Top 10 feel good shops + winactie (gesloten)

Over iets meer dan een maand, op 11 en 12 maart, vind het Feel good & shop event in Veghel plaats. En net als vorig jaar mag ik aan de bloggerstafel zitten om verslag te doen van dit onwijs leuke event. Ik heb toen een hoop leuke, en voor mij nieuwe, webshops leren kennen en ik weet zeker dat het dit jaar weer het geval gaat zijn. Om de voorpret nog leuker te maken ging ik op onderzoek uit bij welke webwinkels ik zeker live een kijkje ga nemen. Dit is mijn top 10 feel good shops.

logo feel good shop event

Happy paper

Papier, je kan er niet genoeg van hebben en dat snappen ze bij happy paper. Kaarten, notitieboeken, cadeaupakketjes en alles om je papier en cadeaus mooi te maken. Ze verkopen spullen van niko niko, stokwolf, fundamental Berlin en meer. Ik ken geen enkel merk maar het heeft een heel hoog hebben gehalte.

Durf te stempelen

Net zoals vorig jaar zal Durftestempelen op het Feel good & Shop event staan. Wivine maakt stempels op maat maar verkoopt ook stempels van een hele hoop ontwerpers. Ankepanke, Nikki Dotti, Studio Neeltje en Miss Honeybird zijn maar een kleine selectie daaruit. Naast stempels vind je in haar webshop ook stationery.

Notes quotes header webshop

Notes & quotes

Nathalie en Puck maken hand gezeefdrukte kaarten en posters met leuke notes & quotes. Het grootste gedeelte van de collectie bestaat uit ansichtkaarten op wit, zwart en kraftkarton en de posters passen in de standaardlijsten (40×50 en 20×30 cm). Daarnaast is er nog de mogelijkheid tot maatwerk van je favoriete quote.

Gewoon leuk x 4

Angela heeft alleen maar leuke dingen verzameld in haar webshop gewoon leuk x 4. Voor jezelf, voor in huis, voor de kinderen en leuke stationery. Gewoon leuk verkoopt daarnaast ook Oktoberdots, die ontdekte ik vorig jaar bij het Feel good & shop event. Babet is echter overgegaan op Wholesale en gewoon leuk is één van de verkooppunten.

Justmeiself

Vorig jaar zat ik nog met lieve Suzanne aan de bloggerstafel maar dit jaar staat ze met Justmeiself op het Feel good & shop event. Jezelf zijn staat bij haar webshop centraal en ze hoopt met haar producten bij te kunnen dragen aan rust en zelfvertrouwen. Een geloof in jezelf, complimenten- of gelukwensjesblok. Je vind het allemaal in haar shop.

puurrr header webshop

Puurrr

Monique heeft Puurrr ontwikkeld, haar eigentijdse collectie woonaccessoires. De collectie is grotendeels van duurzaam hout en bestaat uit houtblokken, mageneten, de tipi, kaarten, poters en andere leuke home goodies. Het is zeker dat ik met iets van Puurrr thuis ga komen.

A lot of Happiness

Happy lifestyle with a smile, daar staat a lot of happiness voor. Meta en Nanda hebben een collectie met artikelen die je helemaal naar eigen wens kan laten maken zoals naamslingers, kussensetjes en tassen. Maar ze verkopen ook leuke stationery, kaarten en posters.

Passie Bloom

Ayla verkoopt in haar webwinkel Passie Bloom artikelen die je niet dagelijks tegenkomt. Een concept store met een wisselend en bijzonder assortiment meubels, woonaccessoires en brocante aangevuld met creatieve producten. Van álles valt namelijk iets moois te maken.

Mme Pomm header webshop

Mme Pomm

Maaike maakt vanuit haar atelier in Londen voor Mme Pomm persoonlijke sieraden met een industrieel tintje. Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen. Je vind het allemaal in haar webshop. Daarnaast geeft ze ook nog workshops in het maken van slagletter-ringen en armbanden. Heel benieuwd om haar collectie in het echt te kunnen bewonderen.

