TV serie tag

Een tag op mijn lijf geschreven is toch echt deze TV serie tag. Ik was op zoek naar een leuke tag om in te vullen en kwam deze tegen bij Nesrin. Helaas is de oorspronkelijke bedenker van de tag niet te vinden waardoor het moeilijk is om de credits te geven. Maar als je benieuwd bent naar mijn TV serie smaak en aanraders op dat gebied lees dan vooral verder.

Dawsons creek tienerserie

Wat was de eerste serie de je volgde?

Zoals velen zal dat wel GTST zijn geweest want toen ik 7 jaar was kwam het voor de allereerste keer op TV. Als tiener begon ik een eigen smaak te krijgen en waren onder andere Dawson’s Creek, Charmed en Buffy the vampire Slayer mijn favorieten.

Wat is je favoriete serie?

Mijn all time favorite is met stip op één Breaking Bad met ‘Yeah, Bitch’ Jesse Pinkman. Met vijf seizoenen is het echt gestopt op zijn hoogtepunt en ik heb vaak vol verbazing gekeken welk wending het verhaal ineens kreeg. Maar ook Dawson’s Creek, Person of Interest, Sons of Anarchy en Dexter vind ik aanraders, alleen vond ik de finale van Dexter echt heel slecht moet ik zeggen. En van een heel ander genre maar Glee vond ik ook geweldig.

Wat is je favoriete koppel uit een serie?

Dan kom ik denk ik toch uit bij Dawson en Joey uit Dawson’s Creek. Echte jeugdliefdes die voor elkaar gemaakt zijn. Alhoewel ik haar ook bij Pacey vond passen. Maar Derek en Meredith uit Grey’s Anatomy zijn ook favoriet. Ja ik houd nu eenmaal van gecompliceerde relaties. Veel leuker om naar te kijken dan dat het altijd goed gaat want in het echte leven is dat natuurlijk ook zo.

Met welk personage zou je wel eens op een date willen?

Met de broers Dean en Sam Winchester uit Supernatural. Ik zal mij die dag enorm veilig voelen, veelal de slappe lach hebben en meer te weten komen over het bovennatuurlijke. En om samen gezien te worden met deze mannen en vervoerd te worden in de ’67 Chevy Impala van Dean lijkt mij ook wel wat. Ze moeten dan alleen geen rare fratsen uithalen waardoor mijn leven in gevaar komt maar dat vertrouw ik ze wel toe.

Tv serie supernatural

Welke series volg je op dit moment?

Heb je even? Want ik volg onwijs veel series die momenteel nog lopen: Grey’s Anatomy, Homeland, Once upon a time, Orphan Black, Pretty Little Liars, Sense 8, Supernatural, Vampire Diaries, The Originals, The Walking dead, Fear the walking dead, Game of Thrones, Bones, True Detective, Mr Robot, 11.22.63, Orange is the new black, Flesh and Bone, Better Call Saul, Penoza en dat was het volgens mij. Hele lijst hé!

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?

Moeilijk! Heel veel series gaan soms te lang door maar er zijn er ook een hoop die echt op het hoogtepunt gestopt zijn wat goed is. Series waarvan ik het onwijs jammer vond dat er niet meer seizoenen van zijn gemaakt zijn White Collar, the Following en Revenge. Ook vond ik The Finder erg leuk maar hier is maar één seizoen van uitgebracht. Maar ik denk dat er geen vervolg kwam door het overlijden van Michael Clarke Duncan of natuurlijk tegenvallende kijkcijfers.

Welke serie wil je graag nog zien?

Making a Murderer staat momenteel nog op mijn to watch lijst. Misschien dat ik binnenkort ook wil beginnen aan American Horror Story, Grimm en/of Narcos. Ik moet namelijk nog een tijd wachten totdat mijn series weer gaan beginnen want alleen Game of Thrones, Pretty Little Liars en Orphan Black heb ik nog niet helemaal gekeken.

Charmed tienerserie

Heb je wel eens een serie opnieuw gekeken?

Jazeker en dat is Dawson’s Creek. Als tiener gekeken en volgens mij nooit de slotaflevering gezien. Dus toen ik een paar jaar geleden de box heb gekocht ben ik alles weer gaan kijken. Ook Charmed en Buffy the Vampire Slayer heb ik toen nogmaals gekeken. En grote kans dat ik binnenkort samen met R. weer eens MacGyver ga kijken, wat vond ik dat vroeger toch leuk!

