Dierendag | hondenbed voor Louie

Tot dit jaar is dierendag altijd helemaal aan ons voorbij gaan omdat we geen huisdier hadden. Dit jaar is dat natuurlijk helemaal veranderd door de komst van Louie en we hebben de kleine man eens goed verwend. Werelddierendag is namelijk het moment om dieren extra aandacht te geven en is in het leven geroepen omdat mensen wilde laten weten dat dieren ook rechten hebben. We waren al een tijd op zoek naar een goed hondenkussen en namen een kijkje op de website van Dog’s companion. Een bedrijf wat sinds 1994 gespecialiseerd is in kwalitatief hoogwaardige hondenbedden. Benieuwd naar het hondenbed en hoe Louie erop reageerde?

logo website dogs companion

Assortiment Dog’s companion en EPS vulling

De hondenbedden van Dog’s companion zijn licht in gewicht, flexibel van vorm en warmte isolerend. Daarom zijn ze koel in de zomer en warm en behaaglijk in de winter. Dit komt mede door de EPS korrelvulling die in het binnenbed zit. Deze zijn duurzaam, nemen de vorm van het lichaam aan en zijn niet giftig, anti-allergisch en reukvrij. Je vindt in de webshop hondenkussens voor de kleine maar ook grote honden en ze hebben een erg ruime keus aan kleuren en materialen. Hierdoor zit er altijd wel iets bij wat past bij je interieur, maar twijfel je nog dan kan je altijd wat staaltjes aanvragen. En voor de afwisseling of als de hoes in de was zit (ze zijn namelijk gemaakt van polyester/katoen en zijn te wassen op 40°C) dan kan je natuurlijk ook nog een losse hoes bestellen. Het is hierdoor een hygiënische lig plek en zelfs na een flinke regenbui of zwempartij zal de vacht snel weer drogen.

Dogscompany hondenbed Louie

Louie en zijn nieuwe hondenbed

Omdat Louie een Basset Artésien Normand is met korte poten en een langgerekt lijf twijfelden we of maat M of L voor hem geschikt zou zijn. Na overleg adviseerden ze om een groot hondenkussen te nemen zodat hij er helemaal op kan liggen. Echter door zijn korte poten was het hondenkussen aan de hoge kant dus moesten we wat van de vulling eruit halen. Goed te doen, maar wat is de vulling ontzettend statisch zeg. Heb je een grote zware hond dan kan je er voor kiezen om het kussen nog verder op te vullen. En Louie was helemaal in zijn nopjes want het moment dat we het hondenkussen op de grond legde lag hij er al op. Een top cadeau dus!

Louie liggen op hondenbed dogscompany Hondenbed ligt lekker Hondenbed opgekruld erop liggen Hondenbed close up Louie

Natuurlijk verwennen wij Louie iedere dag, daar hoeft het geen dierendag voor te zijn!

Hoe heb jij je huisdier vandaag verwend?

Dit artikel bevat een product dat door een bedrijf is opgestuurd. Lees hiervoor mijn disclaimer

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook  | Pinterest

6 thoughts on “Dierendag | hondenbed voor Louie

  1. Oeh ik moet eerlijk zeggen dat ik dit zo vergeten ben. Gelukkig wordt Morris iedere dag verwend. toevallig zijn wij zelf ook nog op zoek naar een lekker bed voor hem. Ik ga straks kijken op de site. Geniet van je zondag

  2. Wat een lekker kussen heeft Louie nou 🙂 Bofkont! Kenzo is er ook blij mee!

  3. Fijn dat Louie er ook zo blij mee is. Soms koop je zo’n leuk cadeau en wordt het gewoon genegeerd. Of is dat meer met katten?

    • Anita

      Kan ook bij honden hoor maar Louie is gelukkig nog nieuwsgierig naar alles wat we hem aanbieden 🙂

  4. Hahaha, dat wat Elaintje zegt vind ik altijd zo hilarisch ja. Gelukkig geniet Louie van zijn mooie bed! Wij hebben helaas geen huisdieren. Wie weet ooit nog.

  5. Die is helemaal goed gekeurd zo te zien :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.