Washi tape tag

Ik zag de washi tape tag afgelopen week bij Emma van knusheid van het leven voorbij komen en ik moest hem gewoon overnemen. Deze tag is echt wat voor mij want mijn allereerste blogpost ging namelijk ook over washi tape. Sindsdien is mijn collectie explosief gegroeid en ben ik ook veel meer met washi tape gaan doen. Dus het leek mij ontzettend leuk om deze tag in te vullen en jullie een kijkje te geven in mijn collectie die momenteel uit 100 washi tapes bestaat. Kijk je mee?

Laat je washi tape collectie zien

Washi tape tag collectie mindjoy

Emma had stukjes washi tape in haar filofax geplakt en dat bracht mij op een idee. Mijn nieuwe Flowmagazine agenda gaat bijna van start dus waarom niet alvast opvrolijken met mijn washi tape collectie. Zo had ik ook de tijd om alles goed te bekijken, kon ik ze voor deze tag even tellen en blijk er dus gewoon honderd te hebben. Tja dat krijg je als er zoveel leuke en goedkope washi tapes te koop zijn. De meeste komen van de action en hema, maar afgelopen week kocht ik er ook een setje paper tapes van paperchase en wat rolletjes masking tape bij flying tiger.

Favoriete washi tapes

Washi tape tag meest favorietenDit zijn toch wel de meeste favoriete washi tapes in mijn collectie. De voorste twee zijn van de action en bij de hema kocht ik de anderen. Roze, blauw, stipjes, streepjes en felle kleuren passen overal bij en ik denk dat het daarom mijn favorieten zijn. Ook de kwaliteit is goed te noemen dus ja ik plak deze washi tapes met plezier overal op.

Laatst gekochte washi tape

Washi tape tag pas gekocht

Afgelopen zondag ging ik nog even shoppen met een vriendin en liep sinds lange tijd weer even binnen bij de flying tiger. Ze hebben daar altijd zoveel leuke spullen en ineens zag ik ook een paar masking tape setjes hangen. Deze twee setjes decoratietape sprongen eruit, vooral degene met de dieren en de gekleurde streepjes vind ik erg leuk. Maar ook de rest past natuurlijk mooi in mijn collectie.

Minst favoriete washi tapes

 Washi tape tag minst favorieten

Deze washi tapes met teksten van de hema zijn mijn minste favoriete. De teksten zijn toch minder duidelijk dan ik in eerste instantie dacht en ze scheuren ontzettend snel omdat de lijm te goed hecht. Wil je de gehele tekst lezen dan moet je een groot stuk eraf halen en soms heb je maar een klein stukje nodig voor een project. Met printjes kan je toch veel meer dan teksten, maar alsnog vind ik ze toch leuk om te gebruiken alleen niet overal voor.

Duurste washi tape

Washi tape tag duurste tapes

Deze plastic tapes van paperchase kocht ik ook vorige week. Ik betaalde er €11,- voor en dat is vergeleken met andere washi tapes iets duurder. Bij de action betaal je meestal €0,80 voor 2 of 3 washi tapes, hema is gemiddeld €1,- voor één washi tape rolletje en ook bij de flying tiger zijn ze €1,- per stuk. Op deze tapes van paperchase zit wel een plastic laagje dus het zijn niet de originele washi tapes. Die zijn namelijk gemaakt van papier en kan je scheuren. Dat hoef je bij deze niet te proberen maar daar hebben ze een mooi kartelrandje voor gemaakt.

Hoe berg jij je washi tape op

Washi tape tag collectie

Allereerst had ik een klein doosje, daarna een wat grotere zodat ik ze mooi naast elkaar kon opbergen. Maar ja deze werd nu ook te klein dus ik heb ze in een mandje gegooid. Zo kan ik er makkelijk in rommelen en er nog wat andere tape of gekleurd plakband bij gaan doen.

