Uittip: Feel good & Shop event

Het leukste feelgood-, lifestyle en shopevent van Nederland komt er weer aan. Dan heb ik het natuurlijk over het Feel good & Shop event wat op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart in het prachtige Koekbouw op evenemententerrein de Noordkade in Veghel plaats zal gaan vinden. Een verrassend en inspirerend event vol fashion, feel good, lifestyle en food waar je heerlijk kunt gaan shoppen, beleven, genieten, ontdekken, proeven en bewonderen. Ik mag wederom aan de bloggerstafel plaatsnemen om verslag te doen van dit prachtige event en hoop je daar te kunnen ontmoeten.

Overview feel good shop event Veghel

Groot, groter, grootst

Na een succesvolle eerste keer trekken Monique en Ingrid de stoute schoenen aan en toveren opnieuw het prachtige Koekbouw in Veghel om tot een waar feel good shopwalhalla. Deze keer zit het event in een ruimer jasje en wordt het nog gezelliger. Met de komst van de Proeffabriek en Foodmarkt op de Noordkade wordt de beleving alleen maar mooier en groter! Fantastische deelnemers, die ik binnenkort nog even in het zonnetje zet, laten hun (online) shop even voor wat het is en gaan zich uitleven in hun pop-up store. Voor de nodige break – het dragen van de zware tassen maakt je immers moe – zoek je een plekje op het terras bij een van de mobiele (sfeer)cateraars en geniet je van een overheerlijk taartenproeverijtje of borrelplankje. Dit is jouw moment. Je hebt alle tijd. Dat wordt genieten! Het event onderscheidt zich door óók aandacht te hebben voor feel good, me-time. Niet op de klok te hoeven kijken. Nog nagenietend van een massage en een fijne ontspannen schoonheidsbehandeling, ontdek je verderop wat je tenen je te vertellen hebben. Bekijk de allermooiste yoga-outfits, doe een gezondheidscheck en leer over gezonde voeding. Echte aandacht voor jezelf.

Feel good shop event Veghel

Entreetickets zijn in de voorverkoop te bestellen à € 7,50 via de website, deurverkoop € 10,00. De deuren gaan open op vrijdag van 13.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Bezoek – beleef – ontdek – geniet – proef – shop en bewonder 

Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het event? Volg Feel good & Shop event dan op Facebook, Twitter of Instagram. Maar houd ook mijn blog in de gaten want wie weet kan je er wel gratis naar toe

Zie ik je 12 maart op het Feel good & shop event?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

7 thoughts on “Uittip: Feel good & Shop event

 1. Dit klinkt echt ontzettend leuk zeg. Wat leuk ook dat je weer gaat schrijven over het event! Wel jammer voor mij dat het zo ver weg is. 🙁

 2. Klinkt als een leuk event. Misschien moet ik er ook eens naar toe. En wat enorm leuk dat je aan de bloggerstafel mag zitten!

  • Anita

   Ja leuk, zou zeggen doen 🙂

 3. Wat klinkt dit leuk en gezellig zeg! Ideaal event voor een blogger of een shopaholic! Leuk 😀 eens uitzoeken hoe ver het voor mij zou zijn.

 4. Wat leuk zeg! 🙂 Alvast veel plezier 🙂 Ik ga straks op de website kijken.

 5. Het klinkt echt als een ontzettend leuk event. Ik weet nog niet of ik ga, timing komt niet zo goed uit haha.

  • Anita

   Ja dat snap ik, je moet een niet al te druk schema hebben de laatste weken van je zwangerschap natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.