Hiep hiep hoera

Vandaag is dan de dag dat ik 31 jaar geleden op de wereld kwam. Ik was wel wat aan de late kant en mijn ouders hebben dus geduldig moeten afwachten. Afgelopen weekend vierde ik het voor vriendinnen, mijn ouders & zusje en ben weer ontzettend verwend. Ik maakte arretjescake, probeerde het high tea pakket van home made uit en zette natuurlijk allerlei andere lekkernijen op tafel. Vandaag neemt R mij ergens mee naartoe en dat is een verrassing. Als de ander jarig is verzorgen we altijd een dagje weg, het is echt een ontzettend leuke traditie die we de afgelopen zeven jaar bijna altijd hebben kunnen uitvoeren.

Cadeaus 31 jaar

Ik in mijn jongere jaren

Het leek mij vandaag leuk om wat kinderfoto’s met jullie te delen. Ik heb een aantal plakboeken vol en mijn moeder heeft vroeger het boek van ikke bijgehouden. Ontzettend leuk om nu nog doorheen te bladeren. Vroeger heb ik met kinderfeestjes thuis oud Hollandse spelletjes gespeeld zoals koekhappen & sjoelen, met een groepje gaan bowlen of we gingen naar een speelparadijs.

Mindjoy collage kinderfoto's

Vier jij je verjaardag tegenwoordig nog?

Bloglovin | Instagram | Twitter | Facebook

19 thoughts on “Hiep hiep hoera

 1. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! πŸ™‚
  Maak er een leuke dag van. & wat een schattige foto’s..

  • Anita

   Thnx Sas, ja toen was ik nog schattig πŸ˜‰

 2. Gefeliciteerd, meid! Wat gaaf die foto’s van vroeger! Geweldig! Maak er een mooie dag van!

 3. Gefeliciteerd, leuke cadeautjes zo te zien. Die colage is ook erg lief.

  • Anita

   Thnx Linda! Ja ben echt ontzettend blij met mijn cadeaus.

 4. Gefeliciteerd! Fijne dag vandaag. En leuk die foto’s van vroeger.

 5. Franca van den Meijdenberg

  Heel leuk die foto’s Anita en van sommige kun je jou nog heel goed herkennen.
  Ik vier mijn verjaardag nog altijd en dan het liefst op de dag zelf. Zal volgend jaar een beetje moeilijk worden omdat we nu in een unit wonen. Misschien slaan we een jaartje over of met een paar mensen, moet het nog even bekijken.
  Vind mijn verjaardag altijd wel mijn dag van het jaar en ook daarom wel belangrijk om het te vieren.

  • Anita

   Ja nog steeds een eigenwijs snoetje heb ik hΓ© πŸ˜‰ Op de dag zelf vier ik het altijd met R. Een paar mensen uitnodigen dit jaar is toch ook leuk!?

 6. Franca van den Meijdenberg

  Heel veel plezier vandaag en hoor nog wel eens wat de verrassing was! xxx

 7. Ik word volgend jaar 30 en heb besloten dat ik dus afgelopen jaar mijn laatste verjaardag heb gevierd πŸ˜›

  Maar nogmaals gefeliciteerd meid!!

  • Anita

   Thnx meis! 30 worden doet geen pijn hoor πŸ˜‰ Ik vond het ook niet leuk maar heb er toen een 3 in 1 feest van gemaakt hΓ©. Dus de aandacht ging naar ons huis en het plotseling getrouwd zijn πŸ˜›

 8. Gefeliciteerd! Heel leuk om die foto’s door de jaren heen te zien.

 9. Ha wat leuk, gefeliciteerd Anita! Schattige kinderfoto’s πŸ™‚

  • Anita

   Thnx Roxanne, kinderfoto;s zijn altijd leuk πŸ˜‰

 10. Een dag te laat, maar alsnog: van harte!
  xxx, Sunny

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.