Blog Challenge| Naam van mijn blog

Ik zag het al op een hoop blogs voorbij komen en ga zelf ook eens een poging wagen. De 30 Day Blog Challenge bedacht door Maris van Hare Maristeit. Speciaal voor de komkommertijd en zonder spelregels. Ik ga dan ook een paar leuke onderwerpen uitkiezen die je de komende weken voorbij ziet komen. Maar het eerste onderwerp sprak mij al meteen aan dus vandaag kom je te weten waarom ik koos voor de naam Mindjoy.

30 day blog challenge NL

Blogmijlpaal

Om eerst maar van de gelegenheid gebruik te maken is er weer een blog mijlpaal gepasseerd deze maand. Afgelopen 2 augustus verscheen namelijk alweer 2 jaar geleden het allereerste artikel op Mindjoy en wel over mijn liefde voor washi tape. Vorig jaar heb ik dit gevierd door 12 andere bloggers te verrassen met een zelfgemaakt pakketje. Dit jaar is het min of meer een beetje aan mij voorbij gegaan maar misschien dat ik binnenkort nog iets leuks verzin om het te vieren. De regelmatigheid van het plaatsen van artikelen is de laatste tijd niet echt aanwezig maar ik heb weer hernieuwde energie en ideeën. Dus je kan weer meer gaan verwachten. Het afgelopen jaar is zwaar geweest maar ik kan weer vol positiviteit naar de toekomst kijken en wil dat ook weer uitstralen hier.

Naam van mijn blog

Mindjoy is mijn allereerste blog want ik heb vroeger nooit verhalen geschreven en deze online gepubliceerd. Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik deze blog ben gestart omdat ik na mijn burn-out anders moest gaan leven en veel gehad heb aan mindfulness. En dat keerpunt in mijn leven heeft mij over de streep getrokken om te gaan schrijven om zo mijn kennis en ervaringen te delen. Maar toen kwam nog de moeilijke vraag welke naam wilde ik dit eigen plekje gaan geven. Ik wilde namelijk meteen een eigen domein en een naam waar ik niet op uitgekeken zal raken. Samen met mijn man heb ik zitten brainstormen en kwam hij ineens aanzetten met Mindjoy. Natuurlijk moest dit nog even bezinken maar hoe vaker ik de naam zag hoe meer ik het voor mij zag. Mind staat voor mindfulness, mijn gedachten en de zaken die mij bezig houden en joy natuurlijk voor positiviteit en de dingen waar ik vrolijk van word. En waarom Engels? Tja dat bekt gewoon lekkerder.

Wil je ook meedoen, lees dan het artikel op Hare Maristeit en deel het op social media met de hashtag #30DayBlogChallengeNL

Doe jij mee met deze 30 day blog challenge? 

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

4 thoughts on “Blog Challenge| Naam van mijn blog

  1. Ik vind Mindjoy ook echt passen bij je blog!
    Wauwie, je blog is alweer twee jaar. Gefeliciteerd!!!!

  2. Alweer 2 jaar, wat gaat het snel! Volgens mij volg ik jou ook al bijna 2 jaar en ik moet zeggen dat ik de naam mindjoy heel goed bij jouw blog vindt passen.

  3. Ik vind het ook echt zo’n goede naam!

  4. Leuke naam voor jouw blog en mooi om te lezen hoe je deze naam samen met je man hebt verzonnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.