1. Dat klinkt echt heel fijn. Zal het ook goed werken op een marmervloer denk je?

    • Anita

      Ja dat moet zeker kunnen denk ik Els!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.