What’s on my mind #4

Soms zijn er wat gedachten die ik wil delen maar zijn ze niet groot genoeg om er een blogpost van te maken. Het leek mij daarom leuk om naast de maandelijkse joy in my mind, eens in de zoveel tijd gewoon een random what’s on my mind met jullie te delen. Zo leer je mij hopelijk ook steeds weer iets beter kennen en weet je waar ik mee bezig ben.

Wat wil & ga ik doen

 • Dagmar weet het elke keer weer te presteren om ontzettend leuke projecten te verzinnen. Nu komt ze met boektober waarin ze je oproept om in oktober jezelf uit te dagen om een aantal boeken te lezen. Ik ga ervoor zorgen dat ik er zeker drie boeken en heel misschien wel vier ga lezen. Doe jij ook mee?
 • Naar de kapper voor het bijpunten van mijn haar en de volle mep betalen is binnenkort hopelijk verleden tijd. Ik heb een creaclip besteld en ga mijn eigen haren knippen. Spannend? Dat valt eigenlijk wel mee, wel benieuwd of de clip makkelijk in gebruik is.
 • Volgens week ga ik weer een bezoek brengen aan Margo voor een gelaatsbehandeling. Ik had nog een ANBOS bon liggen die voor oktober opgemaakt moest worden dus plande weer een afspraak in. Dat wordt genieten!

Faith bigger fear quote
Bron

Wat denk & voel ik

 • Door de health challenge zit ik nu al beter in mijn vel en dat terwijl we pas in week 6 zitten. Ik merk dat de snaaimomenten ook veel minder zijn en het al een gewoonte is geworden om water te drinken en voldoende groente en fruit op een dag te eten. Sommige dingen zijn natuurlijk nog wel moeilijk, maar daar lees je meer over in de volgende update.
 • Zo leuk om te zien dat bedrijven mijn blog steeds meer vinden en graag een samenwerking willen aangaan. Ik ga natuurlijk niet overal mee in zee want het moet wel bij mij en mindjoy passen. Momenteel loopt natuurlijk de transportfiets winactie, maar binnenkort komen er nog twee artikelen aan dus stay tuned.
 • Hormoonbehandelingen zijn best pittig kan ik je vertellen. Opvliegers, duizeligheid, verminderde energie en stemmingswisselingen zijn aan de orde. Wat tevens best moeilijk is, doordat meer mensen afweten van mijn PCOS, zijn de vragen die je krijgt over hoe het met je gaat. Heel lief natuurlijk maar als je in de piek van je behandeling zit is het soms best zwaar om het erover te hebben. Je gaat namelijk door verschillende fasen heen en moet steeds maar afwachten wat het resultaat is. Voor de mensen uit mijn directe omgeving: blijf gewoon doen wat goed voelt en ik geef zelf wel aan of ik het er op dat moment wel of niet over wil hebben.

Wat zit er de laatste tijd in jouw gedachten?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook | Pinterest

18 thoughts on “What’s on my mind #4

 1. Ah wat een fijn artikel, lekker hoor meid een gezichtsbehandeling. Ik wil binnenkort ook de healtchallenge gaan doen. Sinds mijn detox ben ik bewuster met eten bezig en voel ik me nu ik minder vlees eet lekkerder.

  • Anita

   Wat leuk dat je de challenge ook wil gaan doen Debby. Het begint hier dus al echt een levenswijze te worden en dat was wat ik ermee wilde bereiken

 2. Ben benieuwd of die creaclip handig in gebruik is! Mss ook iets om Eline haar pony mee te knippen dat groeit als kool. What on my mind is is dat ik je een lieve vriendin vind. En inderdaad als je het ergens niet over wil hebben gewoon zeggen. Mensen vragen het uit belangstelling maar kunnen (meestal) niet weten hoe jij je op een moment voelt. Ga zo door met de healthchallenge.x

  • Anita

   Voor een pony is de clip ook handig, ik laat het weten!

 3. Wat een heerlijk artikel :-). Het is ook leuk als fijne bedrijven je weten te vinden, je verdient dat ook gewoon! Verder nog veel succes met je challege! Echt goed bezig!

 4. Oeh ik ben wel benieuwd hoe je het gaat doen, zelf je haren knippen. Wellicht is het ook wel wat voor mij? Mocht je het geprobeerd hebben mag je me best een appje sturen, ik ben benieuwd! Wat heerlijk dat je een behandeling hebt geboekt. Genieten. Ik heb volgende week een gezichtsbehandeling geboekt, lovely! Zo zin in. Hormoonbehandelingen lijken me inderdaad zwaar. Ik ken ook iemand die dat heeft ondergaan. Hopelijk heeft een positief effect voor jullie. Liefs x

  • Anita

   Ik laat het je weten en grote kans dat er ook een review van online gaat komen. Wat leuk dat je er ook één geboekt hebt! Thnx meis, we gaan inderdaad voor het positieve 🙂

 5. Lijkt me echt heftig zeg wat jij moet doormaken. Hoop dat het snel beter gaat <3
  En gaaf zeg dat je een fiets mag weggeven. Welke Nederlander wil nou geen fiets? 🙂

  • Anita

   Je gaat van behandeling naar behandeling totdat het ‘gelukt’ is zeg maar dus het is onduidelijk hoe lang het gaat duren!

 6. Ik heb morgen ook een afspraak bij de schoonheidsspecialiste! En dat laatste punt is voor mij helaas heel herkenbaar. Als je het er een keer over wilt hebben met iemand die weet hoe het voelt, dan weet je me te vinden. Ik merkte altijd dat ik het prettiger praten vind met mensen die in hetzelfde schuitje zaten of zitten. X voor jou!

  • Anita

   Wat lief Karen, ik weet je te vinden. En hoe meer je er met mensen over praat, hoe vaker ik hoor over andere mensen met hetzelfde traject! Alleen ben je nooit!

 7. Wat goed dat de health challenge zo goed gaat. Knap van jou dat je open en eerlijk over PCOS spreekt en ik vind het nog knapper dat je aangeeft wanneer je het er wel of niet over wilt hebben.

  Leuk zo een artikel!

  • Anita

   Opkroppen heeft ook geen zin en door er open over te praten bereik je misschien mensen die met hetzelfde kampen.

 8. Ik ben heel benieuwd naar de creaclip! Ben erg benieuwd naar je ervaring daarmee als je hem binnen hebt. Ga je daar over schrijven? (HINT :D) Ik wil je heel veel sterkte wensen met de hormoonbehandelingen. Knap dat je aangeeft of je er wel of niet over wilt praten!

  • Anita

   Grote kans dat er wel een review over online gaat komen Sandra. Thnx voor de sterktewens meis!

 9. Heel erg veel sterkte met de behandelingen meis!
  Je bent echt goed bezig met de health challenge, super!

 10. Ooh ja een gezichtsbehandeling, even lekker ontspannen. Heerlijk! Door bedrijven gevonden worden voelt inderdaad als waardering voor je werk. De healthchallenge ken ik niet, maar heel fijn om te horen dat het zo goed gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.