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?

Meestal als ik aan een serie begin check ik van tevoren IMDb of het goed scoort. Maar als het een fantasyserie is dan ben ik blij, maar ook voor dans en misdaad loop ik warm. Meestal als ik aan een serie begin blijf ik het volgen. Alleen R. geeft soms sneller op dus daarom zijn we pas bij seizoen 2 van Orange is the New Black en blijven steken bij Bones in seizoen 10. Aan House M.D. zijn we ook begonnen maar dat vonden we toch niet zo leuk.

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?

Poeh, moeilijk! Ik kijk veel series waarin je soms echt niet wil dat je het zelf mee zou moeten maken. Maar als ik echt moet kiezen ga ik voor Emma Swan uit Once upon a time. Want door mij mag iedereen in Storybrooke lang en gelukkig leven. Of Dr. Miranda Bailey uit Grey’s Anatomy. Wat vind ik haar toch een heerlijk karakter spelen.

Jij nog een tip voor een TV serie die ik écht moet gaan kijken?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

15 thoughts on “TV serie tag

 1. Leuke tag! Ik ben gek op Empire, Orange is the new black, breaking bad en risolle & izles. Maar zie in jouw tag toch weer een paar die ik nog niet heb gezien.

 2. Wat een super leuke tag…
  Ik weet nog dat GTST kwam, en wij hadden nog geen schotel dus konden het niet kijken..
  vreselijk vond ik dat, iedereen had het erover en ik had geen idee, hahahaha

 3. Leuke tag en wat kijk je veel series! De meeste van vroeger herken ik wel, maar kan me niet meer herinneren hoe en wat.

 4. Making a Murderer staat hier ook op het lijstje. Breaking bad vind echt heel goed maar Lost staat nog altijd op nummer 1 hier.

  In oktober mogen we weer zitten voor The Walking Dead YAY!

  • Anita

   Ik heb Lost ook gekeken maar die kan Breaking Bad toch echt niet van de troon stoten hoor 🙂 Jaaa oktober begint het weer, heb je de trailer gezien? Gelukkig begint fear the walking dead over een paar weken weer!

 5. Wow, wat volg jij veel series momenteel! Raak je daar niet in de war van? Ik zou dat echt totaal niet kunnen haha. Momenteel volg ik Marco Polo (heel tof!). Stranger Things heb ik deze week afgekeken, was heel gaaf. Ook vond ik Jessica Jones erg leuk!

  • Anita

   Over Stranger Things hoor ik ook veel goede verhalen inderdaad! Nou van de meeste series op dat lijstje wacht ik op het nieuwe seizoen dus nu heb ik het rustig maar als ze allemaal weer beginnen dan lukt het bijhouden niet altijd even goed, haha 🙂

 6. Ik kijk nog steeds GTST, haha oeps. Glee vond ik ook echt geweldig. Verder heb ik sommige series wel af en toe gezien. Op één of andere manier ontdek ik series altijd te laat en halverwege binnenvallen is ook niet echt handig.

 7. Wat leuk om zo meer over jouw serie-smaak te lezen! We kijken wel een aantal dezelfde dingen zie ik! 🙂

 8. Je hebt echt veel andere dingen gekeken dan ik :-). Making a Murderer heb ik laatst gezien. Was zeker interessant!

 9. Poeh ik denk dat het moeilijk is om jou een tip te geven haha.. Modern Family ken je die al? Bart zn favoriet haha!
  En White Collar mocht van mij ook wel even doorgaan.. Vond het einde zo jammer!

 10. JAAAA Dawson’s Creek. Ik wil echt de gehele boxen die ik hier hebben liggen opnieuw kijken.. Vooral het laatste seizoen<3 Geweldige serie. Ik vermaak me nog steeds heel wat uurtjes met afleveringen via youtube…

 11. Breaking bad staat bij mij ook op nummer 1! Ik kan nog steeds janken omdat er geen nieuwe seizoenen meer komen… 🙁

 12. ik ben een enorme fan van NCIS, Castle en PPL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.