Shopaholic naar de sterren review

De shopaholic reeks leest heerlijk weg. Ik schreef al eerder een artikel over de andere boeken toen ik zag dat de boeken een ander uiterlijk hadden gekregen in verband met de komst van het nieuwe boek. Dus toen shopaholic naar de sterren uitkwam moest ik deze natuurlijk ook aanschaffen. Het heeft echter een tijdje geduurd voordat ik hem uit las, maar toen ik mijzelf als doel had gesteld om dit jaar 30 boeken te lezen heb ik het lezen weer opgepakt.

Shopaholic naar de sterren boekreview

Inhoud shopaholic naar de sterren

Voor het werk van echtgenoot Luke is Becky samen met dochtertje Minnie naar Hollywood vertrokken. Ze wil daar sterrenstylist worden en Minnie moet natuurlijk op de meest prestigieuze peuterspeelzaal binnen komen. Als Engelse gaat Becky op zoek naar manieren om mensen te leren kennen en in het Amerikaanse leven vol glitter en glamour haar weg te vinden. Haar droom is om een grote ster te stylen en daardoor op de rode loper haar moment kan pakken. Vrienden Danny en Suze staan haar natuurlijk bij, want wie wil er niet beroemd worden. Als Luke wordt ingehuurd door Sage een grote ster, doet Becky er alles aan om haar te laten zien wat ze in huis heeft. Maar gaat ze het hierdoor ook daadwerkelijk maken in Hollywood?

Boek review

Rebecca is weer helemaal terug. Sophie Kinsella heeft haar zoals altijd lekker overdreven, naïef en druk shoppend neergezet. Alles wat ze aanpakt doet ze vol overgave, maar is het echt nodig om zoveel spullen te kopen voor een ster waarvan je nog niet weet of ze met je wil samenwerken? Nee natuurlijk niet, maar Becky doet dat wel en dat blijft leuk aan haar. Hoogstaande kwaliteit? Nee dat niet, maar Shopaholic is de enige chicklit die ik graag lees en is leuk voor de afwisseling. Ik vond het alleen wel ontzettend jammer dat het boek een open einde heeft. Alle andere boeken sloot Sophie Kinsella mooi af maar ik heb het gevoel dat ze teveel in één boek wilde stoppen. Ik ben echter wel benieuwd hoe het af gaat lopen dus grote kans die ik het vervolg ook gewoon ga aanschaffen. Het leest altijd wel lekker weg.

Wat vond jij van shopaholic naar de sterren?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

17 thoughts on “Shopaholic naar de sterren review

 1. ik heb het boek nog niet eens voor de helft gelezen. Waar ik de andere boeken echt wel oke vond over becky, vond ik het nu vreselijk overdreven. Vond dat ze dom werd neergezet, oppervlakkig was en dat het net leek dat het verhaal geschreven was om maar weer een boek te schrijven. Nee, voor mij voorlopig maar geen Kinsella boeken meer.

  • Anita

   Snap je punt Marlieke! Kwaliteit van dit boek was idd minder dan de vorige,

 2. Ik heb het boek niet gelezen. Kende het ook niet. Jammer van het open einde. Hou ik niet zo van.

 3. Ik heb hem nog niet gelezen. De andere shopaholic boeken overigens wel. Ik wil deze ook wel heel erg graag hebben om eens te lezen. Misschien een leuk idee om als verjaardagskadootje te vragen. 🙂

 4. Ik ben niet verder gekomen dan de eerste paar bladzijdes van het boek dat ze moeder wordt, dat is deel drie volgens mij. Ik heb wat in te halen.

 5. Ik heb alle voorgangers gelezen, maar deze nog niet. Ik hoor er namelijk niet veel positiefs over, daarom twijfel ik of ik het boek wel moet kopen.

  • Anita

   Bij twijfel zou ik het niet doen, misschien kan je hem van iemand lenen als je toch nieuwsgierig bent.

 6. Klinkt als een grappig verhaal! Ik ken deze boekenreeks helemaal nog niet (maar ik lees ook veel te weinig). Wat goed dat je een challenge begonnen bent om dertig boeken te lezen! Ik hoop dat je het haalt! 🙂

  • Anita

   Ik hoop het ook, het dwingt mij in ieder geval om meer te gaan lezen

 7. Ik heb al moeite met kijken naar de film. Dus ik heb me maar niet gewaagd aan de boeken….

 8. Ik heb nog nooit een Shopaholic boek gelezen, het genre spreekt mij niet zo aan. Wel heb ik de film gezien, echt zo’n verstand-op-nul-en-ontspannen film. Best vermakelijk, maar het was voor mij geen reden om de boeken te gaan lezen. Al weet ik goed dat je een boek nooit op de film moet beoordelen natuurlijk! 😉

 9. Leuke review, alleen niet mijn genre zoals je weet 😉

 10. Een chicklit op zijn tijd gaat er bij mij wel in, maar ik heb shopaholic nog niet gelezen… Misschien bijhouden voor zo’n lazy vakantie in de zon 😉

 11. ik weet ook zeker dat ik een volgende zal lezen…
  toch vond ik, eigenlijk precies zoals je zegt te veel voor in 1 boek, het was niet helemaal af..

  • Anita

   Ja je wil toch weten hoe het afloopt he 😉

 12. Ik heb hem nog niet gelezen. De overige shopaholic boeken vond ik wel leuk, maar over deze twijfel ik door alle recensies die ik heb gelezen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.