Voordelen van een transportfiets + winactie (gesloten)

Nederland is fietsland bij uitstek! Ik ken haast niemand die geen fiets in huis heeft of dit vroeger niet heeft geleerd van zijn ouders. Op je eigen fiets naar school, wat een vrijheid gaf dat. En ook nu vind ik het nog heerlijk om met de fiets erop uit te gaan, alleen moet het wel mooi weer zijn hoor. Want wat is het een gedoe om met een paraplu op de fiets te zitten en je ziet mij niet zo snel in een regenpak of poncho de weg op gaan. Dan pak ik toch liever mijn oude vertrouwde Volvo die mij veilig én droog van A naar B brengt. Maar laatst heb ik zelf een mooie transportfiets gekocht, met natuurlijk een extra fietsslot, en wat een fijn ding is het toch. Waarom? Dat zal ik je vertellen.

Transportfiets peugot rieten mand mindjoy

Voordelen van een transportfiets

Het is voor het eerst dat ik een transportfiets in mijn bezit heb maar ik ben ontzettend blij dat ik hem aangeschaft heb. Ik ben altijd team handrem geweest, maar nu met mijn duimblessure ben ik blij dat deze fiets een terugtrap rem heeft. Nooit geen gedoe meer met versnellingen. En wat dacht je van de mand die je er zelf op kan plaatsen. Ideaal voor je boodschappen en te gebruiken om je tas in te leggen zonder dat deze tussen je spaken kan komen. Nadeel is wel dat het zwaarder fietsen is en je het gewicht goed moet verdelen maar als je daar eenmaal aan gewend bent is het super handig. Daarnaast zijn transportfietsen bijzonder stevig maar toch licht doordat ze vaak een aluminium frame hebben. Ideaal dus voor als je flink geshopt hebt of een zware (school)tas mee moet nemen. Ben je op zoek naar een goedkope fiets? Neem dan even een kijkje op FietsenopFietsen. Maar je hebt nu ook de mogelijkheid om een 28 inch damesfiets van deze webshop te winnen dus lees vooral verder als je kans wil maken op deze geweldige prijs!

Win een transportfiets van FietsenopFietsen ter waarde van €349.95

Winactie mindjoy transportfiets fietsenopfietsen
Klik op de foto voor de specificaties

Wat moet je doen voor het winnen van deze fiets

 • Plaats een reactie onder dit artikel en vertel waarom je deze fiets graag wil winnen.
 • Volg mij daarnaast op Bloglovin of Facebook en save of like het artikel van deze winactie.
 • Voor een extra winkans: volg mij op Twitter en gooi de volgende tweet eruit: Op de blog van @mindjoyNL maak je kans op een transportfiets #fietsenopfietsen. Doe jij ook mee met de #winactie? http://www.mindjoy.nl”.

De winactie loopt tot en met zondag 27 september 16:00 uur. Iedereen in Nederland en België kan meedoen met deze winactie maar let op want voor het verzenden van de fiets naar België kunnen verzendkosten van € 19,95 in rekening worden gebracht. De winnaar zal door een onafhankelijk persoon gekozen worden en krijgt zo spoedig mogelijk na het sluiten van de winactie een persoonlijk bericht. Dus check je e-mailadres nogmaals goed bij het plaatsen van je reactie.

Doe jij mee met deze te gekke winactie? En fiets je graag?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

86 thoughts on “Voordelen van een transportfiets + winactie (gesloten)

 1. Deze fiets is inderdaad heel erg fijn. Ik heb ‘m zelf ook! Wat tof dat je er één weg mag geven!

 2. Vroeger vond ik fietsen eeeeecht een ramp, niets erger dan dat! Nu heb ik eindelijk het licht gezien en pak ik regelmatig de fiets om gewoon een eindje te gaan. Hoofd op nul en fietsen maar, te fijn! (En een beetje extra ontspanning is altijd fijn, dus een fiets winnen is dubbel fijn haha)

 3. Wat tof zeg! Ik doe heel graag mee. Ik wil weer wat meer gaan fietsen en het wat minder ontwijken. Soms wil ik dan naar een winkel fietsen, maar bedenk ik dat ik dan mijn gekochte spullen niet zo goed kan meenemen en besluit ik het maar niet te doen. Met zo’n toffe (en handige) fiets heb ik geen smoesjes meer. 🙂
  Liefs Kim
  (Artikel geliket op Bloglovin’ (en je gevolgt want ik kwam er ineens achter dat ik dat niet deed, boehoe!) en je winactie gedeeld op Twitter :-))

 4. Fietsen is niet mijn favoriete bezigheid, om het zo maar te zeggen. Maar helaas kan ik niet altijd de auto van mijn vriend meepikken. Dus bijna dagelijks zijn mijn fiets en ik de beste vriendjes. Aangezien die van mijn wel met pensioen mag zou deze een mooie vervanger zijn. Ik doe dus graag mee en doe alle verplichte stappen + de tweet op Twitter.

