Disclaimer

Inhoud website

Alle teksten zijn eigendom van Mindjoy.nl en worden zorgvuldig samengesteld. Het is niet toegestaan informatie van deze website te kopiƫren en te verspreiden. Mindjoy.nl draagt zorg voor de inhoud van de website en het regelmatig bijwerken en toevoegen van deze inhoud. Mindjoy.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden inhoud.

Reviews en gekregen producten

Op Mindjoy.nl verschijnen regelmatig uiteenlopende reviews omdat ik graag nieuwe producten ontdek. Hierin wordt altijd eerlijk en oprecht een mening gegeven en dat kan ook negatief zijn. Ik koop zelf veel producten maar als Mindjoy.nl een product opgestuurd krijgt dan staat dit duidelijk vermeld en te vinden in Advertikel. Ik review echter alleen producten die bij Mindjoy.nl passen.

Beeldmateriaal

Foto’s die op Mindjoy.nl verschijnen zijn eigendom van Mindjoy.nl en mogen niet zonder toestemming overgenomen worden. Mocht er echter een foto’s tussen staan die zonder toestemming of correcte bronvermelding geplaatst is neem dan contact op.

Verwijzingen en hyperlinks

Verwijzingen en hyperlinks naar websites, die geen eigendom zijn van Mindjoy.nl, dienen enkel ter informatie. Deze sites worden niet door Mindjoy.nl onderhouden en Mindjoy.nl heeft geen enkele inspraak in de vorm en inhoud van deze websites. Mindjoy.nl geeft geen garantie, is noch aansprakelijk, tot de toegankelijkheid en inhoud van deze websites. Het kan voorkomen dat er op een affiliate-link geklikt wordt omdat Mindjoy.nl aangesloten is bij een partnerprogramma.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.