What’s on my mind #2

Soms zijn er wat gedachten die ik wil delen maar zijn ze niet groot genoeg om er een blogpost van te maken. Het leek mij daarom leuk om naast de maandelijkse joy in my mind, eens in de zoveel tijd gewoon een random what’s on my mind met jullie te delen. Zo leer je mij hopelijk ook steeds weer iets beter kennen en weet je waar ik mee bezig ben.

Wat wil & ga ik doen

 • Zoals je in het familieopstellingen artikel hebt gelezen had ik meteen een organisatie benaderd om een opstelling te gaan doen. Aanstaande maandag is het zover en krijg ik een individuele opstelling, binnenkort sluit ik ook nog als representant aan bij een opstelling in een groep. Ik ben ontzettend benieuwd wat het mij gaat opleveren.
 • Oké misschien heel laf, maar ik heb de reading challenge gehalveerd en wil dus 15 boeken dit jaar gaan lezen. Dit lijkt mij toch meer haalbaar, ik zag echt op tegen de 30 boeken en had het denk ik ook onderschat. Ik wil geen druk voelen en het een moetje wordt omdat ik mezelf iets opgelegd heb. Het belangrijkste is om vaker te gaan lezen en dat lukt ook met een minder hoog doel.
 • Zo leuk, ik zal op zaterdag 21 maart plaats gaan nemen aan de bloggerstafel bij het Feel good & shop event in Veghel. Ben zo blij dat ze mij uitgekozen hebben en ik kijk nu al uit naar die dag. Kom jij ook? Lijkt mij namelijk leuk om je te ontmoeten.

Basset Artesien Normand kijken bij de pups mindjoy

Wat denk & voel ik

 • In de vorige what’s on my mind twijfelden we nog of we een hond zouden nemen, maar nu komt hij al over iets minder dan een maand in huis. We gaan voor een Basset Artesien Normand (Franse basset) uit dit nestje en hebben vorige week voor het eerst kennis gemaakt. We zijn nu dus vanalles aan het aanschaffen. Heb jij nog tips waar we echt aan moeten denken en niet moeten vergeten?
 • Ik merk dat ik steeds meer spullen om mij heen aan het verzamelen ben en niet altijd zin heb om het op te ruimen of uit te zoeken. Afgelopen week gaf Xaviera mij met haar live light project een goede zet en heb ik de administratie uitgezocht. Van 2 volle mappen ging ik naar een ½ map, zo fijn! Ik ga langzaam aan andere zaken ook aanpakken want van teveel spullen wordt niemand vrolijk toch!?
 • Het mindful en home made eten gaat de laatste tijd niet altijd even goed. Het mindfood boek ligt al een tijd onaangeraakt op mijn bureau en ik maak toch minder nieuwe home made recepten dan ik zou willen. Maar ik probeer er wel bewuster mee bezig te zijn dus dat ik al wel een kleine vooruitgang.

Wat zit er de laatste tijd in jouw gedachten?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

24 thoughts on “What’s on my mind #2

 1. 30 boeken is ook niet te doen! 15 lijkt me nog een hele uitdaging! Leuk van jullie nieuwe hond. Hij is echt te schattig!

 2. Wat tof dat je naar het event in Veghel gaat! Heel veel plezier alvast! Ik ben benieuwd naar je ervaringen. En ik snap het wel hoor, dat je het aantal boeken gehalveerd hebt. Dat is helemaal niet laf! Dertig is ook wel echt heel veel. Ik zou dat nooit kunnen denk ik. Ook spannend dat de hond al zo snel komt! 🙂

 3. Wat goed dat je je challenge aanpast. 15 boeken is toch ook goed?;) het moet wel leuk blijven! Leuk artikel. Jullie hond ziet er Superlief uit 🙂

 4. Ondanks dat het home made en het mindful eten even op een laag pitje staat: je bent er wel bewust van. Dat is al heel wat. Je moet ook niet teveel van jezelf eisen en verwachten dus ook super dat je die boeken omlaag hebt gezet. Vijftien boeken vind ik al super veel!

  • Anita

   Dingen van mijzelf eisen en verwachtingen creëren dat blijft een punt! Ik ben idd ook ontzettend blij dat ik er bewust van ben en actie onderneem.

 5. zo’n opstelling klinkt zo interessant, succes daarmee…
  En 15 boeken zijn toch nog steeds veel boeken, ik heb ook al weken niet echt gelezen…

  ♥ zo leuk een hondje, gaat genieten worden…

 6. Ik vind het wel grappig om in de reacties te lezen dat 30 boeken op een jaar niet te doen is. Op dit moment heb ik namelijk sinds het begin van dit jaar reeds 15 boeken gelezen en zit zo 6 boeken voor op mijn schema van de vooropgestelde 50…
  Waarmee ik niet wil zeggen dat het erg is dat je je boekenchallenge verlaagt. Als je natuurlijk niet zo’n lezer bent, is het misschien beter om je doelen haalbaar te houden op dit vlak. Ik wens je alleszins veel succes met je challenge.

