Sharing is caring tag

Andere bloggers in het zonnetje zetten, ik doe het veel te weinig. Daarom ben ik blij dat Sammie de sharing is caring tag bedacht heeft en ik door lieve Marij en Lieke alweer een tijd geleden getaged werd. En ook nog eens zo super lief dat ze mijn blog genoemd hebben in de tag. Je ontdekt vandaag welke blogs ik lees, van welke blogger ik vaak iets leer en welke lay-out mij aanspreekt. Dus ben je benieuwd, lees dan vooral verder.

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?

Dat was het ontzettend mooie artikel ‘Gedachten die jouw persoonlijke groei tegen kunnen houden’ geschreven door Deisy van Visionarylife. Persoonlijke groei vind ik ontzettend belangrijk want aan stilstaan heb je niet altijd iets. Het artikel gaf mij weer een boost om ervoor te gaan en de beperkende gedachten naast mij neer te gaan leggen.

Welke blogpost heb je als laatst opgeslagen en waarom was dat?

Week 2 van het groeifactor project ‘van jezelf houden en verbinding’ opgezet door By Dagmar Valerie. In 10 weken gaat Dagmar 10 uitdagingen met je aan zodat je 10 keer gelukkiger wordt. Naast de meditatie 21 daagse die ik momenteel doe gaat dat nu niet haalbaar zijn maar de uitdagingen spraken mij wel ontzettend aan. Ik sla ze iedere keer in Bloglovin op zodat ik er over een tijdje mee aan de slag kan.

Deel jij wel eens een blogje van een andere blog op een social media kanaal? Via welk kanaal doe je dat dan?

Ik retweet regelmatig artikelen of winacties van andere bloggers op Twitter omdat dat echt de ideale plek daarvoor is. Heel af en toe deel ik iets op Facebook maar dat komt ontzettend weinig voor.

Bij welke 3 bloggers kom je dagelijks?

Ik breng dagelijks een bezoekje aan de blogs van lieve Marion, Nicole en Nesrin. Niet iedereen die ik volg blogt dagelijks, zelf doe ik dat natuurlijk ook niet, maar ik lees wel dagelijks een heleboel artikelen. En als het even lukt probeer ik er ook altijd op te reageren.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?

Het artikel ‘7 tips voor mediteren’ op de blog van Emily Lotus. Ik roep al erg lang dat ik mediteren wel eens wil gaan proberen maar iedere keer kwam het er maar niet van. Emily gaf mij al de eerste aanzet met dit artikel omdat ze het met haar tips laagdrempeliger heeft gemaakt.

Bij welke blogger leer je vaak iets?

Dan kom ik toch echt uit bij Deisy van Visionarylife. Naast dat ze op een humoristische wijze schrijft zit er vaak ook een serieuze ondertoon in haar artikelen. Ze wil het beste uit haar leven halen, neemt je mee in haar zoektocht en geeft je tips over de ontdekkingen die zij heeft gedaan.

Is er nog een leuke DIY die je laatst gezien hebt?

Als je zegt DIY, dan zeg ik Nobody ELSe. Els schud altijd de meest leuke en niet altijd zo heel moeilijke diy’s uit haar mouw. De laatste leuke DIY waren de bloemen van vilt.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?

Dat waren de geroosterde kikkererwten bij Daily cup of bla bla bla. Zelf maak ik ze tegenwoordig ook regelmatig maar dan met paprika- en chilikruiden. De zoete variant ga ik ook maar een proberen binnenkort.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost ging dat dan?

Een blogger met humor is toch wel Madeleine van Made by Leine. Iedere instaMAD diary bevat toch altijd weer een aantal maffe, leuke en gezellige foto’s, vaak met haar zus, waardoor er altijd weer een glimlach op mijn gezicht verschijnt.

Er zijn een hoop bloggers met schitterende foto’s, noem er eens 3 waarvan jij vind dat de foto’s altijd zo mooi zijn:

Ik sta altijd weer versteld van de mooie en creatieve foto’s die Els, Nina en Dina plaatsen.

Is er een blogger waarvan je de layout heel gaaf vind?

Een lay-out is voor mij niet het allerbelangrijkste van een blog, als de artikelen mij maar interesseren dan kom ik zeker weer bij je terug. Wel vind ik het belangrijk dat een lay-out rust uitstraalt, niet te vol staat maar toch iets van je persoonlijkheid weergeeft. En daarom spreekt de lay-out van team confetti mij dan ook ontzettend aan.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie heb je dat nummer gespot

Door Marion ontdek ik vaak ontzettend mooie muziek. Onderstaand nummer plaatste ze alweer een tijd geleden op haar blog en ik was meteen verkocht. Ik luister hem nu nog met grote regelmaat.

Is er een blogpost die je zo leuk vond of juist zo boeiend dat je vind dat iedereen die is moet lezen? Welke is dat dan?

