Gelaatsbehandeling bij Margo

Zoals je in mijn plog vorige week kon lezen had ik een ANBOS bon gekregen voor mijn verjaardag. Ik ging op zoek naar een schoonheidssalon in de buurt waar ik hem in zou kunnen leveren. Tijdens mijn zoektocht op de website kwam ik uit bij Margo, salon voor uiterlijke verzorging in Eindhoven. Het was alweer acht jaar geleden dat ik de tijd had genomen om een bezoek te brengen aan een schoonheidsspecialiste. Dus een opfrisbeurt kon mijn huid wel weer gebruiken.

Schoonheidssalon Margo Eindhoven

Behandelingen

Margo biedt een ruime keuze aan behandelingen voor zowel lichaam, gelaat en handen aan. Daarnaast is ze gespecialiseerd in acne behandelingen en kan ze de behandeling aanpassen aan elke huidtype. Erg fijn want bij de huidanalyse op de Gezondheidsbeurs kwam naar voren dat ik een vochtarme en vette huid heb. Wat mij ook erg aansprak was de energetische gelaatsmassage die Margo aanbiedt om te ontspannen en stress van je af te laten glijden. Er wordt in de salon tijdens de gelaatsbehandelingen gewerkt met de producten van Dr. Spiller Biomimetic die op basis van water in olie emulsie gemaakt is. Ik had echter nog nooit van dit merk gehoord, maar dat het goed door de huid opgenomen wordt en een langdurige werking heeft klinkt natuurlijk ontzettend goed. Ik wilde graag mijn wenkbrauwen laten epileren en een gelaatsbehandeling ondergaan.

Schoonheidssalon lamp stoomapparaat Schoonheidssalon hygienisch Schoonheidssalon producten Schoonheidssalon vitamines gellak

Ervaring gelaatsbehandeling

Ik werd bij de deur al opgewacht door Margo. De schoonheidssalon zit naast het huis in een fijne ruimte die precies groot genoeg is. Allereerst werden er mij wat vragen gesteld over mijn huid, allergieën en levensstijl. Ik werd lekker ingepakt in een kleed zodat ik het warm zou hebben, kreeg een haarnetje over mijn haren en er stond heerlijke rustgevende muziek op. De gelaatsbehandeling begon met een reiniging en een analyse van mijn huid waarna de peeling aangebracht werd en de onzuiverheden verwijderd werden. En dat waren er heel wat, maar gelukkig kreeg ze deze er goed uit en was het niet al te pijnlijk. Vooral op de neus kan het pijn doen namelijk. Tussendoor werd mij steeds gevraagd of iets fijn aanvoelde en vertelde Margo wat ze deed. De producten die ze gebruikt roken lekker en ik voelde mij ontzettend op mijn gemak. Nadat mijn huid volledig gereinigd was werden mijn wenkbrauwen geëpileerd, inclusief een hars, en kreeg ik een heerlijke korte gelaatsmassage. Hierbij werden ook mijn nek en schouders meegenomen. Afsluitend kreeg ik nog een masker en zo waren we al snel 75 minuten verder. Ik kreeg nog wat goede huidadviezen en proefjes mee van de lijn die Margo gebruikt had en ging met een heerlijke zachte huid weer naar huis.

Schoonheidssalon uit te proberen producten

Het was een ontzettend fijne ervaring en ik ga zeker nog een keer terug naar Margo.

Neem jij wel eens de tijd voor een behandeling bij een schoonheidsspecialiste?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

17 thoughts on “Gelaatsbehandeling bij Margo

 1. Wat leuk dat het zo goed en fijn bevallen was :-). Ik ben een keertje geweest, was best fijn. Moet alleen bekennen dat ik het best duur vindt en voor dat geld liever andere dingen doe.

 2. Anja

  Ja, om de 6 weken

 3. Wat heerlijk, zo’n behandeling! Ik heb dat ook voor het laatst 3 jaar geleden gedaan ofzo.

 4. wat heerlijk zo’n behandeling…
  ik roep ook steeds dat ik dit weer eens moet doen, heb ik best verdient

  • Anita

   Dat heb je zeker verdient!

 5. Klinkt als een heerlijke behandeling! Een paar jaar geleden ging ik nog regelmatig. Het kon toen gratis via mijn werk. Daarna ben ik niet meer geweest en heel stiekem mis ik het wel want het is heerlijk!

 6. Fijn dat je er zo van hebt genoten. Op het epileren en ontdoen van mee-eters na vind ik het ook erg prettig :-P. Mijn laatste schoonheidsbehandeling had ik toen ik net zwanger was, cadeautje van mijn toen nog vriendje. Maar volgens de schoonheidsspecialiste kan het in die periode juist als extra pijnlijk worden ervaren… Dat weten we dan ook weer hihi. Nu ‘wacht’ ik op een nieuwe cadeaubon, zal Ruud eens lief aankijken… Fijn weekend!x

 7. Heerlijk zo’n behandeling! Klinkt goed allemaal en heel fijn dat je er zo van genoten hebt en met een zachte huid weer naar huis ging. 🙂 Ik heb nog nooit een schoonheidsbehandeling gehad maar het lijkt me super om eens te doen!

 8. Ik vind het echt heerlijk, maar toch ook weer prijzig. Vandaar dat ik het eigenlijk nooit doe eerlijk gezegd. Kan er wel ontzettend van genieten.

 9. Wat ziet de stoel er leuk uit! Zo uitnodigend. Heerlijk. Lekker dat je even heb gelegen, ik hou ervan.

 10. Ahh, wat klinkt die behandeling fijn zeg! Leuk ook dat je wat testers van een aantal van haar producten mee naar huis gekregen hebt!

  Ik heb er zelf nog nooit de tijd voor genomen, noch het geld ingestoken, ondanks dat ik het eigenlijk wel graag een keertje zou willen laten doen. Zeker nu ik lees hoe zeer jij er van genoten heb, gaat het wel een beetje kriebelen… Binnenkort ben ik jarig, dus misschien moet ik mezelf dan maar een trakteren op een behandeling, haha!

  • Anita

   Ja dat vond ik ook zo lief dat ik een paar testers mee naar huis kreeg. Als je het geld er voor uit wil geven moet je het zeker een keer doen!

 11. Dit klinkt zo fijn! Ik neem hier dus ook echt nooit de tijd voor.

 12. Oh heerlijk! Ik heb twee keer in mijn leven een gelaatsbehandeling gehad. Ik ga meestal voor een lichaamsbehandeling, maar inderdaad…. Ik ga ook weer eens lekker mijn gezicht laten verzorgen!

 13. Ik doe het nooit. Ik ben te ongeduldig voor dat soort dingen, word helemaal rusteloos en kan dan niet genieten. Niet zo goed eigenlijk haha

 14. het ziet er daar heel mooi en sfeervol uit!

 15. Ik heb dit nog nooit gedaan, maar het lijkt me zo heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.