 5. Anja

  Ik doe graag mee, omdat ik alles op de fiets moet doen is deze fiets heel fijn voor de dagelijkse boodschappen

 6. Gaaf dat je er één mag weggeven! Ik gun het een ander van harte want ik heb een goede fiets staan.

 7. Natuurlijk die ik mee :-)! Wat een gave fiets! Het bedrijf waar ik nu werk gaat verhuizen en dan kan ik straks weer lekker op de fiets. Een mooie nieuwe fiets kan ik dus wel gebruiken! (Ik heb alle stapjes gedaan :-)).

 8. Tirza Jongeneel

  Omdat ik mijn fiets inmiddels letterlijk met tape aan elkaar en verroest berijd.. Misschien tijd voor een nieuwe?

 9. Wat leuk dat je er een mag weggeven! Ik doe zeker mee :). Op Facebook en Bloglovin’ volgde ik je natuurlijk allang :)! Als student kan ik een nieuwe fiets momenteel wel gebruiken, aangezien mijn oude barrel bijna uit elkaar valt: slag in mijn wiel, een achterband die bijna meteen weer leegloopt wanneer ik ‘m oppomp. Vervelend, want ik fiets wel vrijwel iedere dag, aangezien ik geen auto heb. Oftewel: ik moet eigenlijk echt een nieuwe fiets kopen (zelfs mijn vriend zegt dat het niet meer kan haha, terwijl zijn fiets al heel erg oud is), maar veel geld heb ik er zelf niet voor.

 10. Wauw! Wat een winactie! Ik ben een student, dus ik fiets héél veel. Helaas is mijn fiets tot nu toe (ik heb hem een jaar, vierdehands fietsje) alleen maar drama. Twee keer de achterband geklapt, de voorband lekgestoken, het slot kapot. Deze fiets zou mij héél goed uitkomen! Je had m’n like al op Facebook, maar ik heb het bericht nu ook geliked. & Gevolgd op Bloglovin’ inclusief een save! Ik ga heel hard duimen 🙂

 11. Ah wat tof dat je een fiets mag weggeven! Ik fiets hier heel de omgeving af voor m’n eigen bedrijfje als visagist zijnde. Door mijn faalangst heb ik nog steeds mijn rijbewijs niet en is het een crime om m’n koffer te vervoeren haha. Zit al een tijdje te kijken voor een nieuwe (opoe) fiets, want ik heb een hekel aan versnellingen met een transportrekje, maar ze zijn behoorlijk duur. Deze transportfiets zou voor mij dé oplossing zijn! Ga snel aan de slag met de bovenstaande stappen! ☺️

 12. Desiree de Herdt

  Wat leuk! Mijn oude fiets heb ik aan mijn broertje gegeven toen hij in augustus ging studeren met de woorden “jij hebt ‘m harder nodig dan ik”. Nu een maand verder mis ik de tweewieler meer dan verwacht. Nu gebruik ik de herenfiets van m’n partner met de nodige hilariteit bij het op- en afstappen. Nu duimen voor deze prachtige fiets, ga zo door met je leuke site!

 13. Super leuke winactie! Ik heb een aantal jaar geleden een splinternieuwe fiets gekocht en ben toch wel erg blij met mijn versnellingen, dus ik doe zelf niet mee. Maar het is wel echt een gave actie!

 14. Wat gaaf! Ik doe graag mee met deze winactie. Niet voor mezelf maar voor mijn man zou ik graag deze fiets winnen. Hij heeft namelijk geen gewone fiets! Alleen een racefiets en aangezien ik ook weleens met hem samen een fijn fietstochtje wil maken (i.p.v. dat ik hem niet kan bijhouden…) zou ik graag deze stoere fiets voor hem willen winnen.

 15. Zo hallo zeg, wat een fijne actie. Ik fiets heel vaak, heen en weer naar de school van mijn zoon, met mijn dochter in de fietskar erachter. Ik heb namelijk geen rijbewijs! Mijn fiets is tweedehands en lekker roestig haha. Hij is dus eigenlijk wel aan vervanging toe.

 16. Leuke winactie! Ik zou graag deze fiets willen winnen omdat mijn oude fiets bijna kapot is. Ikk heb de fiets elke dag nodig om naar stage te komen en boodschappen te kunnen doen. Ik zou graag mijn eigen fiets willen omdat ik nu best vaak de fiets van mijn vriend moet lenen.

 17. Denise kroon

  Wauw! Deze super leuke transportfiets zou ik heel graag willen winnen.
  Laat het fietsen maar beginnen!
  Mijn huidige antieke crossmonster is nodig aan vervanging toe.
  Dat is ook de belangrijkste reden dat ik aan deze winactie meedoe!
  Fietsen door weer en wind,
  op zo’n nieuwe mooie fiets,
  ben ik zo blij als een kind!

 18. Wat een gave prijs om weg te mogen geven bij een winactie! Ik zou hem graag willen winnen, want momenteel rij ik nog steeds op mijn studentenfiets, die toch echt hoognodig aan vervanging toe is. Er zit bijvoorbeeld geen bagagedrager meer op. Zeker voor het boodschappen doen lijkt het me ideaal om zo’n transportfiets te hebben, want dan zet je de tassen gewoon op het rekje in plaats van te laten slingeren aan je stuur. Plus dat zo’n transportfiets er natuurlijk super stoer uit ziet!
  Ik volg je al via Bloglovin en Facebook!

