Voor de liefde van mijn leven

Even een hiep, hiep, hoera want mijn lieve man R. is vandaag jarig en wordt 35 jaar. Alweer 8 jaar samen, anderhalf jaar getrouwd en hebben al heel wat samen meegemaakt. We hebben het wonen in een studio overleefd, hij de jaren en uren dat ik bezig was met mijn studies en ik heb zijn droge humor omarmt. In de jaren zijn er natuurlijk wel moeilijke momenten geweest en hebben we een aantal lichamelijke tegenslagen gehad, maar je weet dat het goed zit als je dit allemaal samen weet te overleven. Vandaag dus een artikel voor de liefde van mijn leven

Jezelf kunnen zijn en elkaar begrijpen

Zoals je misschien wel (of toch niet) weet hebben we elkaar via internet leren kennen. Na uren online met elkaar gekletst te hebben krijg je tijdens de eerste dates al het gevoel elkaar goed te kennen. Ik durfde dus al redelijk snel echt helemaal mijzelf te zijn en dat is natuurlijk een erg goed teken. We denken daarnaast over veel dingen hetzelfde en hebben dezelfde smaak. Dat was zo ontzettend fijn en handig met het vinden van het interieur voor ons huis. R. heeft mij in laten zien dat ik veel meer in mijn mars had waardoor ik de stap heb durven zetten om naar de universiteit te gaan. Hij laat mij nadenken en zijn steun is onvoorwaardelijk. Ik ben zo dankbaar dat we aan elkaar zijn gekoppeld door een programma en de stap hebben gezet om een date te plannen.

grow old with me
Bron

 Richting bepalen en de toekomst

Samen zijn maar ook je eigen dingen blijven doen. We hebben elkaar daar altijd in gerespecteerd. Terwijl ik geen geld had om op vakantie te gaan, ging R met vrienden weg omdat hij het echt nodig had. Omdat we jaren in de studio op elkaars lip hebben geleefd was het vaak prettig om af en toe wat me-time in te plannen. R. is ondernemer en ik studeerde destijds dus we waren beide veel thuis, maar als je een kleine woning hebt overleefd dan red je het overal. Bij de koop van onze woning besloten we samen dat trouwen de beste beslissing was om alles vast te leggen. Niet op een spectaculaire manier gevraagd waren, geen verloving en binnen 10 minuten getrouwd buiten staan. We vonden dit beide prima en dat vind ik zo mooi aan hoe wij in het leven staan. We denken goed na bij wat we doen maar hebben ook de grootste lol samen. Ik ben benieuwd wat de toekomst ons gaat brengen en ben blij dat ik dat met hem kan delen en mee ga maken.

 Lieve R. ik hou onwijs veel van je!

Bloglovin | Instagram | Twitter | FacebookPinterest

15 thoughts on “Voor de liefde van mijn leven

 1. Heel erg mooi! 🙂 En gefeliciteerd natuurlijk. Fijne dag vandaag!

 2. Wat een mooi stukje. Van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je lief!

 3. En dat is denk ik ook het belangrijkste… Dat je jezelf kunt zijn en elkaar begrijpt en loslaat..
  Gefeliciteerd met je man lieverd!

 4. Lief! Heel mooi. En gefeliciteerd!

 5. Heel erg mooi om te lezen! Geweldig om te lezen dat jullie zo in het leven staan samen. Van harte gefeliciteerd met R.!

 6. Aah de liefde spat er vanaf! Wat mooi hoe jullie met elkaar omgaan. Elkaars ruimte respecteren en ook geven en gunnen is daarin een heel belangrijk aspect. Gefeliciteerd R, laat je lekker verwennen vandaag:)

 7. Wat een lief blogje! Gefeliciteerd!!

 8. Lief! Altijd fijn om te lezen als iemand gelukkig is. Ik wens jullie nog veel mooie jaren samen toe!

 9. Wat een mooi stukje, van harte gefeliciteerd!

 10. Wat een lief geschreven stukje. Gefeliciteerd met je lief en nog heel veel geluk samen! X

 11. Wat lief! Nog van harte gefeliciteerd!

 12. Anita

  Thnx allemaal voor de felicitaties, ook namens mijn man natuurlijk!

 13. wat een prachtig artikel…
  Ik hou van de liefde, niet alleen voor een partner maar gewoon ook voor familie en vrienden ik vind het zo iets moois..

  Nog van harte gefeliciteerd..

 14. Gefeliciteerd! Heb je een leuke dag gehad?

 15. Gefeliciteerd!!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.