Voeten behandeling bij Alice Grace

Wanneer heb jij eens goed de tijd genomen voor het verzorgen van je voeten? Ik knip mijn nagels, lak ze heel soms en dat is het dan. Tot vorige week want toen bracht ik een bezoek aan Beautysalon Alice Grace in Eindhoven. Hier kreeg ik een relax behandeling van Trind en werden mijn voeten eens goed onder handen genomen. Dat was zeker geen overbodige luxe kan ik je vertellen. En tevens krijgen ze de komende tijd nog flink wat te verduren en heb ik ze nu een goede boost gegeven.

beautysalon alice grace overview

Behandelingen

Bij Alice kan je terecht voor een verscheidenheid aan behandelingen. Lichaam, gezicht, handen, voeten en zelfs een behandeling voor de man. Ook doet ze daarnaast Hotstone massages. Ik heb deze eenmaal eerder ondergaan toen ik mijzelf een dag onderdompelde in een relaxcentrum. Heerlijk kan ik je vertellen en het werkt ook nog een verzachtend en ontspannen op je spieren, lichaam en geest. In de salon werkt Alice met de producten van Maria Galland en Trind. Maria Galland is een uniek en verfijnd merk en legt de nadruk op de bijzondere facetten van elk individu. En dat al sinds de jaren ’60. En ontzettend handig, je kan gewoon pinnen bij Alice Grace.

beautysalon alice grace eindhoven

Ervaring voeten behandeling

Via de huiskamer kom je in de beautysalon van Alice, hierdoor voel je je al meteen thuis. Ik kreeg een heerlijk dekentje over mij heen en er werd rustgevende muziek opgezet. Als eerste werden mijn voeten ondergedompeld in water zodat mijn nagels goed konden weken. Deze werden mooi in vorm gebracht, nagelriemen teruggeduwd en voorbereid op de verzorging. Scrubben, wat meteen een lekkere massage was, waarna mijn nagels werden gelakt. Mijn voeten voelde als herboren en heerlijk zacht. Sommige mensen vinden het niet fijn als andere mensen aan hun voeten zitten, ik heb hier geen probleem mee gelukkig. Ik kon dus lekker genieten van deze voeten behandeling. En na de behandeling nodigt Alice je nog uit om wat te drinken en na te praten over de behandeling. Zelf kocht ik nog wat huidverzorgingsproducten van Maria Galland en ben deze nu aan het uitproberen.

Momenteel volgt Alice een opleiding visagie en moet elke week op 3 mensen haar huiswerk maken. Dus over 2 weken ga ik weer terug en gaat de make-up opdracht van die week op mij uitgevoerd worden. Wil jij ook? Laat het haar weten!

Jij al eens een voeten behandeling ondergaan?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

10 thoughts on “Voeten behandeling bij Alice Grace

 1. Hmm dat klinkt heerlijk! Lang geleden dat mijn voeten zo gedaan werden..

 2. Lijkt me heel fijn! De enige keer dat ik uitgebreid mijn voeten heb laten behandelen was in Thailand. Verder wel vaker voetmassages of voetenbadjes gehad.

 3. Super fijn zo’n behandeling!

 4. Ik doe het hier nooit maar toen ik in het buitenland woonde deed ik het eens per maand, en het was heel erg fijn (en gezond!)

 5. Wat heerlijk! Ik hou er juist ook van als mijn voeten verwend worden :-).

 6. Klinkt heerlijk! Ik heb wel eens een pedicurebehandeling gehad, maar ik ben heel kietelig op mijn voeten. Ze deed het echt heel goed, maar toch schoot mijn voet af en toe weg 😛

  • Anita

   Hopelijk heb je er toch nog van kunnen genieten?

 7. Oh wat fijn dat je haar helpt met haar huiswerk 😉 Ik verzorg mijn voeten ook lang niet zo goed als nodig.

 8. gertie

  Laat je ons zien hoe je er uit ziet met de huiswerk-make-up?

  • Anita

   Natuurlijk, ik zwaai wel even als ik langs loop 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.