What’s on my mind #6

Lang geleden hé!? Het lukte mij de afgelopen tijd gewoonweg niet om te bloggen en had ook weinig inspiratie moet ik zeggen. Het moederschap slokte al mijn aandacht op en moest daar echt mijn draai in zien te vinden. Nu onze kleine dame alweer 10 maanden is vond ik het weer eens tijd om iets van mij te laten horen. Op Instagram kon je natuurlijk al wel zien hoe het ons verging. Maar wat speelt er momenteel in mijn leven en ga ik weer regelmatiger bloggen?

Wat wil & ga ik doen

 • Ik ben onwijs druk met het zoeken naar werk. Afwijzing na afwijzing ontvang ik in mijn mailbox maar de aanhouder wint zeggen ze toch! Komende tijd ga ik nog beter kijken wat nodig is om wel uitgenodigd te gaan worden. Dit door goed te kijken wat mist in mijn CV en hoe ik dat aan kan gaan vullen. Want feit is wel dat ik een andere richting op wil en daarop ook de vacatures uit zoek.
 • Wat helaas nog steeds aan mijn lijf hangt zijn de zwangerschapskilo’s. Hier ga ik de komende tijd serieus werk van maken. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn lieve R. een Fitbit Charge 2 en probeer in ieder geval elke dag 7.500 tot 10.000 stappen te zetten. Ook staan home workouts op de planning en natuurlijk opletten met wat ik naar binnen werk. Allemaal heel logisch natuurlijk maar oude gewoonten zijn lastig te veranderen blijkt wel weer.
 • Ik zou graag het bloggen weer op willen pakken, vooral de mindfulness maandag artikelen gaven mij veel energie en inspiratie. Dus je kan weer artikelen op mindjoy gaan verwachten. Allereerst natuurlijk een mamaupdate want wat een sprongen heeft onze dame gemaakt sinds de vorige update.

Louie Juliette 9 maanden samen buiten kijken

Wat denk & voel ik

 • Doordat ik thuis ben heb ik mijn kleine meisje helemaal op zien groeien tot waar ze nu is. Alle mijlpalen heb ik voor mijn eigen ogen zien gebeuren. Zo ontzettend fijn! In het eerste jaar gebeurd er zoveel en ben gezegend dat ik dit allemaal al heb mee mogen maken.
 • In April ontdekte ik de wereld van bullet journaling. Sindsdien helpt de bullet journal om mijn dagelijkse to do lijst af te kunnen strepen, de mijlpalen van J. bij te houden en alle andere zaken een plekje te geven die momenteel spelen in ons leven. Zo blij dat ik hiermee aan de slag ben gegaan want hier kan ik ook mijn creativiteit in kwijt.
 • Daarnaast was het tijdens mijn zwangerschap duidelijk geworden dat ik wellicht een bloedstollingsprobleem had. Hierdoor moest de keizersnede ook onder algehele narcose plaatsvinden. Na maanden van onderzoek is het hoge woord eruit, ik heb de ziekte van Von Willebrand type I. Dit maakt dat er altijd een behandeling nodig gaat zijn bij operaties en hevige bloedingen. Nu gaat er nog onderzocht worden of J. het ook heeft want er is 50% kans dat zij het van mij overgeërfd heeft.

Wat zit er de laatste tijd in jouw gedachten?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

6 thoughts on “What’s on my mind #6

 1. Fijn dat je weer terug bent! Heel erg mooi lijkt dat me om te ontwikkelingen van je dochtertje zo goed te kunnen beleven. Hopelijk vind je snel een nieuwe baan.

 2. gertie

  Leuk om af en toe weer wat van je te kunnen lezen!!

 3. Carola

  Welcome back!!! 😉 Heel veel succes met het zoeken naar een andere baan!! Het is je van harte gegund!! En wat een scheetje is je dochter, super fijn dat je haar ontwikkelingen tot nu toe van zo dichtbij hebt mogen meemaken inderdaad!! Groetjes Carola

  • Anita

   Lief! Dank je! Leuk dat je een reactie plaatst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.