Feel good & Shop event

Vandaag was het dan zover en zat ik in het Koekbouw van CHV Noordkade in Veghel waar het Feel good & shop event plaats heeft gevonden. Monique en Ingrid zijn de laatste maanden druk bezig geweest om een waar shopwalhalla en feel good plek te creëren. Ze willen dat je volop kan genieten van fashion, feel good en lifestyle en kan shoppen bij jouw favoriete (web)shops. Als blogger ben ik, samen met Nicole, Manou, Suzanne en Jori, de hele dag aanwezig geweest om aan de bloggerstafel verslag te doen van het event.

Sfeerimpressie feel good shop event

En wat een gezellige sfeer hing er. We werden hartelijk ontvangen door de organisatoren en de stands zijn werkelijk waar prachtig aangekleed. Ook de locatie was ideaal en door de pallets kon iedere standhouder een mooi hoekje creëren. Ik heb eindelijk kennis gemaakt met Wivine van Durftestempelen, werd positief verrast door de ontzettend mooie designs van Oktoberdots en het boek van Bijzonder plekje. Nadat ik een eerste deel van de stands had gezien ben ik met Nicole de ballenbak voor volwassenen ingedoken. Heerlijk weer even kind zijn!

feel good shop event ballenbak

 Na meerdere malen wat gepost te hebben op social media en een begin proberen te maken aan een live verslag van de dag ben ik nog een rondje gaan lopen. Ik had namelijk nog lang niet alle stands kunnen bekijken. Zo kon ik eindelijk de ontzettend leuke spullen van de webshop Størblends bekijken, genieten van de poëziekaarten van Woordkunsten en werd ik vrolijk van de leuke gekleurde cadeaumaterialen van leuke lintjes. Daarna zijn we gaan lunchen en hebben we genoten van een overheerlijke quinoa burger van Puzzles en een chai tea latte. Tevens kwamen ze gedurende de dag vanuit het prooflokaal ook nog eens rond met lekker kleine hapjes.

Eten feel good shop event

En daar was lieve Marij. Als ik niet was uitgenodigd om aan de bloggerstafel plaats te nemen was ik met haar naar de beurs gegaan. Ze kwam toch nog gezellig langs en een derde rondje werd er gemaakt. We kregen uitleg over een teenlezing, brachten een bezoekje aan de zentent met aandacht gedachten en werd blij van de mooie spullen van Ideefje.

Sfeerimpressie2 feel good shop event

Toen was het alweer tijd om deel te nemen aan de leuke handlettering workshop van Poppyred waarvan het resultaat snel volgt. En daarna ging ik door om mee te doen met de bouw je eigen luchtkasteel en fantaseer je gelukkig workshop van Obviousz. Ik wil hier echter nog een uitgebreid verslag van maken omdat het zoveel handvaten heeft gegeven die ik graag met jullie wil delen. Als laatste ging ik nog even de leukste kraampjes langs want ik kon echt niet met lege handen naar huis vertrekken. Ik kocht een gave infinity sjaal bij G-selle, natuurlijk een stempel van durf te stempelen, 4 pakjes kaarten bij Oktoberdots en een mooie kaart van woordkunsten.

Aankopen feel good shop event

Het was een super geslaagde dag en ik bedank Monique en Ingrid voor de organisatie en het feit dat ik als blogger aanwezig mocht zijn!

Ga jij graag naar dit soort events?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

13 thoughts on “Feel good & Shop event

 1. Ja heb er ook zin in! Vanavond ga ik de sfeer proeven als bezoeker en morgen blog ik samen met jou.. Super leuk 🙂

 2. Wat een leuk event! Die workshop Soulcollage klinkt heel erg interessant. Gezellig dat je Marij gaat ontmoeten. 🙂 Geniet ervan!

 3. Wat een super leuk event! Ik hou van ballenbakken haha. Jeugdsentiment XD

 4. Jammer dat het zo ver weg is! Ik was graag met jullie in die ballenbak gedoken! 🙂

 5. Deel je foto’s van de ballenbak? Hier ben ik wel benieuwd naar.

 6. Gertie de Groot

  Denk niet dat ik kan komen, maar jij véél plezier in elk geval!
  En we lezen het hier wel hè?

 7. Wat leuk!! Als ik tijd had was ik misschien wel komen kijken 🙂

 8. Wat leuk! Ik ben benieuwd naar je verslag!

 9. Wat leuk om ook bij jou een verslag te lezen! Gister zat ik aan de bloggerstafel en ik deel je mening: een super fijn en sfeervol event waar ik volgend jaar zeker nog een keer naar toe ga! Veel plezier nog met de laatste uurtjes.

  • Anita

   De laatste uurtjes waren ook nog gezellig en leerzaam door de workshops. Ik ga er volgend jaar ook zeker naartoe 🙂

 10. dit klinkt als een super leuk event….
  hier had ik best wel willen zijn, zou meer op die dingen moeten letten

 11. Klinkt hartstikke leuk!

 12. O geweldig! dat ziet er echt super gezellig uit. Ik ga heel graag naar dit soort events. Ik was laatst nog bij de stationary beurs die was ook zo leuk. Op zo een dag krijg je altijd zo veel leuke inspiratie! Ik kende dit event nog niet dus heb ze gelijk even geliked op facebook kan ik ze in de gaten houden! Bedankt voor deze leuk blog 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.