Facereading door Read my face

Op het Feel good & shop event kreeg ik de mogelijkheid om een facereading te laten doen door Dimphi van Read my face. Een uitgebreide want ik had deze reading gewonnen en stuurde haar een aantal foto’s en mijn geboortedatum ter voorbereiding toe. Vergeleken met een normale face reading in haar praktijk was deze nog beknopt maar het geeft wel een goede diagnose van mijn gezichtskenmerken. Ik was onwijs benieuwd wat mijn gezicht over mij zou zeggen en ging er rustig voor zitten.

Read my face feel good shop

Wat kan je verwachten van een facereading

Dimphi maakt gebruik van Chinese gezichtsdiagnose, welke onderdeel is van de Chinese geneeswijzen. Ze noemen het ook wel acupunctuur voor de ziel. Dimphi is in Amerika in de leer gegaan bij Jean Haner, welke een grote inspiratiebron voor haar is en expert op dit gebied. Er wordt bij face reading gekeken naar patronen en lijnen in je gezicht en hun betekenis. De vorm van je neus en stand van de oren zeggen namelijk iets over jou. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van de vijf elementen: hout, vuur, aarde, metaal en water. Door er dan ook nog eens je geboortedatum bij te betrekken kan er achterhaald worden wat je ware levensdoel is. Het gezicht is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse communicatie en geeft een hoop informatie over wat iemand denkt of voelt. Ieder mens is uniek en heeft een eigen verhaal. En als je hier inzicht in krijgt kan dat helpen je leven op het juiste spoor te zetten. Het kan je kracht en inspiratie geven om je doelen te verwezenlijken. Kijk dat komt als geroepen want ik kan wel weer wat orde in de chaos genaamd mijn hoofd gebruiken om zo ook de weg weer helder te kunnen gaan zien.

Read my face feel good shop event mindjoy

Mijn face reading

De patronen in mijn gezicht en geboortedatum komen sterk met elkaar overeen. In grote lijnen zag Dimphi een sterke vrouw die creatief, gul en zorgzaam is en veel wijsheid in zich draagt. Ook een enthousiast persoon die de wereld een stukje beter wil maken. Ik heb een dynamische energie welke vooruit wil en daarbij hoort wat innerlijke spanning. De innerlijke talenten welke ik ontwikkeld heb gaan mij helpen om mijn levensdoel te bereiken en sta voor kracht en wijsheid. Ik heb behoefte aan stabiele vriendschappen en een thuisgevoel. De ronde vormen in mijn gezicht duiden op vriendelijkheid en zorgzaamheid, maar ik heb waarschijnlijk moeite met ontvangen van anderen. Mijn neus is niet groot en laat zien dat ik het type ben van sentimentele aard en een efficiënte werker. En ik ben niet heel zuinig met mijn energie. Het is van belang om mezelf op tijd terug te trekken en ook rust te nemen, dat hoort bij wie ik ben. Gebied tussen mond en neus (philtrum) is goed zichtbaar en geeft wederom creativiteit aan, zo ook mijn voorhoofd. Mijn oren staan dichtbij het hoofd wat aangeeft dat ik goed kan luisteren naar anderen en een sterke intuïtie heb. De bovenlip is smaller dan mijn onderlip wat erop wijst dat ik verlang naar fysiek comfort en iemand ben die transformatie kan bewerkstelligen. Ik kies daarbij niet de gemakkelijkste weg waardoor mijn omgeving niet altijd mijn keuzes begrijpt. Ik zit momenteel in een yinne fase, een tijd waarin ik aan de slag ga met het oplossen van oude gebeurtenissen. Een tijd voor soul-searching om te komen tot dieper en wijzer zelfinzicht.

Hele mooie reading waar ik zeker mee uit de voeten kan. Vooral omdat ik al een aantal jaar met soul-searching bezig ben en de karaktereigenschappen ook goed op mij van toepassing zijn. Nogmaals bedankt voor deze fijne reading Dimphi.

Zou jij een face reading laten doen?

Volg mindjoy op
Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook Pinterest

8 thoughts on “Facereading door Read my face

 1. Dat is een uitgebreid verslag met mooie eigenschappen. Niet lullig bedoeld, maar echt een oprechte vraag: ik vraag mij altijd af wat je hieraan hebt? Het is een omschrijving van wat voor persoon je bent, en dan? Wat doe je daar dan mee? Hoe helpt het je? Nogmaals, ik bedoel het niet vervelend, maar ben echt benieuwd.

  • Anita

   Ik snap je vragen. Het is net als met horoscopen en wat dat over je zegt. Het is meer een bevestiging van wie je bent, terwijl het natuurlijk ook gewoon standaard kenmerken zijn die op meerdere mensen van toepassing zijn. En wat ik er nu mee doe? Doorgaan met het komen tot zelfinzicht en dingen oppakken die ik graag wil doen.

  • Een facereading geeft meer inzicht in wie je bent en wie je bedoeld bent te zijn. Ik vergelijk het vaak met appels en peren. Als je een appel bent kun je nooit een peer worden en andersom. Maar er zijn heel veel mensen die geboren zijn als een ‘appel’ en steeds maar weer proberen een ‘peer’ te zijn. Of dit van een ander verwachten. Als jij bijvoorbeeld graag wil dat jouw vriend meer over zijn gevoelens praat of over wat hij op een dag allemaal heeft meegemaakt. Maar telkens weer blijkt hij dit niet te doen. Dit leidt regelmatig tot een conflict tussen jullie, waarin jij je afvraagt of hij wel genoeg van jou houdt. Als je dan leert begrijpen dat hij (en dat zie je aan de positie van zijn ogen) die openheid in communiceren niet in zich heeft, dat hij zo gewoonweg niet ontworpen is, dan kun je er mee stoppen om dit van hem te verwachten. En als je van jezelf weet dat je dit erg belangrijk vindt, kun je dus bewust op zoek gaan naar een man die dit wel kan. Een foto op een datingsite geeft dan natuurlijk heel veel extra informatie.
   Dit is een klein voorbeeld en een Chinese facereading gaat veel dieper dan dit, maar misschien krijg je zo een idee van wat het nut kan zijn en hoe je veel frustraties in je leven kunt voorkomen.
   Groetjes Dimphi van Read my Face

 2. Ik sta heel erg open voor alternatieve ‘dingen’, maar dit zou ik eigenlijk niet laten doen. Vind het wel grappig om over te lezen. Fijn als jij er wat mee kan!

 3. Heel erg leuk om te lezen. Dit zijn van die dingen die ik ook altijd leuk vind om te laten doen. De bevestigingen, maar ook het onverwachtse wat je aan het denken zet.

 4. Wat leuk! Ik ben altijd nieuwsgierig naar dit soort dingen :-).

 5. Interessant om te lezen. Ik vind dit soort dingen altijd super interessant. Zelf heb ik echter nog nooit een reading o.i.d. gedaan omdat ik het vaak gewoonweg te duur vind, haha.

 6. Mooi wat er uit de reading is gekomen. Ben er zelf niet bekend mee. Ik neig meer naar accupunctuur, daarvan ben ik helemaal overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.