 19. Wat te gek dat je dit weg mag geven!
  Ik rijd al jaren op een Batavus (volgens mij is mijn fiets al 15 jaar oud) en er zitten zo veel voordelen aan fietsen!
  Je bent in beweging/gezond, goedkoop, goed voor het milieu!
  Ik waag graag een kansje!

 20. Steffie Fonken

  Het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest met het behalen van mijn persoonlijke doelen. Een ervan was afvallen tot een normaal gewicht. Woog ik vorig jaar september nog 136 kg, nu is dat 75 kg geworden. 61 kg minder en voel me geweldig. De afgelopen jaren kon ik niet fietsen en nu wil ik gaan fietsen maar heb niet de financiële mogelijkheden om een mooie maar vooral praktische fiets te kopen. Het lijkt me heerlijk om naar de stad te fietsen en mijn boodschapjes in een fietsmand Te leggen en terug naar huis te fietsen. Of lekker naar de biologische boer in het buitengebied. Ik denk dat de fiets aan mij goed is besteed. Ik duim voor mezelf want na 1 jaar kan ik ook zeggen dat ik van mezelf ben gaan houden :).
  Super leuk dat je een fiets mag weggeven Anita!

 21. Sjoerd

  Ik heb je even geliked op facebook en daar een foto geplaatst. (Kan hier helaas niet) waarop je kunt zien WAAROM ik een fiets voor mijn vriendin (nee niet voor mijzelf dus) zou willen winnen… Zoals je ziet heeft zij ECHT een datsoenlijke nieuwe fiets nodig :-s
  We zijn een half jaar geleden verhuisd naar een nieuw huis in een eco buurten om ons heen wordt nog flink gebouwd. Vrachtwagens rijden af en aan en daardoor is de weg helemaal verzakt. Door de vele regen loopt de stoep en straat voor ons huis continue onder en dat is de enige plek waar ze haar fiets kan stallen. Deze staat bij een hoosbui half onder water en is verroest. Vorige week is er ook nog een bestelbus tegenaan gereden waardoor er een slag in het wiel zit. Nu kan ze er helemaal niet meer mee fietsen.
  De gemeente doet niks; er wordt pas permanente verharding aangelegd als alles af is: eind 2016. Aaargh!
  Ze is afhankelijk van haar fiets (anders dan ik geen rijbewijs of auto) en moet nu dus alles met de bus doen. Een nieuwe fiets kopen is sonde van het geld vindt ze!
  Zou te gek zijn wanneer ik haar een nieuwe stevige transportfiets kan geven! Dan ga ik eens in de buurt zoeken naar een voorlopige stalling 😉

 22. Marlies

  Ik zou zoooo graag een nieuwe fiets willen winnen. Ik heb nu nog geen middelen om een nieuwe te kopen en die van mij loopt echt op zijn laatste wieletjes, steeds meer brokkelt af en om de haverklap is mijn band lek. Ik baal er behoorlijk van, want ik kan nu niet meer op mijn tweewieler aan, terwijl ik ook vaak naar werk moet oid. Ik wil natuurlijk niet zielig doen, maar het is wel de reden waarom ik een nieuwe fiets nodig heb, haha.

 23. sandra

  Ik zou heel graag deze fiets winnen. Ik ben student en heb dan ook een studentenfiets, alleen hij werkt voor geen meter meer. Helaas heb ik niet zo veel geld om een echte luxe fiets te kopen dus blijft het hier nog wel een tijdje bij.
  Ik heb je gevolgd op bloglovin + gesaved (sandra9454) en ik heb je gevolgd op twitter + geretweet (@xsajo)

 24. Nathalie Mulckhuijse

  Jazeker ik fiets heel graag, ik zou hem graag willen winnen omdat ik alleen een bakfiets heb, waar ik veel met de kinderen in fiets. En het is toch wel handig als ik een keer alleen op de fiets weg wil dat ik ook een éénpersoons-fiets heb. Vind deze fiets echt te gek, en er kan natuurlijk ook een mooi kratje op voor de boodschappen 🙂 Zie mezelf er al helemaal op fietsen !

 25. Angel

  Wat een leuke actie en wat een leuke fiets ook 😀
  Ik doe graag mee! Ik volg je op FB.

 26. Riekie Bos

  mijn fiets is vorige week gestolen….. baal baal baal
  en zo’n toffe transportfiets is natuurlijk onwijs gaaf!
  Ik doe (deed) alles op mijn fietsje als het even kan, naar school, stappen, boodschappen, noem maar op.
  Ik waag gewoon een kansje, wie weet……
  duim duim duim duim duim
  en groetjes van Riekie

