Secret Valentijn | kaartje sturen naar een ander

Valentijnsdag, het heeft een commercieel tintje maar Nicole en ik willen er een leuke draai aan geven dit jaar. Sinds vorig jaar komen we eens in de zoveel tijd bij elkaar om een bloggerscafé te houden. Samen bloggen, ideeën uitwisselen en van elkaar leren want je bent immers collega’s. Op zo’n middag is ook het secret Valentijn project ontstaan. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn en mee willen doen met ons secret Valentijn project.

Secret valentijn project

Secret Valentijn, wat houdt het in

Een valentijn hoeft niet perse je geliefde te zijn, maar ook een goede vriend, een fijne collega of een lieve blogger die je wil laten weten dat je hem of haar waardeert. Het leek ons daarom leuk om mensen te verzamelen die een persoonlijk kaartje naar een ander willen sturen. Hoe leuk is het als iemand je via je blog/sociale media kanaal leert kennen en van daaruit een leuk kaartje voor je uitzoekt of er misschien wel zelf eentje gaat maken. Het is daarom dus belangrijk dat als je geen blog hebt je het social media kanaal wat je opgeeft op openbaar zet in deze periode. Je secret Valentijn kan hier dan namelijk inspiratie op doen of je kan zelfs een extra impressie van jezelf geven als je dat leuk lijkt.

Enkele voorbeelden van wat je op de kaart kan zetten

 • Wat wens je voor jouw secret Valentijn;
 • Maak een gedicht;
 • Schrijf een kort verhaaltje;
 • Geef aan hoe je de persoon ziet en wat de positieve dingen zijn die je hem/haar wil meegeven;
 • Voeg een leuke spreuk of quote toe;
 • Versier de kaart en/of enveloppe met leuke washi tape en stickers.

Wat moet je doen

Het enige wat wij van je vragen is je aan te melden via kaartensturen@gmail.com. Je krijgt dan een invulformulier waarop je wat gegevens in moet vullen en deze kan je terugsturen tot en met 31 januari. Op maandag 2 februari krijg je jouw secret Valentijn toegestuurd. En tussen 9 en 12 februari stuur je de kaart op zodat iedereen hem in het weekend van 14 februari open kan maken en online gaat plaatsen (dat kan zowel op je blog als op social media zijn). Gebruik op sociale media dan wel de hashtag #secretvalentijn zodat het gemakkelijk terug te vinden is voor iedereen.

Doe jij mee met het secret Valentijn project?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

25 thoughts on “Secret Valentijn | kaartje sturen naar een ander

 1. Hey! Wat een leuk idee zeg! Ik ga jullie een mailtje sturen! 🙂

  • Anita

   Leuk! Het invulformulier is ook alweer terug, thnx!

 2. Super leuk en lief idee! Ik doe graag mee en ga me aanmelden

 3. Ik doe mee!

 4. Dit is leuk bedacht. Ik pas ben nooit zo goed in dit soort dingen en eigenlijk boycot ik Valentijnsdag al jaren. Maar dit neemt niet weg dat ik het idee erachter super leuk vind, dit hebben jullie leuk gedaan. Ben benieuwd!

  • Anita

   Thnx! Je ziet het allemaal vanzelf wel weer verschijnen hier en op sociale media 😉

 5. Wat een leuk idee!!
  Succes met deze actie.

  • Anita

   Dank je! En als je mee wil doen, altijd leuk!

 6. Super leuk bedacht! Kaartjes krijgen is leuk 🙂 Ik doe mee!

  • Anita

   Leuk meis! Zag je mailtje 🙂

 7. Wat een leuk idee! Ik sla even over met meedoen, maar ik vind het wel een super tof initiatief 🙂 Veel succes en plezier ermee!

 8. Wat een ontzettend leuk idee! Wat een gaaf initiatief! Ik ga misschien wel mee doen! Lijkt me echt heel leuk!

  • Anita

   Wat leuk, ik zie je mailtje wel verschijnen 😉

 9. Een heel mooi initiatief. Ik ben helaas momenteel te druk om op te pakken. Ik zou het niet de aandacht kunnen geven die het verdient.

  • Anita

   Je moet t idd alleen doen als je er tijd voor vrij kan maken! Alhoewel het niet zo heel veel van je vraagt, maar snap dat t weer wat extra is en het moet geen moetje worden natuurlijk!

 10. wat leuk….
  ik was ff blogs aan het door scrollen, eigenlijk met het idee ik klik alles maar weg want dit is te veel om bij te lezen..
  Maar dit had ik niet willen missen..

  Ik ga mailen..

  wat een leuke foto in je sidebar, i like it

  • Anita

   You’ve got mail! Thnx, is alweer een wat oudere foto 😉

 11. Wat een leuk initiatief!! Zouden meer mensen moeten doen 😉 X

 12. Wat een superleuk idee dit! Heel tof! Ik ben dan helaas al in het buitenland, maar had anders graag mee willen doen! Veel plezier voor de deelnemers alvast! 🙂

 13. Oh wat leuk. Ik dacht eerst dat het de bedoeling was dat je iemand opgaf en dat die dan een stiekem kaartje kreeg. Ik zou wel willen meedoen, maar kan enkel in België sturen. Is dat een probleem?

  • Anita

   Nee geen probleem, we hebben nog een aanmelding vanuit België. Zie je mail wel verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.