De 10 best bekeken artikelen op mindjoy

Op mijn blog vind je alweer bijna 300 artikelen en ik kan mij niet indenken dat je ze allemaal gelezen hebt. Vaak zijn de eerste artikelen redelijk onbekend omdat je dan nog aan het opbouwen bent. Mensen weten je blog (nog) niet te vinden en je bent zelf aan het uitproberen hoe je een artikel het beste kan schrijven. In het begin kwam er dagelijks een blogartikel online maar na ruim drie maanden was dat niet meer haalbaar naast mijn dagelijkse bezigheden. Al sinds de start van mindjoy maak ik gebruik van Google Analytics en vandaag wil ik de best gelezen artikelen tot nu toe met je delen.

10. Top 6 Nederlandse TV series

Er zijn toch nog best veel mensen die op zoek zijn naar een Nederlandse TV serie om te kijken. Ik zette de voor mij beste 6 series op een rijtje. Daarnaast vind ik het altijd leuk om bij elke serie een fun fact te delen want wist je dat een aantal NL series verkocht zijn aan het buitenland?

9. 10x mindfulness spreuken #4

Eens in de zoveel tijd deel ik 10 mindfulness spreuken die je hopelijk weten te inspireren. Quotes en wijsheden delen doe ik ontzettend graag. Vaak raakt het net de kern van het artikel of zorgt het voor een belangrijk inzicht.

8. Acht ezelsbruggetjes voor effectieve communicatie

Laat OMA thuis, neem ANNA mee en smeer NIVEA. Dit zijn drie ezelsbruggetjes die je kunnen helpen tijdens de gesprekken die je voert. Het is niet altijd gemakkelijk om tot de kern van het verhaal te komen of een open houding te hebben. Dus zoek je tips dan is dit artikel wat voor jou.

Communicatieprobleem luisteren en begrijpen

7. Leuke Scandinavische (web)winkels

Wie is er niet dol op Scandinavisch design? Blijkbaar meer mensen want dit artikel wordt goed bezocht. En wat zie ik net. Ik sta gewoon bovenaan bij google als je zoekt op ‘Scandinavische winkels’ dus dat zal ook zeker bijdragen aan de bezoekers van dit artikel.

6. Wat echt niet mag ontbreken in mijn (hand)tas

Wat zijn jullie toch nieuwsgierige mensen! Een beetje rondneuzen in mijn handtas. Maar zo ben ik ook hoor dus wees maar niet bang. Als jij een soortgelijk artikel zou delen kom ik zeker een kijkje nemen.

5. Als zwanger worden niet zo gemakkelijk gaat

Het meest persoonlijke en moeilijke artikel wat ik ooit geschreven heb voor op mijn blog. Zwanger worden, het is niet vanzelfsprekend en daarbij eindigt één op de drie zwangerschappen ook nog eens in een miskraam. Openheid, ik vind het erg belangrijk en daarom wilde ik jullie deelgenoot maken van wat er op dit moment in mijn leven speelt.

hart nooit kwijtraken quote

4. Aqua Licious versus Dopper

Waterflesjes, ik neem ze overal mee naartoe om zo aan mijn dagelijkse dosis vocht te komen. Ik had twee soorten in huis en vergeleek deze met elkaar. Wie als winnaar uit de vergelijking kwam lees je natuurlijk in het artikel.

3. Ervaring met de no poo methode

Een maand lang waste ik mijn haren met baking soda en appelazijn omdat ik zonder iets niet aandurfde. Ik wilde namelijk wel eens weten hoe mijn haar hierop reageerde en of deze methode voor mij weggelegd was. Dus ben je op zoek naar een ervaringsverhaal, je vindt het hier op mindjoy.

2. Divoom voombox versus Pulse bluetooth speaker

Vergelijkingsartikelen scoren blijkbaar goed want ook dit artikel wordt druk bezocht. Een bluetooth speaker is een fijne gadget maar welke komt het beste uit de test?

1. Uittip: ANWB toeristische autoroutes

En de klapper der artikelen is die over de toeristische autoroutes van de ANWB. Ook veel zoektermen leiden naar dit artikel en op google sta ik erg hoog. Samen met R. heb ik al een aantal autoroutes gereden en zo kom je op de meest prachtige plekken in Nederland. Ik krijg soms zelfs mailtjes met de vraag of ik mensen kan helpen met een startpunt van een autoroute of waar ze het boek kunnen kopen. Helaas wordt deze niet meer verkocht.

En wat dacht je van 11. Happy lights, de lichtslinger die je huis opfleurt, 12. 5 winkels waar je heen moet in Duitsland, 13. Washi tape tag, 14. Waarom aan jezelf werken zo belangrijk is & 15. Mijn over mindjoy voorstelpagina met een ABC.

Heb jij alle artikelen al eens gelezen?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

13 thoughts on “De 10 best bekeken artikelen op mindjoy

 1. Als ik naar bovenstaande artikelen kijk dan kan ik met trots zeggen ze allemaal te hebben gelezen. Al betekent dat niet dat ik ook echt AL jouw werk heb gelezen maar wel de beste blogs dus

  • Anita

   Als je de belangrijkste maar gelezen hebt 😉

 2. Leuk zo een overzicht en wat leuk eigenlijk dat je mailtjes krijgt met de vraag of dit boekje van de ANWB nog te koop is.

 3. Leuk en handig zeg, zo’n overzichtje. Ook leuk voor jezelf om terug te zien welke onderwerpen blijkbaar goed in de smaak vielen bij anderen.

 4. Leuk zo’n overzicht van meest gelezen blogs. Ik ga binnenkort eens kijken of ik ze allemaal al gelezen heb.

 5. Ik ken er toch wel veel van. Volgens mij volg ik je ook al wel even :-). Leuke Scandinavische (web)winkels vind ik persoonlijk zelf heel leuk om te lezen en je persoonlijke artikelen vind ik altijd er mooi en open :-).

 6. Wat een leuk overzichtje zo 🙂 Ik vond je artikel voor Scandinavische webwinkels super handig, vond er erg leuke tips tussen staan!

 7. Leuk overzicht! ik heb ze allemaal gelezen 🙂

 8. Wat een mooi overzicht en wat staan er prachtige artikelen in die ik met plezier heb gelezen.

 9. Wat een mooi overzicht zeg, nog genoeg te lezen voor mij zie ik! 🙂 Ik vind jou ook erg inspirerend. Mag ik dat zeggen? Ja dat mag ik zeggen!

  • Anita

   Wat onwijs lief Inge, ik bloos er helemaal van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.