 27. Ilsiee prins

  wat een prachtig geweldige fiets, en wat waaaaaanzinnig gaaf dat je hem mag weggeven aan 1 van de lezers van je blog!!! 🙂 ik ga as donderdag op mezelf wonen dus een nieuwe fiets zal heeeeel erg handig zijn, ipv 15 km woon ik straks 1 km van mijn werk af dus kan zeker heel erg goed een nieuwe fiets gebruiken! 🙂 heb zelf een oud gammel ding omdat ik hem eingenlijk nooit gebruik. Ik woon nu nog op het ‘platteland haha’ dus moet alles eigenlijk met de auto doen.. Nu ik straks naar ‘ de grote stad haha’ verhuis zal ik graag alles op de fiets willen doen…. Beter voor het mileu EN voor de lijn EN voor mijn portemonnee natuurlijk! 🙂 Ik kan zeker heeeel erg goed een nieuwe fiets gebruiken en doe dan ook heeeel erg graag mee met jou actie voor een kansje…
  Alle verplichte stapjes doorlopen!
  Groetjes ilsiee

 28. Heel gaaf! Ik doe graag mee! Ik heb getweet en ik heb je pagina geliked + het bericht!

 29. Heel eerlijk, ik heb zelf deze fiets al, maar als ik zou winnen, dan zou ik hem aan mijn zusje geven. Sinds ze in Utrecht woont is haar fiets al 2 maal gejat. Ik had haar mijn oude fiets gegeven, maar ook die is er nu niet meer. Dus een nieuwe fiets zou ze wel kunnen gebruiken. En al helemaal een transporter, aangezien ze zoveel moet meenemen elke keer naar de kunstacademie 🙂

 30. Anita H.

  Deze te winnen fiets doet het vast een stuk beter dan het exemplaar waar ik me op voortbeweeg. Ziet er ook een stuk leuker uit. Ik ben nogal afhankelijk van een fiets; geen rijbewijs, laat staan een auto.

 31. Beatrijs

  Ik fiets van hot naar her door de stad. Van mijn opleiding naar mijn werk, van familie naar vrienden etc.
  Tot nu toe heeft mijn gammele ros dat altijd volgehouden, maar ik ben nu elke keer dat ik over een drempel fiets bang dat ik een wiel verlies. Voor mijn opleiding heb ik ook altijd veel spullen nodig die ik van mijn huis naar de verschillende locaties moet zien te vervoeren. Een transport fiets zou daarvoor een uitkomst zijn!
  Mocht ik deze fiets willen dan zal ik ‘m koesteren en er een supermegagoed extra slot voor kopen!

 32. Wauw, ik wil dat pareltje wel winnen! Als mijn bevallingsverlof gedaan moet ik dagelijks 14km enkel fietsen om op mijn werk te geraken. Lijkt me wel leuk om dat in stijl te kunnen doen!

 33. Mandy

  Laatst moest ik bij een online vriendjes-en vriendinnenboek voor iemand die 40 wordt de vraag invullen “wat vind je de beste uitvinding ooit?”. En daar waar iedereen in mijn omgeving invult “internet” “facebook” “wifi” “computer” “playstation” en whatever ….. heb ik toch echt ingevuld “de fiets”. Dat was mijn eerste ingeving en daar sta ik helemaal achter. FIETSEN …. ik ben voor!!!

 34. Germa

  Dat zou toch eens wat zijn om zo’n toffe transportfiets te winnen. Ideaal voor als ik helaas straks geen werk meer heb en dan het plan heb om maar eens bij de goedkopere supermarkten de boodschappen te gaan doen. Er kunnen dan lekker veel goedkope boodschappen mee! Of…. als ik die nieuwe baan krijg, dan fiets er mee naar het werk!!

 35. Nina Mol

  Wat een supergave actie! En wat een plaaaaaaaaaatje!!
  Ik doe heel graag mee voor m’n dochter! Die heeft een roestbak met twee lekke banden.
  Ik doe mee op Twitter, Bloglovin en Facebook
  ( mol.nina1@gmail.com / molnina@planet.nl )

 36. Ghislaine is Lief

  Tofff! Ik zou deze fiets graag willen winnen omdat wij kort geleden uit Amsterdam verhuisd zijn en mijn roestbarrel nu echt eens vervangen mag, hier heb ik geen oude fiets nodig tegen het stelen, haha. En natuurlijk omdat ie er zo chill en mooi uitziet en t mij super lijkt mn schoudertas eens in een mand te gooien tijdens t fietsen, ik heb een afwijking naar rechts van t sjouwen ^^

 37. Lies

  Echt een onwijs mooie en stoere fiets zeg!! Daar doe ik heel graag voor mee! Ik volg je op bloglovin (liesvan88) en instagram :-). Ik hou van fietsen op zwoele zomerdagen opweg naar leuke dingen en mensen <3

 38. Wat gaaf dat je een fiets mag verloten! Ik zie dat dit een fiets is met terugtraprem, dus ik maak heel graag kans. Handremmen zijn niet handig met mijn gebrek aan motoriek, haha. Ziet er lekker degelijk uit

 39. Sandra Keustermans

  Met deze leuk actie, doe ik graag mee!!

 40. Sjoukje

  De quote zegt “life is like riding a bicycle, to keep your balans you must keep moving”, de afgelopen tijd de nodige bagage gehad maar weer helemaal in balans……wat is een mooier symbool hiervoor dan de transportfiets, waarop voldoende bagage kan worden meegenomen en waarop de toch in balans blijft. Ik heb me na deze periode in ieder geval voorgenomen meer te gaan fietsen en meer tijd buiten door te brengen…….een welkom geschenk dus! (je blogloving gevolgd, artikel gesaved en like je facebookpagina)

 41. Maria

  Voor mijn man die nog zo’n fiets heeft van mijn opa, maar die heeft zijn beste tijd gehad.

