Vakantiepost update #1

Begin juni deden Nicole en ik een oproep of mensen graag vakantiepost zouden willen sturen en ontvangen. Hier werd enthousiast op gereageerd want echte post krijgen is natuurlijk zoveel leuker. Omdat niet iedereen rond dezelfde tijd op vakantie gaat hebben we de deelnemers goed verdeeld zodat iedereen hopelijk niet al te lang op post hoeft te wachten. Via instagram en twitter hebben we al een hoop kaartjes voorbij zien komen en ook leuke blogartikelen die ik vandaag met jullie wil delen.

Vakantiepost kaartje sturen logo

Vakantiepost op andere blogs

Allereerst vond ik het mooi om te zien dat ons vakantiepost project ook aandacht kreeg op andere blogs. Northflix zag het project helaas te laat en dacht terug aan de tijd van vroeger waarin ze ook altijd vakantiekaarten verstuurde. Omdat ze op dat moment net op haar vakantiebestemming was zou ze, aan de mensen die wilde, ook een vakantiekaartje versturen. Leuk initiatief! Zomersproetje schreef een blogpost over haar ontvangen kaartje van Sofie en zelf stuurde ze haar vakantiepost ook al op naar Rory.

Vakantiepost Marij naar Rory

Verstuurde en ontvangen kaarten

Nicole kreeg een kaartje uit Ameland van Rory, Hilda stuurde een kaartje vanuit Plopsaland naar Merel, Els kreeg een kaart uit Ackersate van Gea en Ceciel maakte zelf een kaartje inclusief vakantieslinger en stuurde deze naar haar maatje Yvonne.

Vakantiepost verstuurde kaarten 1

Lilian krijgt gedurende de zomer verschillende kaartjes van Yvonne, Els stuurde vanuit Tilburg een kaart naar Hilda, Sofie kreeg mijn kaart uit Noorwegen aan en Cecilia stuurde vakantiepost naar Tamara maar ook nog naar een aantal anderen.

Vakantiepost verstuurde kaarten 2

En Anne stuurde Gea een aantal kaartjes. In het eerste kaartje bleef de verzender nog geheim maar in het tweede kaartje onthulde Anne zich dan eindelijk.

Vakantiepost Anne voor Gea

Over een maand kan je update 2 verwachten omdat dan de rest van de deelnemers op vakantie of dagje weg zijn geweest.

Ga jij dit jaar vakantiepost versturen?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Pinterest

21 thoughts on “Vakantiepost update #1

 1. Echt zo’n leuke actie :-)! Leuk zo’n overzicht!!! 🙂

 2. Heel leuk leek mij dat, maar heb me om de een of andere reden niet aangemeld. Hopelijk volgend jaar of met kerst ofzo!

  • Anita

   Wat jammer, ja kerst is idd misschien wel een goed idee!

 3. Ah wat jammer dat ik dit ook gemist heb, want wat is dit een leuk idee zeg. Niet dat ik mega ver op vakantie ben. zit namelijk in een gehucht op het huis van familie aan het passen tussen de koeien en schapen

  • Anita

   Had ook helemaal niets uitgemaakt Debby! Volgende keer beter 🙂

 4. Mooi overzicht heb je ervan gemaakt Anita!
  Bij de volgende kun je hopelijk ook je eigen kaartje erbij zetten!

 5. Ah super leuk om deze update te zien. Was al heel benieuwd hiernaar 🙂 Ik moet nog even geduld hebben hihi. Echte post is zeker leuk.

 6. Leuk, zo’n overzicht! Ik heb inmiddels al 3 kaartjes gekregen, heb wel weer geluk! 🙂

  • Anita

   Volgens mij nu al 4 zag ik volgens mij 🙂

 7. Ooooh wat een fijn overzichtje 🙂 Zo zie ik eens wie er nog allemaal meedoet en welke kaartjes er verstuurd zijn. Leuk verslagje en wat doen er veel mensen mee 🙂

 8. Superleuk! En heel erg leuk om ook wat vaker te doen? Gewoon zomaar een kaartje ofzo? Leuk om te lezen en ik zie dat ik nog wat creatiever had kunnen zijn 🙂

  • Anita

   Kaartjes sturen is altijd leuk! Ik doe het helaas ook te weinig Rory!

 9. Weer erg leuk meegedaan te hebben!! Wat een toffe en creatieve kaartjes!! Erg leuk bedacht ook om meerdere te sturen en je naam nog geheim te houden. Ben benieuwd naar deel 2.

 10. Leuk zo een overzicht en gaaf dat het veel mensen dit oppikken.

 11. Wat een leuk project! Jammer dat ik het heb gemist want ik vind het stiekem een van de leukste dingen aan vakantie haha.

  • Anita

   Ja kaartjes krijgen uit andere landen blijft leuk!

 12. Wat een ontzettend leuk project! Kaartjes ontvangen is zo leuk, ik word al vrolijk als ik een envelop zie!

 13. Wat onwijs leuk zeg 🙂

 14. Ooh spannend! Zie dat er ook naar mij een kaartje onderweg is. Helaas nog niks ontvangen 🙁
  Super leuke kaarten al allemaal!

  • Anita

   Oh echt niet! Wat jammer zeg, volgens mij had Cecilia je ook een tweet gestuurd. Deze gezien?

  • Hoi Tamara, nog steeds niks binnen? Dan ga ik deze week je een nieuw kaartje (met hopelijk een leuk gevuld vlopje) naar je toe sturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.