Favoriete project wat je met washi tape hebt gemaakt

Een tijd geleden plaatste ik een DIY met houten klosjes en washi tape. Het is zo simpel maar het geeft door de washi tape een ontzettend leuk resultaat. Daarnaast plak ik elke week de leuke pagina’s uit de flowmagazine scheurkalender in mijn agenda. Natuurlijk niet echt een project te noemen maar mijn agenda fleurt er wel lekker van op.

Washi tape tag project wijsheden Washi tape tag projecten flowmagazine scheurkalender

Voel je verder vrij om deze tag over te nemen!

Heb jij een washi tape collectie?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

20 thoughts on “Washi tape tag

 1. Zo dat zijn er veel. Kom ik aan met 0 rolletjes.

 2. Hahaha ik ben dus van plan hem vandaag te maken en binnenkort in te plannen!! Toeval!

 3. ik durf ze niet te tellen….
  het zijn er te veel, en ze slingeren echt overal..
  Die teksten van hema vind ik ook tegenvallen….
  zoiezo een aantal van de hema vind ik erg slecht plakken…

  • Anita

   Ik had ook niet verwacht dat ik er 100 had hoor, oeps! Action is vaak ook een erg goede prijs kwaliteit verhouding

 4. Telt plakband? 😉

  Wow wat een hoop!
  Je hebt je site veranderd, toch? Ziet er mooi uit.

  • Anita

   Nee niets veranderd hoor. Wel de winactie in de zijbalk gezet

 5. Hihi, ik heb ook nog nooit washitape gekocht. Jij hebt er echt héél erg veel!

 6. Leuk om zoveel verschillende soorten te zien! Ik heb ook nog nooit washitape gekocht maar het ziet er wel lekker vrolijk uit 🙂

 7. Gertie

  Ziet er idd erg leuk, fleurig en hébberig uit, maar ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik er allemaal mee kan doen.
  Verder dan knipsels mee inplakken kom ik niet!
  Ideetjes, tips?

  • Anita

   Check pinterest Gertie, oneindig veel ideeën. Maar je kan er slingers mee maken, waxinelichthouders versieren, kerstkaarten maken, fotolijstjes vullen etc.

 8. Honderd! Jeetje, dat is écht veel! Super leuk. Ik moet zeggen dat ik wel een beetje jaloers ben. Er zitten zoveel mooie tussen! Die met die vogeltjes erop, vind ik heel schattig. Ik heb er nu denk ik ongeveer twintig, allemaal ingeslagen voor mijn Post It project. Heel leuk om de brieven mee te versieren! Die van mij komen van de Hema en Flying Tiger, maar zo te zien moet ik ook eens een kijkje gaan nemen bij de Action.

 9. Wat heb je veel washi tape. Ik wilde laatst mijn foto album opfleuren, maar ik kon nergens in de stad washi tape vinden. Terwijl er zulke leuke varianten zijn.

 10. Washitape is zo leuk! Ik dacht dat ik er al veel had… 😛

  • Anita

   Haha, Emma van wie ik de tag overnam heeft er nog meer Jenn 😉

 11. Michelle

  Ik heb ook washitape, maar nog lang niet zoveel :D. Ik vind die met olifantjes erg leuk!

 12. Jeeeetje, wat een hoop! Leuk!

 13. Leuke tag! Deze ga ik binnenkort ook ‘ns doen! =D Leuke tapejes heb je ook, trouwens! Die ene met die blauwe- en gele driehoekjes ken ik helemaal niet! Waar komt die vandaan? En die witte met die vogeltjes erop dan! Woa, zo schattig! =D

  • Anita

   Wat leuk dat je binnenkort de tag ook gaat doen! Die met de driehoekjes komt van de Flying Tiger, maar al een tijd geleden gekocht dus weet niet meet of ze die nog hebben!

 14. Wowiee! Ontzettend veel washi tape! Zelf heb ik ook een hele verzameling. Ik heb nog nooit bij de Flying Tiger gekeken. Mijne komen van Action, Hema en ik heb 1 tapeje van de Garage. Misschien kun je daar ook eens kijken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.