 42. Echt een heerlijke fiets erg handig als je boodschappen of mijn hondje mee wil nemen!

 43. Lisette Kleiweg

  Oehh, wat een godsgeschenk zou deze fiets zijn voor mij, de mijne is gestolen uit de stalling bij het station, ik ben echt onthand zonder…..
  Ik volg je en heb gesaved op Bloglovin .
  Groetjes 🙂

 44. wanda

  Heb alle stappen doorlopen en je geliked op facebook nu maar hopen dat ik deze mooie fiets mag winnen

 45. pita

  Een stoere, stevige fiets die wel tegen een stootje kan: net als ik ;-0

 46. Ik wil deze fiets winnen voor mijn oudste dochter ze moet volgend jaar een nieuwe fiets omdat haar fiets veel te klein wordt en omdat ze volgend jaar naar voorgezet onderwijs gaat!!

 47. Josien Hillebrands

  Ik wil graag kunnen fietsen met mijn kleine prinsesje! ♥!

 48. Sieneke van Biessum

  Wil mijn lieve dochter verassen met een fiets die wel wil fietsen! 😀

 49. Yvon

  Ik doe graag mee. Omdat mijn fiets een oudje is, neemt mijn zoon deze altijd mee naar de bus. Het is zo’n oud en gammel ding dat niemand die zal stelen. Ik doe dus alles te voet en zou reuze blij zijn met een nieuwe stevige fiets!

 50. diana preva

  Wat een heerlijke actie, ik doe heel graag mee voor mijn dochter van 15 en meiden van 15 komen graag goed voor de dag, en op haar fiets lukt dat helaas niet… wat zou ze gelukkig zijn met zon prachtige stoere en handige fiets!! en Mocht ik winnen… ben ik weer even [heel even maar he , het is wel een puber] een super coole moeder en wie weet ook wel weer heel even de liefste haha! en elke moeder van een puber weet… dat is een zeldzaamheid 😉
  tweet verzonden en op facebook like ik je ook, nu kan ik enkel nog duimen haha

 51. Sandra R.

  Wat een gave fiets, die wil iedereen wel winnen. Mooie houten krat voor op, waar ik mijn hippe regenpak in kan opbergen. Of zomers een mand met picknick spullen. Of de lading kookboeken die ik weer eens bij de bieb heb geleend. Of dat schattige kleine hondje dat ik ook al zo lang wil. Of de nieuwe kruiden voor in de tuin. Of … Wat er ook in de krat zit, de blitz maak je zeker meet deze fantastische fiets 😉

 52. Tamara

  Mooie actie, dan zou ik eindelijk niet meer te voet mijn boodschappen hoeven doen! Natuurlijk volg ik op Facebook en BlogLovin’ !

 53. cornelie

  Dat is voor mij wel iets
  Die gave fiets!
  Naar school, club of naar de stad
  Die fiets met een krat! dat is wel wat!!
  Ik zal me er wel mee vermaken
  en heeeel wat kilometers mee maken
  Naar school toe zit er al 18 km op
  dan is zo’n gave fiets toch top!!
  Samen fietsen met familie of vriendinnen
  ik hoop zoooo dat ik mag winnen
  maak mij blij!!
  geef de prijs aan mij!!

 54. Jiri Jonker

  Ik sta te springen om deze fiets. Mijn oude is al enige tijd geleden door de fietsenmaker opgegeven en afgevoerd. Daarnaast ben ik iemand die toch altijd meteen even wat meer spullen meeneemt dan van tevoren gepland. Deze fiets benut alle mogelijkheden om spullen mee te nemen, daar hou ik van. De honden kunnen dan weer om de beurt naast de fiets rennen en worden daar ook vrolijk van. Voor mijzelf is het ook gezond. Dit is ook gewoon een model wat lekker zit en van toeters en bellen snap ik doorgaans toch niets en die laat ik toch links liggen. Back in black on the bike!

  Oja, ik woon in een prachtige fietsomgeving!

 55. Wat een super winactie, dit komt echt perfect uit, vooral als ik de gelukkige ben! Ik zal eens vertellen waarom ik deze prachtige fiets verdien.

  Ik ben een arme student en ik moet binnenkort beginnen met stage voor 5 maanden lang en dat betekent elke dag totaal 16,5 km heen en terug fietsen vanaf de winterperiode (blegh). Mijn stageplek zit op een afgelegen plek, vandaar ik niet daar met de bus heen kan. Ik heb zelf geen fiets want die is gestolen, erg vervelend dus! Mijn portemonnee laat het niet toe om een nieuwe fiets te gaan kopen. Ik zit echt in een dilemma, help! Ik ben ook bezig met afvallen, ik moet nog 12 kilo afvallen om het gewicht te hebben die ik eigenlijk hoor te hebben, dus nog een reden om veel te gaan fietsen! Als winnares (hopelijk) ga ik daarnaast lekker op de fiets naar school, stage, shoppen, vriendinnen, bioscoop enzovoort!