  Evenzeer met je puppy, want als ik het goed voorheb is dat een jachthondje 😀 Ik zou zeggen: voldoende speelgoed dat bestand is tegen puppytanden en vooral een goede puppycursus vinden om je hond mee uit te dagen. En heel veel liefde. De succesformule bij mij en Luna is namelijk wandelen, trainen en liefde! Maar eigenlijk is dat vooral luisteren naar wat je hond je te vertellen heeft. Jij gaat lekker kunnen knuffelen binnenkort!

  • Anita

   Maar jij zit veel in de trein toch Saar? Ik lees wel graag, maar ik verkies toch nog te vaak het kijken van een serie boven het lezen van een boek. Ik wil het voor mijzelf idd haalbaar houden en als ik merk dat ik nu nog maar iets meer dan 1 boek heb gelezen dan is 15 al een hele uitdaging. Maar ik wil hem wel graag aangaan.
   Ja we hebben er zoveel zin in en zijn al op zoek naar een goede puppycursus. Thnx voor de andere tips en veel liefde gaat hij zeer zeker ontvangen!

 7. Je bent goed bezig geweest! Van te veel spullen word ik ook niet blij. Daarom heb ik de laatste tijd maar weinig nieuwe dingen erbij gekocht en ga ik sowieso alleen maar naar de winkel als ik ook echt iets nodig heb. Die foto van jou en de pup blijft zo schattig! 15 boeken lezen is al best veel, goed dat je dat hebt bijgesteld. Lezen moet leuk zijn en niet dat je haasjerepje ineens nog verschillende boeken van jezelf ‘moet’ gaan lezen. Bij mij is het zo dat ik in de winter een stuk minder lees. En in de zomer kan ik best een boek per dag ‘verslinden’… Heb jij dat ook? Alvast een heeeel fijn weekend, meis.x

  • Anita

   Nee weet niet of het echt per seizoen verschilt eigenlijk. Jij ook een fijn weekend!

 8. De boekenlijst halveren is niet laf, jij bent gewoon realistisch. Leuk zo een artikel en geen zorgen over het even niet mindful en homemade eten, de knop gaat vanzelf weer om je moet dit ook niet forceren, we hebben er allemaal wel eens “last” van.

  • Anita

   Ik kan idd ook niet alles tegelijk. Mijn aandacht gaat nu idd naar die opstelling en de keuzes die ik moet gaan maken.

 9. Wauw, goed bezig hoor. Super leuke update dit om te lezen en awwww die foto<3

 10. Wat leuk dat jullie de knoop hebben weten door te hakken en het hondje op komst is. Wat een schatje! En ik ben erg benieuwd naar de familieopstelling. Ik zag laatst zoiets op tv, lijkt mij dat het best heftig kan zijn emotioneel gezien

 11. Spannend hoor, aanstaande maandag. Ik ben heel erg benieuwd naar je ervaringen. Oh my goodness me, dat kleine puppeke! Wat een lieverd!

 12. Gertie de Groot

  Ik merk tot mijn spijt ook dat ik op ’t moment véél minder lees dan ‘vroeger’.
  Komt ook door de on-demand tv cultuur volgens mij. Kijken wanneer en wat je wil.
  Maar dat zal ook wel weer veranderen. Ik lees ’s zomers ook veel meer. Lekker buiten!
  Just go with the flow……

 13. Wat goed dat je nu nog maar een halve map over hebt met administratie! 😀 Groot gelijk om je reading challence te halveren, het is niet fijn als het als moeten gaat aanvoelen. Wat een lieve foto’s van het nestje puppy’s, echt zo schattig.

 14. Wat een lieve pup! Verliefd hihi. Als tip zou ik een puppycursus aanraden. Leerzaam, maar ook erg leuk om samen met je hond bezig te zijn en een band op te bouwen. Jij herinnert me eraan dat ik ook maar eens wat spullen moet uitzoeken…

 15. Ik vind 15 boeken in een jaar alsnog best veel om te lezen! Echt een gave uitdaging, die ga ik misschien ook wel doen, heerlijk om erbij te ontspannen

  • Anita

   Wat leuk dat je de uitdaging ook aan wil gaan. Hoeveel boeken zou jij dan willen lezen?

 16. Petra

  Wat een leuk vooruitzicht een puppy. En groot gelijk dat je de challenge hebt gehalveerd. Lezen moet geen moetje zijn maar ontspanning. Ik zit dit al op 2 boek en ga zo in nummer 3 beginnen. Vorig jaar heb ik er 1 gelezen. Ik maak vooruitgang 🙂

  • Anita

   Goed bezig! Fijn dat je er tijd voor vrij maakt en even heerlijk kan ontspannen 🙂

 17. Ik vind niet dat lezen een wedstrijdje moet zijn. Lezen is ontspanning. Al doe je een jaar over één boek. Dus goede beslissing!
  En die pup <3
  Zo cute.

 18. Goed dat je even hebt gekozen om minder boeken te gaan lezen: altijd doen waar jij je goed bij voelt, want inderdaad moet het leuk blijven en geen moetje. Wat leuk trouwens dat je naar een event gaat: ik ben ontzettend benieuwd hoe je het gaat vinden (ziet er wel heel leuk uit in ieder geval). X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.