Wat echt niet mag ontbreken in mijn (hand)tas

Ik zet bewust hand tussen haakjes want meestal sleep ik een formaat hutkoffer met mij mee. Ik ben altijd bang dat ik iets niet bij heb als het nodig heb. Dus stop ik de voor mij belangrijke dingen in één van de vele tassen die ik heb en til mij een ongeluk. Voor iedereen is het natuurlijk anders wat essentieel is om bij te hebben vandaar dat ik je eens een kijkje in mijn tas wilde geven. Wat maakt dat mijn tas altijd zo zwaar is en waar kan ik echt niet zonder?

Handtas essentials mindjoy powerbank dopper

Agenda

Ook al is het anno 2015, ik kan echt niet zonder papieren agenda. Ik heb het een tijd digitaal geprobeerd maar vond dat gewoonweg niet prettig werken. Een papieren agenda geeft mij een nostalgisch gevoel en je kan hem zo duur maken als je zelf wil. Ik ga meestal voor de agenda van Flowmagazine, maar dit jaar weet ik het nog niet.

Zonnebril

Herfst of winter, een zonnebril zit altijd in mijn tas. Zeker nu met de laagstaande zon is het wel prettig om deze op te kunnen zetten tijdens het autorijden. En daarnaast is het ook nog beter voor je om niet te vaak rechtstreeks in de zon te kijken, ook als je buiten loopt.

Oefenmateriaal voor mijn duim

Zoals je misschien wel weet heb ik door een bedrijfsongeval blijvend letsel aan mijn duim. Het is daarom ook belangrijk dat ik een paar keer per dag oefeningen doe om de kracht weer enigszins terug te krijgen. Daarom zitten er altijd een handknijper, wasknijper en putty klei in mijn tas.

Oefeningen duimblessure mindjoy september 2015

Paraplu

Hoe vaak heb ik al wel niet gehad dat het ineens begon te regenen en ik geen paraplu bij had. Het is dus één van de essentiële dingen die je altijd in mijn tas zal vinden. Wel natuurlijk een simpele uitklapbare paraplu van een paar euro, maar altijd beter dan niets.

Dopper

Om aan mijn dagelijkse hoeveelheid water per dag te komen zit er altijd een gevulde dopper in mijn tas. Een ontzettend fijne waterfles die er ook nog eens leuk uitziet.

Powerbank

Waar ik momenteel ook echt niet zonder kan is een extra oplader voor mijn gsm. Mijn telefoon accu gaat tegenwoordig best snel leeg en zal je net zien dat je ergens bent waar je je telefoon niet op kan laden. Een powerbank is hierdoor één van de beste dingen die ik in mijn tas kan hebben zitten. Natuurlijk heb ik ook een autolader maar zit niet voortdurend in de auto. Het zijn super fijne accessoires als je het mij vraagt.

Powerbank cygnett gsmpunt

Notitieboekje + etui

Het is altijd handig om papier en pen bij te hebben als je een idee op moet schrijven. Of je hebt een belangrijke bespreking en je moet het één en ander terugkoppelen. Je geheugen kan je namelijk wel eens in de steek laten dus ik vind het altijd onwijs prettig om zaken op te kunnen schrijven.

Deodorant, Labello en handcrème

Zeker nu het kouder begint te wordt kan ik niet zonder Labello en handcrème. Lippen en handen worden droger en hebben dan echt wel een crème nodig. En hoe fijn is het daarnaast dat je even wat deodorant op kan spuiten als je het idee hebt niet meer fris te ruiken. Ik ga echt niet de deur uit zonder dit drietal.

Zakdoekjes

Voor onvoorziene huilbuien of een loopneus. Het is altijd prettig om één of meerdere pakketjes zakdoeken in mijn tas te hebben. Ik sta er altijd weer versteld van hoe snel ze op zijn en ik weer naar de winkel moet om een nieuwe voorraad in te slaan.

GSMpunt heeft mij de mogelijkheid gegeven om jullie 20% korting aan te bieden op alle opladers van het merk Cygnett. Onderstaande kortingscode is geldig tot het einde van november dus sla je slag als je nog een powerbank nodig hebt: CYGNETT20

Mobiele oplader cygnett aan

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Zijn dit ook de zaken die jij altijd meesleept of ziet de binnenkant van jouw tas er anders uit?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

28 thoughts on “Wat echt niet mag ontbreken in mijn (hand)tas

 1. Wat een hoop… al moet ik bekennen dat op de powerbank en het oefenmateriaal ook alles van jou in mijn tas zit. Soms is hij eigenlijk gewoon te zwaar ;-).

 2. Ah die klei komt mij bekend voor. Ik heb hem zelf ook destijds moeten gebruiken bij het revalidatiecentrum. Ik ben zelf ook op zoek naar een agenda. Wat zelf niet mag ontbreken in mijn tas is mijn zonnebril en deo.

 3. Hihi ja hoor als ik zonder Eline op pad ga sleep ik ook een hoop mee. Waaronder Deo, lippenbalsem, notitieboekje, paar make-up spulletjes, snoepjes en de telefoon ed. Nu probeer ik de tas wat kleiner te houden want bij mij is het vaak hoe groter de tas hoe meer ik er in stop… En dat vindt mijn schouder niet zo fijn.

  • Anita

   Slim om een kleinere tas mee te nemen Marij!