  – Ik volg je op Bloglovin’ en ik heb het artikel van de winactie gesaved (Yasemin Tanidim)
  – Ik heb je geliked op Facebook, winactie-post geliked en gedeeld (Yasemin Tanidim)
  – Ik volg je op Twitter en ik heb de tweet getweet (xYasemin2011)

  XOXO Yasemin♥

 56. Susan

  Ik weet dat de kans heel klein is, maar ik wil hier toch een poging wagen want geld voor een fiets heb ik helaas niet..
  Mijn man en kinderen hebben allemaal wel een fiets maar ik niet waardoor een gezinsuitje op de fiets er helaas niet in zit en dat terwijl we hier in een prachtige fietsomgeving wonen (Zuid-Limburg).
  Ook qua praktische redenen zou een fiets erg handig zijn want een auto hebben we niet.
  Dus nu maar flink duimen..! 🙂

  Oja, uiteraard like en volg ik via FB, Bloglovin en Twitter en heb ik de tweet verzonden.

 57. Amber

  Ik zou de fiets graag willen winnen voor mijn kleine zusje. Helaas moet ze nu op een fiets, die eigenlijk niet meer geschikt is voor de weg, naar school toe fietsen. Met deze fiets zou ze veiliger naar school fietsen en ben ik natuurlijk de beste zus ooit 😉

 58. marieka waalwijk

  deze fiets zou ik heel blij mee zijn eindelijk een fiets voor mezelf die ik niet hoef te delen met de rest van het gezin

 59. Wendy

  Wat een prachtige fiets! Na jarenlang transport op een duffe mamafiets te hebben gedaan: kinderzitjes, kinderen, buggy, boodschappen, tennisrackets, zwemtassen, voetbalspullen, schoolknutsels… zijn nu eindelijk onze kinderen zo ver dat ze zélf op een prachtige transportfiets kunnen fietsen. Wat een bevrijding, geen kinderzitjes meer! Ik steek nu wel wat saai af bij ons gezien (man op hippe Johnny loco, kinderen op stoere fietsen) met mijn grijzige muis fiets.. Oh, wat zal ik me dus weer hippe vrouw voelen met dit stalen ros! (bovendien had ik 25 jaar geleden ook al een omafiets (wat toen nog ‘opoefiets’ heette), dus helemaal retro!).

 60. Esther van der Doef

  Drie weken geleden is mijn fiets gestolen in de stad. Zo balen! Ik rijd nu op een oude krakfiets rond en mis mijn oude transportfiets heeeeel erg. Kon er lekker alles in en op kwijt. Boodschappen, shopping, werktas…..Alles superhandig mee op de fiets. Nu maar heel hard sparen voor een nieuwe fiets. Kan echt niet meer zonder, dus…misschien gebeurt er een wonder 🙂

 61. Annet van Vliet

  Heel graag wil ik de fiets voor mijn dochter winnen. Want ze heeft heel hard een fiets nodig!

 62. ik zou met plezier meer bewegen met zo’n prachtige fiets

 63. Wauw, te gekke actie!

  Facebook like ✅
  Bloglovin like ✅
  Twitter like ✅
  Tweet ✅

  Waarom ik mee doe? Mijn fiets heeft het helaas een paar weken geleden begeven . Dus ik ga mega hard duimen en hopen!

 64. eline

  Ik hoop maar dat ik deze actie win,
  Heb ik en mijn oude barrel eindelijk zijn zin!
  Die valt van ellende uit elkaar..
  Dus word het tijd dat ik voor een nieuwe spaar!
  Vorig jaar is mijn fiets helaas kapot gemaakt, en mijn stadsfietsje gejat..
  dus hopelijk staat deze oma fiets binnen kort op de deurmat!
  Ik ben druk aan het sparen voor ons huisje dus sparen voor een fiets schiet er dan bij in..
  Met zo’n toffe fiets heb je nooit meer tegenzin!
  Mijn oude barrel kan dan eindelijk naar de schroot..
  want met al die geluiden en gekraak op mijn fietsje voel ik me soms zo een idioot..
  bang dat hij elk moment uit elkaar valt..
  ik zie me al liggen op het asfalt..
  Ik ga in ieder geval hard duimen…
  kan niet wachten om mijn oude barrel dan op te ruimen!!:)
  het is al erg genoeg dat je mij van mijlenver aan hoort komen..
  dus een nieuwe fiets kan ik alleen maar van dromen:)

  Heb helaas geen twitter dus kan geen tweet eruit gooien..voor de extra win-kans maar hopelijk maak ik met mijn gedicht een kansje!!
  toffe actie, en heb alle stappen gevolgd!

