Casual kleding shoppen bij sans-online

Deze tijd van het jaar is perfect om heerlijk in vesten en truien rond te lopen. Ik heb dan ook voldoende in huis om af te kunnen wisselen. De merken waarbij is meestal slaag zijn Vero Moda, Only, Cartoon en Esprit. Ik ging voor R en mijzelf bij Sans-online op zoek naar een leuke nieuwe trui, want vesten heb ik voorlopig wel genoeg in mijn kast hangen. Ook zo benieuwd hoe we het shoppen via de webshop ervaren hebben en wat voor leuks we gevonden hebben?

Header sans-online

Assortiment Sans-online en mijn ervaring

Sans heeft casual kleding en accessoires voor dames en heren van ongeveer 50 merken. Veel bekende merken zoals; Vila, Tom Tailer, Dept, LTB, maar ook voor mij wat onbekende; 10 days, Vanguard en Only & Sons. Op de site kan je zoeken via de merken of op zoek naar het soort kledingstuk wat je nodig hebt en je kan ook nog eens filteren op maat. Het enige wat ik mis is een maattabel, want hoe weet ik nu hoe de onbekende merken vallen? Bestel je voor 16:00 uur dan heb je het de volgende dag al in huis. En je betaald maar €0,95 voor levering aan huis of je kan het zelfs gratis laten leveren aan een DHL servicepunt. Wat ontzettend ideaal is, want die zit hier in de straat. Omdat ik na vier uur besteld had was hij niet de volgende maar pas een dag later binnen bij het servicepunt, alsnog snel dus. En een extra mailtje werd mij zelfs nog verstuurd toen het pakket afgeleverd was bij het servicepunt. De artikelen waren goed ingepakt, ze zaten echter niet nog afzonderlijk in het plastic, maar dat was nu ook niet nodig. Als er bijvoorbeeld een riem of andere accessoires bij hadden gezeten had ik dat wel prettig gevonden.

Gekochte truien

R had een leuke trui in de sale gezien van Only & Sons en ik ging voor een trui van Only. Ik wist dat Only gewoon normaal viel, maar van Only & Sons wisten we het niet dus bestelde we maar gewoon de maat die R altijd draagt. En dat bleek een goede gok te zijn. Beide zijn het niet al te dikke truien en dat is erg fijn want zo kan je ze lang blijven dragen.

Truien sans online mindjoy

Wat vind je van onze nieuwe truien?

Deze review bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

14 thoughts on “Casual kleding shoppen bij sans-online

 1. Ik vind sans-online een fijne webshop. Ik shop hier dan ook met enige regelmaat.

  liefs, Marina

 2. Nog nooit van die webshop gehoord. Ik shop vaak online bij Zalando, maar meestal shop ik nog echt in een winkelstraat :-). Ik vind dat je leuke truien hebt gekocht :-). Die voor jezelf heeft een mooie kleur!

 3. Wat een leuke items!

 4. Nog steeds heb ik niets bij ze besteld! Wacht stiekem nog even een winactie af waaraan ik meedoe. Hele leuke truien heb je uitgekozen! Ik heb laatst ook een keer een shirt met zo’n soort tekst erop gekocht.

  • Anita

   Oh wat toevallig. Ja een winactie is altijd leuk 🙂

 5. De service is verbeterd begrijp ik dus.. Leuke items hebben jullie geshopt!

 6. Leuke truien!

 7. Wat een heerlijke sweaters! Ik ben gek op casual items 😉

 8. Altijd fijn om een warme trui te hebben voor in huis!

 9. Wat een leuke truien! Fijn dat jullie ze ook wat langer kunnen dragen omdat ze niet te dik zijn. Mooi dat de bezorgkosten zo laag zijn, ik ga een kijkje nemen! 🙂

 10. Sans Online is een fijne webshop met genoeg keuze! Leuke dingen hebben jullie gekozen 🙂 Die trui voor jouw vriend is mooi, ik hou van zo’n col/kraag.

 11. ideaal soms dat online shoppen, ik was vandaag in de stad en zag gewoon niet echt veel leuks….
  Sans-online heb ik nog nooit iets besteld..

 12. Gertie de Groot

  De kleding is erg leuk, vooral jouw rose exemplaar. (neem aan dat die voor jou is)
  On-line kopen is verleidelijk, maar ik doe het toch zo weinig mogelijk.
  Ik wil toch graag de winkels in de stad behouden en probeer ze daarom zoveel mogelijk te steunen ;
  Waar zit trouwens dat afhaalpunt in onze straat?

  • Anita

   Roze is idd van mij Gertie 😉 Ik shop niet zo heel veel kleding, maar wissel online en in de winkels graag af! Hij zit bij R. TV op winkelcentrum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.