 4. Ik sleep ook altijd veel te veel mee in mijn hutkoffer 😉 Veel dingen komen overeen; de dopper, handcreme, labello enz. De powerbank is bij mij vervangen door een gewone telefoonlader. Die plug ik gewoon overal in het stopcontact 😉

  • Anita

   Dat kan ook Karen, tegenwoordig heb je overal wel stopcontacten

 5. Ik zweer ook nog steeds bij een papieren agenda! Ik kan niet zonder dat ding!
  En ik ben jaloers op je kleur dopper, ik heb de standaard blauwe, die van jou vind ik veel mooier 🙂 Maarr goed, het gaat niet helemaal om het mooi bij een dopper denk ik dan!

  • Anita

   Ik heb deze gekocht bij de WAAR, misschien dat ze ze nog hebben?! Weet namelijk niet of het een limited edition was.

 6. Ik heb standaard een vuilniszak mee die ook echt vol zit met troep en natuurlijk de nuttige voorwerpen als mijn sleutelbos, telefoon, oordopjes en portemonnee. Ik neem nooit een flesje water mee 🙁

 7. Heel herkenbaar dit! Ik heb de meeste dingen ook standaard in mijn tas.

 8. Wat grappig, op de eerste foto allemaal spulletjes in dezelfde kleur. Als ik de deur uitga, dan neem ik ook altijd iets te drinken mee in mijn dopper.

 9. Mijn tas is ook altijd te zwaar. Komt ook omdat er gewoon een hoop troep inzit. Heel veel papiertjes bijvoorbeeld of een vergeten appel haha.

 10. Herkenbaar! Ik neem meestal ook veel te veel mee, maar hé, je zult net zien dat je het niet bij je hebt als je het nodig hebt. Zoals paracetamol of ibuprofen. Heb ik ook standaard bij me. Een zonnebril vergeet ik altijd, maar moet ik eigenlijk ook altijd bij me hebben. Ik heb al snel last van het licht (zelfs als er niet eens echt zonlicht is, kan ik al met mijn ogen knijpen).

 11. Haha, ik heb meestal bijna niks bij me, en daarom dus veel te weinig. Haha. Misschien toch eens wat meer meenemen. ^^

 12. Ik vind een papieren agenda ook fijner 🙂 Herkenbaar! en ik filter juist zoveel mogelijk dingen uit mijn tas. Wat dat betreft kijk ik het graag af bij mijn lief die alleen maar een portemonnee, sleutels en telefoon bij zich heeft. pff :’)

  • Anita

   Ja handig hoe mannen altijd zo weinig mee kunnen nemen maar het oh zo fijn vinden als de vrouw een grote tas bij heeft zodat hij hier ook wat spullen in kan doen 😉

 13. Ik sleep altijd tig elastiekjes mee, lipsticks, snoepjes en ga zo maar even door. Zo’n oplader klinkt ideaal. Het komt weleens voor dat ik zonder kom te zitten namelijk.

 14. Ik heb ook vaak een hutkoffer aan spullen bij me.. om voorbereid te zijn op alles wat kan komen. Een treinreis? Er gaat sowieso een fles water en eten mee voor onderweg.. Agenda: check (zelfs als ik hem niet nodig heb). Erg he 😉

 15. Op het oefenmateriaal voor de duim na, heb ik ook alles van dit in mijn tas! Ik heb ook áltijd extra mueslirepen in mijn tas haha, zodat ik nooit trek hoef te hebben onderweg. 🙂

 16. Ik begrijp dat je een gigantische tas nodig hebt om dat allemaal mee te nemen! In mijn tas zit ook altijd een Klean Kanteen om genoeg water binnen te krijgen. Verder smeur ik enkel met mijn gsm, agenda, lippenbalsem en deo.

 17. Ideaal, zo’n powerbank! Die heb ik ook echt eens nodig. Gelukkig is de batterij van mijn telefoon momenteel nog best goed :). Maar helaas gaat dat best snel achteruit, waarschijnlijk kan ik er geen dag meer mee doen over een half jaar of zo. Mooie agenda <3. En grappig: die handcrème heb ik ook!

 18. Wat leuk om te zien wat je allemaal meeneemt! Ik heb toevallig dezelfde powerbank gekregen en gebruik hem heel vaak. Top ding!

 19. Ik kan ook echt niet zonder deodorant in m’n tas!

 20. Ik heb standaard niet zoveel in mijn tas zitten: mijn portemonnee, sleutels en smartphone. Dat is het zowat. Al zal je wel altijd wat verdwaalde spullen uit mijn tas kunnen vissen, zoals maandverband, tampons, zakdoeken, theezakjes, etc.

  • Anita

   Soms best lekker als je niet zoveel van jezelf mee moet nemen. Scheelt toch weer slepen 🙂

 21. Altijd zo leuk om te lezen dit soort artikelen ik sleep ook altijd van alles met me mee en de helft ervan gebruik ik nauwelijks maar toch wil ik het bij me hebben haha

 22. Wel slim zo’n powerbank. Zou in de tas van mijn dochter moeten, haar mobiel is altijd leeg ;( Ik heb ook altijd een papieren agenda mee, ik kan echt niet zonder. Ik zag gisteren toevallig een leuke liggen bij de Kruidvat, een kleuragenda. Die leek me wel leuk maar ik twijfel nog een beetje want zie de hele tijd leuke 🙂

 23. Ik heb ook altijd handcrème in mijn tas en een goedkope variant van labello. Dat zijn, naast mijn portemonnee, huissleutel en mobiel de dingen die ik altijd bij me heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.