De beste vloggers #1

“Vloggen? Wat is dat?” zal je misschien wel denken, maar wat vloggen precies inhoudt wordt in dit artikel uitgelegd. Vloggen is video bloggen en is niets minder dan een dagboek op bijvoorbeeld YouTube bijhouden. Je laat zien wat je dagelijks bezighoudt, filmt daarbij jezelf, waar je bent en wat je doet. Het bestaat sinds 2004 en is begonnen in New York. Maar de laatste jaren is het steeds populairder in de online wereld. Ik laat je vandaag zien welke vloggers ik zelf graag volg.

Mascha Feokistova – Vloggloss

Mascha runt al sinds 2007 een beautyblog wat uitgegroeid is tot een goedlopend bedrijf. Ieder jaar organiseert ze de beautygloss party. Haar passie is beauty en ze heeft dus van haar hobby haar werk kunnen maken. Naast beauty artikelen en video’s, zaten er altijd al vlogs tussen de video’s. Sinds dit jaar is ze gestart met het dagelijks vloggen waarbij je een kijkje krijgt in haar leven. Erg leuk om te zien en daarbij zijn haar vrienden al aan het vloggen gewend dus die zie je regelmatig voorbij komen.

Beautygloss vlogkanaal

Louis Cole – FunForLouis

Als je veel van reizen houdt dat is het kanaal van Louis echt iets voor jou. Louis woont in Engeland maar reist de hele wereld over en neemt jou mee in zijn vlogs. Louis is al bijna 2 jaar dagelijks aan het vloggen, komt op de meeste mooie plekken op aarde en ontmoet interessante mensen. Verder laat hij intro filmpjes van mensen uit de hele wereld zien die hem volgen. Ik zit altijd vol verbazing te kijken waar hij zich nu weer op de wereld bevindt.

FunForLouis vlogkanaal

Jonathan, Anna, Emilia & Eduardo – Sacconejolys

Nog een Engelstalig kanaal waar ik graag naar kijk en dat is de familie Sacconejolys. Jonathan komt uit Ierland en Anna uit Amerika, maar ze wonen nu samen met hun 2 kinderen en 6 honden in Engeland. Ze geven je al 5 jaar een kijkje in hun leven waarbij er natuurlijk door de komst van de kinderen veel is veranderd. Emilia en Eduardo zijn echt schatjes en zit dan ook altijd met een lach op mijn gezicht tijdens het bekijken van de vlogs.

saconnejolys vlogkanaal

Zoe Sugg – MoreZoella

Een mega bekende beautyblogger uit Engeland is Zoe. Op haar hoofdkanaal Zoella  heeft ze inmiddels meer dan 5,5 miljoen subscribers. Net als Mascha is ze in 2007 begonnen met beauty video’s en is een tweede kanaal gestart MoreZoella (zoals zoveel YouTubers) voor vlogs en extra’s. Helaas is ze momenteel niet dagelijks aan het vloggen, maar haar vriend Alfie wel. Ze hebben beide een mooie persoonlijkheid en ik ben steeds weer verrast als ze een meet up doen, hoeveel mensen erop af komen. Het zijn beide echte Youtube celebs geworden.

zoella pointlessblog vlogkanaal

Zo zijn er nog veel meer vloggers over de hele wereld, maar dit zijn degene waar ik dagelijks zeker even voor ga zitten.

Zijn er vloggers die jij volgt?

2 thoughts on “De beste vloggers #1

  1. Ik ben eigenlijk niet echt bekend in de vlog wereld, weet niet hoe ik moet zoeken, waar ik moet beginnen!
    Wel volg ik de vlogs van kellycaresse.nl en van littlewonderworld.nl
    En zelf vlog ik ook zo af en toe… maar vind het nog eng allemaal haha!

  2. Anita

    Ik ben via de ene vlogger, bij de andere vlogger beland. Het is idd soms een zoektocht
    Stoer dat je het zelf ook doet, voor mij zou het niets zijn maar kijk er zelf wel graag naar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.