 65. Marjan van Geel

  Wat een leuke actie!! Ik zou de fiets heel graag willen winnen! Ik doe alles op de fiets en tot nu toe woonde ik midden in de stad en had ik een oud barrel. Nu gaan wat wat rustiger wonen en hebben we zelfs een eigen schuur waar ie in kan staan dus wordt het ook tijd voor een stevige, mooie fiets 🙂

 66. Esther Munnig Schmidt

  Dit is een heeeeel erg welkome actie! Mijn fiets is namelijk net gestolen en ik voel me vreselijk onthand… Ik doe alles op de fiets! Ik ga heel hard duimen! Ik heb alles gedaan, bloglovin, facebook én twitter (deketniewit)

 67. Dorien van Nijhuis

  Wat een leuke fiets! Ik maak er graag kans op, omdat wij een tijdje terug onze tweede auto de deur uit hebben gedaan. Ik doe nu veel mijn boodschappen op de fiets, en dan lijkt zo’n transportrek me écht ideaal. Kan ik naast de inhoud van mijn fietstassen ook nog een krat vol spullen meenemen. Nu komt het wel eens voor dat ik twee keer heen en weer moet fietsen. Ik zou er superblij mee zijn!

 68. Tamara Vermeulen

  Eigenlijk wilde ik sparen voor een scooter maar dat gaat jaren duren.Dus dat gaat het niet worden.En mijn 5e hands fiets brengt me tot nu toe naar school en sport en voor op stap is het ook een trouwe metgezel maar hij moet binnen zeer afzienbare tijd met pensioen.(Komen te veel kosten aan om hem als een rijwaardig vervoermiddel in stand te houden.Daarom zou ik zo
  ONGELOFELIJK BLIJ zijn met deze transportkanjer.

 69. Kirsten

  Fietsen is onafhankelijk zijn, en wat geeft je dat een geweldig gevoel. Zelf gaan en staan wanneer je wilt & (bijna) overal kunnen komen, want tja ik heb geen rijbewijs of auto & ga niet zo graag met de bus. Al dat wachten op de haltes, wagenziek worden achterin waar nog net dat ene plekje is…. Niets voor mij, daarom was/ben ik ook zo gelukkig met mijn fietsje, al een dame op leeftijd. Ooit geërfd van oma en met nog maar 1 handrem die het doet, de tweede doorgesleten. Zonder goeie standaard, dus altijd parkeren tegen een muur of paal. Heel vroeger, en dan gaan we nog wat jaartjes terug nog met fietstassen. Maar helaas gestolen en sinds kort zonder zadel, ook meegenomen door een onbekend persoon. Jeetje wat had ik een zadelpijn op de terugweg, letterlijk en figuurlijk!!!! Maar goed, ik hou nog steeds van fietsen en van de vrijheid die het me geeft, vandaar dat ik heel graag meedoe met deze leuke actie. In de hoop straks te kunnen fietsen in stijl 🙂 Fingers crossed zeggen ze dan, fingers crossed!!!

 70. Annie de Waal

  Zou ik goed kunnen gebruiken voor school, erg mooi.
  Ik doe graag mee !!!

  🙂

  Groetjes Anneliese

 71. melissa

  Te gekke actie; dus ik doe graag mee. volg en like via bl (melissavanstipdonkmaas) en fb (melissa.vanstipdonkmaas) en waarom ik wil winnen; ik beloof plechtig dat ik de auto vaker laat staan en meer de fiets neem en aangezien ik hiermee alles makkelijk kan meenemen gaat dat nog ook. Liefs Melissa

 72. Marianne Scholten

  Ik doe het nog altijd met mijn moederfiets. Terwijl de oudste 2 al in de bovenbouw van de middelbare school zitten. De jongste in groep 8. Mijn kinderzitje daar past de boodschappentas in.
  Maar die moederfiets van 15 jaar oud heeft zijn beste tijd gehad. En het is een loerzwaai onding.
  De kinderen zijn bijna allemaal goed voorzien van de hipste fietsen. Nu wordt het tijd om aan mezelf te denken.
  Met deze te gekke transport-omafiets kan ik goed voor de dag komen. Ik kan inderdaad als pak-ezel door het dorp rijden zoals ik gewend ben.
  Een echte blij-maker die hier goed terecht zou komen!

 73. Dientjuh Jansen

  ik volg je op bloglovin”‘ Dienekuh Jansen
  Facebook dientjuh jansen en reactie
  twitter https://twitter.com/janus40 en getweet!
  en ik heb hem ge pin it!
  en volg je op instagram https://instagram.com/dientjuh1979/ en reactie !
  volgens mij heb ik alles gedaan wauw ik wil heel graag deze super Transportfiets Zwart Special edition 28 inch eindelijk ook eens wat vrijheid! ik heb helaas geen rijbewijs. en geen fiets ! jammer genoeg mijn zoon heeft mijn fiets nodig voor school

 74. Anita te Gussinklo

  Wat een geweldige actie.
  Mijn fiets is nu zo’n 20 jaar oud en eigenlijk wel heel erg aan vervanging toe,
  Ik doe dus graag mee en volg/like je op Bloglovin,Facebook & Twitter.

 75. Erik Jansen

  Mooie actie voor zo’n mooie fiets!

