Sneakers bestellen bij Sneakersenzo

Sneakers, ik draag ze graag. Sinds dat ik steunzolen heb kan ik geen ballerina’s, flatjes en pumps meer dragen. Ik zwikte mijn voet om, het wilde niet goed genezen dus moest ik langs de podotherapeut voor steunzolen. Sindsdien weet ik niet beter dan dat ik een maat groter moet bestellen en kijk ik of er een losse zool in de schoen zit die eruit gehaald kan worden. Nike, Reebok, Adidas en Converse, ik draag deze merken graag. Mijn man bestelde sneakers bij sneakers&zo en er waren leuke sneakers voor mij in de aanbieding dus belandde deze ook in de winkelwagen.

Sneakersenzo logo

Assortiment Sneakersenzo en mijn ervaring

Sneakersenzo is een webwinkel die alleen de hipste modellen en topmerken verkoopt. De merken (19 in totaal) die je er kunt krijgen zijn bijvoorbeeld Adidas, Nike, Timberland, Puma, Vans, New-Balance en Reebok voor zowel dames, heren en kinderen. Op de site kun je maattabellen vinden zodat je ziet hoe de maten per merk vallen. Bij besteding vanaf €50,- betaal je geen verzendkosten, te betalen met iDEAL en creditcard, en sneakers&zo verstuurd de sneakers met PostNL binnen 2 werkdagen. Binnen 14 dagen kun je de sneakers kosteloos retourneren (belangrijk: stuur van tevoren een mailtje).

Binnen 1 dag hadden wij de bestelde sneakers van sneakersenzo in huis. Ze zaten allemaal netjes in de doos verpakt. Bij de K-swiss sneakers kon je zien dat hij geretourneerd was (tenminste dat denken wij) doordat deze losjes gestrikt in de doos zat, maar de pasvorm was prima (lees: niet lang in huis gedragen). De sneakers zagen er allemaal goed uit, waren echt en niet gedragen.

Sneakersenzo bestelde sneakers

Gekochte sneakers

Mijn man was op zoek naar Nike Air Max sneakers en vond op sneakersenzo de perfecte kleuren. Zelf heb ik ook een paar in huis en ze lopen echt heerlijk (ja ze zijn tegenwoordig weer hip). Daarbij heeft hij in de sale K-swiss sneakers gevonden die fijn zijn voor de aankomende herfst en winter door de zachte voering. Zelf heb ik eindelijk eens leuke Vans bij sneakers&zo gevonden die hoog genoeg zijn voor mijn steunzolen, de normale Vans zijn voor mij helaas te laag en dan schiet ik er steeds uit.

Sneakersenzo Nike Air Max Sneakersenzo K-swiss Sneakersenzo Vans Sneakersenzo Vans aanfoto


Tip: like de Facebook pagina van sneakersenzo, dan blijf je op de hoogte van kortingcodes

Draag jij sneakers en wat is je favoriete merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.