The happiness tag

Alweer een hele tijd geleden werd ik door lieve Marion getagd voor the happiness tag, welke ik bedacht door Loved by Steph. Omdat ik niet te vaak tags wil laten verschijnen op mijn blog en nu ook weet, door mijn blog enquête, dat de tag de minst leuke categorie is heb ik even gewacht met invullen. Maar vandaag kom je dan eindelijk te weten waar ik écht vrolijk van wordt.

Van welk eten word je blij?

Daar hoef ik niet zo heel lang over na te denken want dat is sushi. Ik ontdekte het jaren geleden en ben bj een hoop all you can eat tentjes geweest. Nu doe ik het niet meer zo vaak maar als ik het eet, en dan het liefst net voldoende en niet meer zoveel dat je je knoop open moet zetten, is het weer ontzettend heerlijk. En dan natuurlijk geen sushi van de supermarkt want dat is het meestal net niet.

Sushi eten mindjoy

Welke film maakt je vrolijk?

Ik deelde al eerder een artikel met vier heerlijke FeelGood films, maar als ik er daar één van moet uitkiezen is dat Amélie. Op een dag besluit ze met kleine dingen andere mensen gelukkig te maken en gaat daarnaast op zoek naar de liefde. Een heerlijke film die mij alleen al door de muziek blij maakt.

Welk kledingstuk maakt je happy?

Een vest is het meest heerlijke kledingstuk wat er maar is en ik draag het zo vaak als mogelijk. Het maakt je outfit helemaal af en lagen zijn vaak ook prettig als het een beetje twijfelachtig weer is.

Van welke beautyproducten word jij blij?

Ik word vooral vrolijk van lippenbalsem en mascara. Ik heb niet veel make-up op maar mascara laat je ogen meer spreken en dat draag ik dan ook dagelijks. En tja waar zou ik zijn zonder lippenbalsem? Elke avond smeer ik mijn lippen voor het slapen gaan in en als het weer slechter wordt gaat er gedurende de dag ook regelmatig een laag op. En omdat ik, wanneer mijn weerstand laag is, gevoelig ben voor een koortslip is smeren echt een must.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?

Ik heb niet zo’n goed geheugen als het gaat om herinneringen van vroeger maar ik denk dat dat het moment moet zijn wanneer ik van mijn ouders een konijn mocht uitzoeken. Ook de vakanties naar voornamelijk Duitsland waren altijd erg leuk. Mijn gelukkigste herinnering van nog niet zo lang geleden was natuurlijk het moment dat ik R mijn man mocht noemen.

Van welke muziek word je blij?

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?

Filmpjes kijken op YouTube, serie of film kijken en knuffelen met R en Louie. Even heerlijk in een andere wereld zijn en de dingen waardoor ik down ben even vergeten werkt bij mij altijd ontzettend goed. En wie wordt er niet blij van knuffelen?

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken?

Het kunnen zitten in onze vernieuwde serre, de lieve vriendinnen die ik heb en waar ik altijd zo goed mee kan praten en natuurlijk lieve R en Louie.

Ik tag Saar » Galabria, Nina » Simplynspecial & Els » NobodyELSe.

Voel je natuurlijk niet verplicht om de tag over te nemen.

Welk kledingstuk maakt jou blij?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

22 thoughts on “The happiness tag

 1. Oh leuk! Ik hou van tags. Ik vraag me alleen af of ik deze niet al heb ingevuld. Even kijken!

  • Anita

   Dat ik zag niet. Ik check namelijk altijd eerst 😉

   • Goed gezien. Ik zal er al eens aan gedacht hebben om hem in te vullen, maar toch nog niet gedaan. Tijd voor een tag op zaterdag 😀

 2. Ah wat een fijne tag 🙂 En toevallig dat wij elkaar allebei vandaag hebben getagt. Als ik me down voel doe ik precies hetzelfde hihi. Leuk, ik ga ‘m zeker invullen!

 3. Super leuk en positief om te lezen. Ik word ook blij van sushi en onze hond.
  Een kleine kanttekening: het schijnt zo te zijn dat je bij een koortslip helemaal niet moet smeren. Je moet het juist met rust laten. Dat vertelde iig een vriend van mij me en die zijn specialisme zijn infectie ziektes, dus ik geloof hem wel 🙂

  • Anita

   Thnx voor het advies Karen, maar ik bedoel preventief smeren om geen koortslip te krijgen. Als ik er eentje heb dan smeer ik idd niet!

 4. Mooie tag!

 5. YAY, wat een vrolijke tag! Leuk om te lezen. Ik vind vesten ook altijd heel erg fijn. Ze zitten zo lekker en wat je zegt: het is zo handig om laagjes te dragen als het een beetje twijfelachtig weer is.

 6. Wat een vrolijke en leuke tag zeg! En ik ben het helemaal met je eens hoor: ook ik word blij van knuffelen haha 😉 Groepsknuffel zeg ik dus… X

 7. Leuke tag! Keertje met zn drietjes sushi eten dan? Al erg lang niet meer gehad..Mijn favoriete kledingstuk is een spijkerbroek hihi daar woon ik in ;-).x

 8. Jaaa tof dat je ‘m ingevuld hebt (ondanks de impopulariteit!). En vesten, ik heb er nu alweer in aan. Heerlijk!

 9. To do: Amélie kijken met een bord sushi onder mijn neus 😉

  Leuke tag!

 10. Wat een onwijs leuke tag! Ik heb jouw antwoorden met plezier gelezen! Sushi is ook echt heerlijk! En dat nummer is echt heerlijk!

  Bedankt voor het taggen! Deze ga ik zeker invullen!

 11. Wat een leuke TAG. Ik vind het juist leuk om tags te lezen, dan leer je wat meer van de persoon achter de blog kennen met erg originele vragen.

  • Anita

   Dat klopt idd Cindy, fijn dat je ze leuk vindt!

 12. Ja hij is leuk he deze tag. Ik ben zelf ook gek op Sushi en Inner circle, jeugdsentiment. Amelie heb ik zelf nog nooit gezien, moet ik nog steeds een gaan doen, ik vind de cd wel prachtig

 13. Ah die muziek is leuk zeg! 🙂

 14. Sushi is erg lekker! Al ga ik wel meestal naar zo’n zaak waar ze ook andere dingen hebben want die vind ik ook altijd zo lekker haha. Ik moet nog steeds lekker in je serre zitten en dan ook even knuffelen he 😉

 15. Ha, wat een leuke tag! Ik word ook ontzéttend blij van sushi (vooral ook van het zelf maken, of het stuiten op zo’n zeldzaam Japans restaurant wat niet all-you-can-eat is. 😉 ).

  Amelie vind ik ook echt een heerlijke film. Het is al een tijdje dat ik die opgezet heb, dus misschien moet ik dat aankomend weekend maar weer eens doen! 😀

 16. Super leuke tag!!
  Hmmm ik vind het lastig om een kledingstuk te kiezen wat mij blij maakt. De ene keer is dat een mooi jurkje, de andere keer is het mijn fluffy warme vest. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.