  Ik zou deze fiets willen winnen voor mn vriendin-lief. Ze is een alleenstaande moeder en haar fiets (haar enige vervoersmiddel) is onlangs gestolen! Sindsdien is ze aan het sparen voor een nieuwe, maar momenteel is het wel lastig om al haar boodschappen + kind eenvoudig te vervoeren. Ik hoop dat ik met mijn deelname voor haar deze fiets kan winnen, zou echt een uitkomst zijn. http://www.vlaardingen24.nl/nieuws/112/wie-heeft-chrissy-s-fiets-gezien-

  Ik heb uw Facebook+post geliked en nog eens extra op twitter gedeeld.

  Succes met de winactie!

  Mvg, Erik

 76. Ingeborg de Vries

  INGEBORG – that’s me, woonachtig in Noord-Brabant. Op deze geweldige transportfiets kan ik heel wat kilometers in het Branbantse produceren.
  BURN-OUT – Een levensverandere gebeurtenis voor velen. Fietsen kan zorgen zorgen afleiding, ontspanning, positiviteit en gezond bezig zijn.
  CREATIEF – Op pad met een goed gevulde picknickmand, een mooie route uitstippelen. De natuur in en de vrijheid om te doen en heen te gaan wat je leuk vindt…zet de fiets maar klaar
  DOORZETTER- met deze stevige praktische fiets ben ik een ware doorzetter. Kilo’s boodschappen worden door mij moeiteloos vervoerd door weer en wind.
  FOTOGRAFEREN – Wat staat de fiets toch mooi op de foto hierboven..
  EIGENWIJS – Yep dat ben ik! en ook zekere deze eigenwijze stoere transporter
  GELUKKIG- Dat is zeker diegene die hem wint, Anita!

 77. Marian

  Ik heb jaren een heel eind moeten fietsen naar school, regelmatig met erge tegenzin! Daarna heb ik de fiets dus ver weggegooid en niet meer naar om gekeken. En nu een fase verder in het leven vind ik het eigenlijk best lekker ontspannend (blijf wel een mooi weer fietser 😉 hoor). Mijn huidige fiets heeft om het zo maar te zeggen zijn beste tijd gehad, dus het deze mooie stevige fiets zou zeker van pas komen.

 78. Fred

  Geen lang en uitgebreid verhaal… mijn dochter(16) kan wel een goede fiets gebruiken om mee naar school te rijden enzo.

 79. karen

  Deze fiets zou ik graag winnen. Zeker nu mijn eigen fiets in gebruik is genomen door mijn dochter, die nu klaagde dat de band niet meer goed was etc. Tijd voor een stevig onverwoestbaar, maar wel mooi exemplaar!

 80. Alannah

  Hoi Anita,

  Leuk dat je schrijft over de dingen die je bezig houden en vooral dingen /waar je vrolijk van wordt! En ik word vrolijk van deze blog! Ik zou de fiets erg graag winnen, omdat ik mijn fiets op 2 verschillende plekken nodig heb en de afstand hiertussen net te groot is om steeds met de fiets heen en weer te gaan. Het is altijd een gepuzzel met de auto en de fiets om ze beide op de juiste plek te hebben staan aan het einde van de dag.

  Ik heb al gekeken op fietsenopfietsen.nl, maar ik heb nog hoop dat ik ‘m ga winnen! 😉

  Mvg,
  Alannah

  Ps. Ik heb je geliked op FB. Twitter heb ik helaas niet.

 81. Joyce Verhoeven

  Hoi Anita,
  Wat zal ik zeggen: Een nieuwe fiets is altijd welkom als je zoals ik iedere dag naar je werk toe fietst! Mijn huidige fiets is inmiddels ook best wel versleten, dus ik zou deze onwijs gave fiets erg graag willen winnen!!! 😀

 82. Ik doe heel graag mij! Ik had zo’n fiets maar die is gestolen toen ik in Leeuwarden woonde. Gewoon uit mijn berging die op slot zat! Dood eng!

  Ik woon nu in Den Helder en heb nog geen fiets. Ik zou graag een nieuwe fiets willen zodat ik na 7 maanden eindelijk Den Helder op de fiets kan ontdekken. Je ziet dan vaak toch andere dingen dan wanneer je in de auto naar de supermarkt zit.

 83. Nina (Marina)

  OMG wat gaaf zeg! Ik zou deze fiets heel goed kunnen gebruiken omdat ik geen auto of iets dergelijks heb en een goede fiets dus echt een must is! Een transporter fiets is ideaal voor het boodschappen doen! Kratje erop en je gooit alle boodschappen in je krat en fietsen maar!

 84. Mirremeid

  Heel graag win ik deze transportfiets van FietsenopFietsen! Met een gezin met drie kinderen is een stevige fiets om de dagelijkse boodschappen mee te kunnen doen geen overbodige luxe! Daarbij is fietsen gezond en met een goede fiets doe je dat ook veel sneller! Nu maar heel hard duimen!

 85. Sha

  Ik doe mee en fiets heel vaak wanneer ik boodschappen ga doen of na mijn werk toe ga,En hou er van om op mijn fiets te stappen ook als het regent.
  Behalve als het te erg buiten waait dan rij ik liever met de tram.
  Ik rij nu op een roestige stad fiets van de jaren 70,En zat een tijdje terug er aan te denken om een bagage drager te kopen voor voorin zodat ik meer boodschappen kan dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.