Studio inktvis

Studio inktvis is een buro voor grafische vormgeving en website design maar ze verkopen ook een aantal eigen ontwerpen in een webwinkel. Wenskaarten, notitieblokjes, buttons en posters. Je vind ze in allemaal verschillende categorieën en designs.

Button Blogger Feel good Shop Event 2016

Daarnaast ben ik onwijs nieuwsgierig wat Basicflow pure being, tenenpraat & read my face aan gaan bieden tijdens het event. Wat ontspanning gedurende de dag of een analyse aan de hand van mijn tenen of gezicht lijkt mij namelijk onwijs interessant. Wil jij ook live een kijkje nemen bij deze en de andere leuke webshops? Dan heb je geluk. Je maakt namelijk kans op 1 ticket voor het Feel good & shop event. Het enige wat je moet doen is een reactie achterlaten waarin je verteld welke webshop, die op het feel good & shop event staat, jou het meeste aanspreekt.

Voor een extra winkans: volg mij op Twitter en gooi de volgende tweet eruit: “Op de blog van @mindjoyNL maak je kans op een ticket voor @shopevent2016. Doe jij ook mee met de #winactie? http://www.mindjoy.nl”. En wil je nogmaals kans maken op 1 ticket, check dan ook de winactie die op Instagram loopt. De winacties lopen t/m woensdag 10 februari.

Welke webshop spreekt jou het meeste aan?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

18 thoughts on “Top 10 feel good shops + winactie (gesloten)

 1. Wat leuk dat dat je weer aan de bloggerstafel mag zitten. Ik ken echt geen enkele webshop. Ik ben benieuwd naar alle foto’s en het verslag.

 2. Wat een fijne website, Mus & Tak ziet er het leukste uit 🙂

  • Anita

   Ik hoor net dat deze helaas niet meer gaan komen op het event 🙁

 3. Je hebt al goed voorwerk gedaan, moet ik ook nog..

 4. Wat een gaaf evenement, ik ken het helemaal niet! En nog lekker in de buurt, ik doe graag mee! Mij spreken Read my Face en Tenenpraat enorm aan, zo’n analyse lijkt me ook wel wat 😀

 5. Wat leuk dat je weer aan de blogtafel mag plaats nemen. Helaas is kan ik niet en gun ik iemand de winkans :-). Wel echt een gave webwinkels komen!

  • Anita

   Wat jammer Els, maar online kan je ook gewoon bij deze webwinkels shoppen 😉

 6. gertie

  Justmeiself spreekt me héél erg aan. Bijvoorbeeld de ‘complimentenbloc’ móet ik hebben! Ik vind het heerlijk om complimenten te geven en volgens mij maakt het met zo’n schattig briefje alleen nog maar meer indruk…

  • Hoi Gertie,
   Wat leuk!!! Dank je!!!:)
   Groetjes,
   Suzanne van
   (Www.justmeiselfshop.nl)

 7. wat ontzettend leuk…
  het is dat veghel net niet om de hoek ligt zou hier graag eens rond snuffelen

 8. Wat tof! Je hebt me weer een hoop nieuwe inspiratie voor leuke webshops gegeven… Ik zeg bedankt! Mijn portemonnee… Die twijfelt nog.

 9. Oh wat leuk! Bedankt voor de vele inspiratie, ik ga het opslaan voor ons nieuwe onderkomen (hopelijk gebeurd dat snel) Bedankt voor het delen dus!

 10. Ik ben dol op dat soort webshops! Creatief, ik vind het heerlijk.

 11. Dan zie ik je zaterdag? Ik kom nu ook voor de tweede keer! En ik hoop nog een kaartje te winnen natuurlijk!
  Altijd fijn om een vriendin extra mee te kunnen nemen!

  • Anita

   Ja zaterdag ben ik aanwezig aan de bloggerstafel :), gezellig!

 12. Wat een leuke winkels staan er zeg. Ga zeker even snuffelen.

  Jammer dat het zo ver weg voor mij is :(. Anders was ik zeker even langs gekomen.

  x

 13. Ik kende er bijna geen een, maar het zijn leuke tips!

 14. Ik moet echt vaker zulk soort webshops bezoeken, ik vind al die spulletjes altijd zo leuk. Birambi vind ik ook erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.