Sunshine blogger award

Vorige week werd ik door Nicole van Meisje Eigenwijsje genomineerd voor de Sunshine Blogger Award. Ik vind het erg bijzonder dat ik nu al een award krijg uitgereikt terwijl ik pas anderhalve maand aan het bloggen ben. Ik ‘ken’ Nicole al jaren maar heb haar en lieve Fay (haar dochtertje) pas een paar weken geleden voor het eerst ontmoet. Ik ben trots op haar omdat ze openlijk praat over haar postnatale depressie, daarnaast zorgt voor Fay én dagelijks een artikel plaatst op haar blog.

Sunshine blogger award logo

De regels

 • Show het logo van de Award Vinkje afvinken lijst
 • Uit jouw waardering naar de blogger toe die jou heeft genomineerd Vinkje afvinken lijst
 • Deel 7 feitjes over jezelf
 • Nomineer 15 bloggers die je bewonderd en link naar hun site
 • Contacteer de 15 gekozen bloggers en laat ze weten dat ze zijn genomineerd

7 feiten over mijzelf

 • Piepschuim, ik kan niet tegen het geluid als iemand er overheen wrijft en krijg de kriebels als ik het zelf vast moet pakken;
 • Een nummer wat ik graag opzet als ik down ben is Jewel – Foolish Games

 • Ik schrijf graag met potlood in mijn agenda, als er dan iets verandert kan ik het uitgummen en hoef ik het niet door te krassen. Dat staat namelijk zo slordig;
 • Notitieboekjes, ik blijf ze kopen. Ook al heb ik er tig thuis liggen;
 • Ik heb een extreme slangenfobie, zelfs een plaatje in een tijdschrift durf ik niet aan te raken en nu ik dit opschrijf krijg ik ook de rillingen;
 • Ik houd van Starbucks en ben blij dat ze nu overal in Nederland te vinden zijn;
 • Vroeger vond ik mensen die automaat rijden maar lui, maar nu rijd ik zelf automaat en vind het heerlijk.

Bloggers die ik nomineer

Omdat ik maar net in het bloggerswereldje zit volg ik nog geen 15 bloggers. En daarnaast merk ik dat de meeste bloggers die ik wel volg al genomineerd zijn voor de sunshine blogger award. Ik kies er daarom voor om 5 blogs, waar ik bewondering voor heb, vandaag in het zonnetje te zetten.

Happy Lioness » Petra’s blog ontdekte ik pas kort geleden en ben nu al helemaal weg van haar schrijfstijl. Ze neemt je helemaal mee in het verhaal dat ze wil vertellen. Door haar artikel over het wonen aan de rand van een natuurgebied heb ik het idee dat ik in dezelfde wijk woon (ben benieuwd of dat klopt). De wereld is soms klein.

Mcdid » Ik ben helemaal weg van het ‘washitape’ design van Mariska’s blog. Ze blogt over alles wat ze meemaakt en wat ze daarvan vind. Het zijn soms lange artikelen maar daardoor neemt Maris je helemaal mee in haar verhaal. Door haar no poo artikel denk ik er toch serieus over na om mijn haar te gaan wassen met baking soda.

I live for my dreams » Saskia’s blog onderscheid zich van de anderen door het gebruik van gifjes (bewegende plaatjes). Haar tips & trucs rubriek lees ik met veel plezier en zeker de blogvarianten helpen mij erg als beginnende blogger. Daarnaast is zij een bewuste blogger en kijkt goed hoe persoonlijk ze de artikelen maakt. Hier ben ik momenteel erg mee bezig, wat zet je wel en niet online.

NoahJade » Het frisse uiterlijk van de blog van Kimberley spreekt mij heel erg aan. Ze heeft mij geleerd hoe je een gravatar (foto) naast je reactie kan plaatsen en ik vind haar artikelen zo heerlijk eerlijk en persoonlijk. Tip: Kimberley ontwerpt voor een klein prijsje een header of lay-out voor jou blog.

Lnnk » Lonneke’s blog straalt door de prachtige foto’s die ze maakt. Door haar ben ik mij nog bewuster welke foto’s ik op mijn blog plaats en dat ik ze het liefst zelf maak om problemen te voorkomen. Daarnaast is de mobiele versie van haar site ook geweldig en wordt ik blij van de leuke prints, designs en diy projecten die op Lnnk voorbij komen.

Nicole, nogmaals bedankt voor de nominatie en dat je mij in het zonnetje hebt gezet!

8 thoughts on “Sunshine blogger award

 1. Wat lief dat je me in het zonnetje zet! Dankjewel 😀

  Ik vind Foolish Games een erg mooi nummertje…

  • Anita

   Graag gedaan! Als beginnende blogger leer ik toch best wel veel van je!

 2. Helemaal verdiend hoor! En wat schrijf je toch weer iets liefs over mij. De mensen die jij volgt en aanraad zou ik ook zo aanraden!!

  • Anita

   *bloos*, fijn dat anderen het leuk vinden wat ik online zet! Volgens mij heb ik de meeste ook via jou leren kennen

 3. Ja, piepschuimgeluid! Argh, verschrikkelijk. Haha. En ik schrijf ook het liefst met potlood. Ik probeer ook altijd absurd netjes te schrijven in schriftjes en notitieboekjes. Zodra dat niet meer lukt, ben ik in staat het weg te gooien. Haha. En wat heb je een lief stukje geschreven! Dankjewel 🙂

  • Anita

   Ik schreef vroeger op de basisschool ook altijd te netjes en was daar teveel tijd mee kwijt. Oh weggooien van een niet netjes geschreven boekje herken ik wel hoor. Ik heb dat vooral in mijn agenda dus vandaar de potlood 😉 En graag gedaan! Meteen ook je naam aangepast, Kimberley met el ee griekse ij 😛

 4. Wat schrijf je een lief stukje. Zit hier met een glimlach van oor tot oor. Leuke feitjes. Die van het piepschuim is heel herkenbaar. En ga vooral door met bloggen.

  • Anita

   Thnx Petra! Fijn dat we elkaar zo via blogs kunnen laten glimlachen. En ik ga zeker door, ik ben pas net begonnen en vind het nu al zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.