Dan kom ik weer uit bij Visionarylife. Begin deze maand schreef ze een blogartikel ‘4x waarom het niet erg is om niet gelijk je droombaan te vinden’ waarmee ze de spijker op de kop sloeg. Tegenwoordig willen we allemaal hogerop en wel zo snel mogelijk maar de weg er naartoe is eigenlijk veel belangrijker.

Veel bloggers hebben iedere week een terugkerend onderwerp, naar welke post kijk jij altijd uit en bij wie is dat?

Ik kijk altijd weer uit naar keeping up with Nesrin photo diary. Deze drukke dame weet het altijd weer te presteren om de week zo vol te proppen dat ik niet altijd weet waar ze de energie nog vandaan haalt. Maar het zorgt altijd wel voor een goedgevulde en diverse diary.

Is er een blogger die je pas net ontdekt hebt

Er was een tijd dat ik echt op zoek ging om nieuwe blogs te ontdekken maar de laatste tijd heb ik daar weinig tijd voor gehad. Vaak kijk ik wel even als er een voor mij onbekend iemand op mijn blog heeft gereageerd om te zien wat voor blog erachter schuil gaat. Hierdoor kwam ik laatst terecht op de blog van Debby.

Tag nu 3 bloggers om deze tag in te vullen en vergeet ze niet te vertellen dat je dat gedaan hebt

Nicole » Meisje eigenwijsje, Nina » Simplynspecial & Kim » Dansen in de storm

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen.

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

20 thoughts on “Sharing is caring tag

 1. Wat een mooie tag zeg, zo kom ik nog eens andere bloggers te leren kennen. En hoe leuk mijn naam staat er tussen. Thnx

 2. Ik kom te weinig bij Deisy terwijl dat wel een blog is die ik graag lees.
  Dank je voor het herinneren!

 3. Leuk! De blog van Debby heb ik ook net ontdekt en ik lees er nu iedere dag! Fijne artikelen. Wat geweldig dat je het nummer van Emmy Curl nog regelmatig luistert. Ik heb ‘m nu ook weer even lekker aangezet. Heerlijk nummer. Grappig, dit is me nog niet vaak gebeurt dat ik echt alle blogs ken waar iemand over schrijft. 🙂 Dank je wel dat je zo trouw bij mij komt lezen. X

  • Anita

   Geen dank Marion! Je schrijfstijl is ook zo ontzettend fijn.

 4. Ah zo lief dat je dit met ons deelt! Ik krijg ook altijd enorm veel inspiratie van deze dames. Leuk dat je ze in het zonnetje zet <3

 5. Leuk! Bij Dagmar kom ik nooit, ga ik toch maar eens doen.

 6. Wauw, ik ga hier even van blozen zeg! Wat ontzettende prachtige complimenten geef jij aan mij, daar wordt en mens (met dit verschrikkelijk weer) toch echt wel heel blij van dus dank je wel daarvoor lieve dame. Ik kom ook altijd graag op jouw blog hihi en vind juist dat ik bij jou veel kan leren: hoe grappig is dat dan eigenlijk 😉 Nogmaals heel erg bedankt meis <3

  • Anita

   Wat fijn dat we elkaar zo dan nog wat kunnen leren. Heel graag gedaan lieverd, je verdiend het!

 7. Wat een leuke tag 🙂 bedankt dat je mij noemt! Groot compliment hihi.

 8. Super leuk ingevuld Anita en ik zie wat namen die ik nog niet ken, ik ga zo klikken.

  Heel erg bedankt en wat een eer dat je zo graag op mijn blog komt. Big smile hier hoor, ik vind dit heel bijzonder om te horen. Big thanks!

 9. Wat leuk om mijn tag weer tegen te komen, zo leuk om te zien dat hij nog steeds rond gaat 🙂

  • Anita

   Het is ook een mooie tag Sammie, anderen in het zonnetje zetten is zo ontzettend fijn!

 10. Wat een leuke tag heb je geschreven.

 11. Echt een hele leuke tag. Erg leuk om jouw antwoorden te lezen!

 12. Wat leuk om ook jouw antwoorden te lezen! Super lief dat je me noemt :-). Voel me vereerd!

 13. Wat een leuke tag, en super lief dat je mij hebt genoemd. Altijd leuk zo’n compliment 😉 Ik ga ‘m zeker weten ook nog invullen!

  • Anita

   Benieuwd naar jouw lijst Nina!

 14. Ik vind deze tag zo leuk en inspirerend om te lezen! Het is zo leuk om inderdaad eens bloggers in het zonnetje te zetten!

 15. Wat een leuke tag! Ik heb meteen een heleboel nieuwe blogs om eens te gaan bekijken.

 16. Wat leuk dat je de tag hebt ingevuld!
  Er zitten weer een aantal blogs tussen waar ik nog niet kwam. Ik ben gelijk even een kijkje gaan nemen. Blijft toch leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.